Re: Kaip elgtumetes jeigu suzinotumet,kad drauge laukesi?
tai ka tu tuo norejai pasakyti? man jau 12 kl reikejo pasigimdyti, nelaikyti egzu, ir su savo vaikuciu sedet tevam ant sprando??? mano gyvenimas seka taip : vidurine, univeras, diplomas, darbas, bustas ir tik po to vaikai ... kai man bus kokie 26m. Tikrai db neisivaizduoju, ka daryciau su vaiku?Nebaigtos studijos, ner darbo, ner busto ir pan ... nzn, ar mes nesusikalbam, ar kas cia???
As nesakau, kad vaikas turi but 12 klasej, bet turiu ne viena pvz. kai drauges turi vaikus 1mam ar kokiam 3ciam kurse. ir viskas super
mano gyvenimas seka taip : vidurine, univeras, diplomas, darbas, bustas ir tik po to vaikai ... kai man bus kokie 26m.
nepyk bet pagal tavo seka 26 metuku dar vaiku negalesi tureti. Kodel? Ne viskas gyvenime BUTENT TAIP vyksta. O tu manai net ir budama 26 metu neuzkrausi tevams ant sprando? Manai darba sustabdyti metams lengviau nei kokias studijas? jei taip - tu vis dar rozinese svajonese
P.S.Kalbejom apie bendraji atveji. Ir isvis jei zmogus 19 gali vaiku susilaukt gales ir 26riu metu, jei ne - papildomi keli metai nieko nepades.