Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 21 по 32 из 32
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Re: Plaukų cheminis sušukavimas
Santa, 22 пишет:dariausi kazkada pries 4 metus... iki siol plaukai neatsigauna, issauseje ir luzineja, vienintele iseitis nukirpti, o kirptis trumpai nenoriu...
Kaip liudnai nuskambejo... nejaugi nera jokiu priemoniu pagerinti esamai situacijai?
- Greta, 14
- Forumo Naujokas
- Неактивен
seip tai labai labai nesveijka .. pati buvau pasidarius ... tai pasekmes yra , mano mama kirpeja ... tai zinau ka sakau ...
- Egle, 16
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
per savo 16 metu gyvenimele ne karto nedaziau plauku ir nedariau jokiu cheminu sushukavimu =]
jeigu kazka pradedi, tai reikia pastoviai po to priziureti ir t.t. tam uzsiimti tureciau laiko, bet butu gaila plauku. grazhu grazhu... galima aukotis, bet vis tiek ash priesh chemini sushukavima =]
- Rasa, 17
- Forumo Naujokas
- Неактивен
niu garbanytes cool...ka kas besakytu,bet jos atrodo lb grazej ...o zinot kajp sakoma grozis reikalauja auku:p
- Simona, 17
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Rasa, 17 пишет:niu garbanytes cool...ka kas besakytu,bet jos atrodo lb grazej ...o zinot kajp sakoma grozis reikalauja auku:p
na gal ir reikalauja,bet jau ne tokiu...plaukai issauseja kaip kazkas sake,isluzineja,pasidaro siurkstus...
tai kas is to?
viena saw pabusi grazi o visa kita likusi gyvenima atrodysi lyg katik is miego pabudusi su nesukuotais plaukais....drauge sake...
- Roberta, 18
- Forumo Naujokas
- Неактивен
as chemini susukavima darau jau gal 4metai;]]
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Неактивен
oi, as tokiais dalykais neuzsiimciau nes tai plauku gadinimas :?
- Eglė, 18
- Forumo Liūtas
- Неактивен
as jau nezinau kiek metu mano mama darosi chemini...bet tikrai dar pries mano gimima pradejo...pas ja lb geri plaukai,todel visai ju nenualino,visalaik pas ta pacia kirpeja savo lankosi,nzn,bet ji patenkinta...as pati kol kas tokio dalyko nebandau daryti,nes man jo ir nesinori....
- Mila, 31
- Forumo Naujokas
- Неактивен
as pati esu kirpeja ir galiu patart,kad graziausis cheminis atrodis jai darisi ant naturaliu pluku ,,aisku jai gera kirpeja bus ir nesudegins plaukus ,ka dazniusia buna toks dalikas,,,
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Mila, 31 пишет:as pati esu kirpeja ir galiu patart,kad graziausis cheminis atrodis jai darisi ant naturaliu pluku ,,aisku jai gera kirpeja bus ir nesudegins plaukus ,ka dazniusia buna toks dalikas,,,
niu spėju, kad nelabai gera kirpėja - kitaip nepatartum darytis cheminį. Dariau vienąkart gyvenime ir paskutinį - skirtumas tarp cheminių garbanų ir natūralių pernelyg didelis. Jeigu pas ką nors arklio uodegos ašutai ant galvos, tai gal cheminis niekada nepakenks, bet normalų plauką tai gadina ir stipriai - ilgai laukiau, kol jis man "nuaugo" ir nusikirpo, ir liko sveikas, švelnus ir gražus plaukas.
Šiais laikais jau yra aibė priemonių ne cheminėms garbanoms suformuot...
- Alinka, 14
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
mano nuomone yra tiesiog zmoniu kuries tay tinka...
pati ir noreciau ;]
- forumas, 35
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
siabas kaip tai senamadiska..............nera nieko baisiau uz nusiurusius chemijos nukankintys plaukus............galiukai issisakoje,spalva blanki.......nea,visiska priesininke,niekada nebijojau ir nebijau eksperimentuoti,stilinga sukuosena visada padarys moteri isskirtine
Сообщений с 21 по 32 из 32
Страницы Назад 1 2
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.