41

Re: Kaip elgtumetes jeigu suzinotumet,kad drauge laukesi?

Snieguole, 21 wrote:

tai ka tu tuo norejai pasakyti? man jau 12 kl reikejo pasigimdyti, nelaikyti egzu, ir su savo vaikuciu sedet tevam ant sprando??? mano gyvenimas seka taip : vidurine, univeras, diplomas, darbas, bustas ir tik po to vaikai ... kai man bus kokie 26m. Tikrai db neisivaizduoju, ka daryciau su vaiku?Nebaigtos studijos, ner darbo, ner busto ir pan ... nzn, ar mes nesusikalbam, ar kas cia???

As nesakau, kad vaikas turi but 12 klasej, bet turiu ne viena pvz. kai drauges turi vaikus 1mam ar kokiam 3ciam kurse. ir viskas super smile

Snieguole, 21 wrote:

mano gyvenimas seka taip : vidurine, univeras, diplomas, darbas, bustas ir tik po to vaikai ... kai man bus kokie 26m.

nepyk bet pagal tavo seka 26 metuku dar vaiku negalesi tureti. Kodel? Ne viskas gyvenime BUTENT TAIP vyksta. O tu manai net ir budama 26 metu neuzkrausi tevams ant sprando? Manai darba sustabdyti metams lengviau nei kokias studijas? jei taip - tu vis dar rozinese svajonese

P.S.Kalbejom apie bendraji atveji. Ir isvis jei zmogus 19 gali vaiku susilaukt gales ir 26riu metu, jei ne - papildomi keli metai nieko nepades.

42

na as dirbu uzsienyje ir tuo paciu metu studijuoju Lt, viska puikiai susiderinu ... ir vis tiek esu tokios nuomones, kad pirma reikia paciai stabiliai stoveti ant koju, kad kazkam kt gyvenima suteikti ... ka as db daryciau su vaiku? as dirbu, mokausi, kiek as jam demesio skirciau, akzkas kt ji priziuretu, as taip nenoriu, as noriu pati vaika uzauginti ir jam skirti daug meiles bei silumos, nenoriu,m akd jis augtu su mano tevais, ar dar kazkuo, o as tuo tarpu skesciau studijose ir darbe ... pirma as baigsiu univera, turesiu buta, td gimdysiu vaikus.Taskas!!!Nepakeisi mano poziurio... amn atrodo, akd pats esi prisidares jaunas vaiku, akd cia taip sirsti ant manes, uz nuomone, kuria manu ne tik as viena vadovaujuosi ...

43

Snieguole, 21 wrote:

na as dirbu uzsienyje ir tuo paciu metu studijuoju Lt, viska puikiai susiderinu ... ir vis tiek esu tokios nuomones, kad pirma reikia paciai stabiliai stoveti ant koju, kad kazkam kt gyvenima suteikti ... ka as db daryciau su vaiku? as dirbu, mokausi, kiek as jam demesio skirciau, akzkas kt ji priziuretu, as taip nenoriu, as noriu pati vaika uzauginti ir jam skirti daug meiles bei silumos, nenoriu,m akd jis augtu su mano tevais, ar dar kazkuo, o as tuo tarpu skesciau studijose ir darbe ... pirma as baigsiu univera, turesiu buta, td gimdysiu vaikus.Taskas!!!Nepakeisi mano poziurio... amn atrodo, akd pats esi prisidares jaunas vaiku, akd cia taip sirsti ant manes, uz nuomone, kuria manu ne tik as viena vadovaujuosi ...

Klysti - anketoje pasirinkima leme siaip senas pokstas wink Esu jaunas, baiges mokslus, dirbantis ir uzdirbantis, turiu namus, bet nematau skirtumo ar dabar, ar anksciau. Pamastes matau - anksciau daugiau laisvo laiko butu vaikams, o kuo toliau - tuo maziau

44

na del yto ir gincyjiesi su manim, nes jau tu baiges moxla, turi namus, daba ir pan, tai pats laikas tureti tau ir vaiku smile as dar to neturiu, db darau viska, kad tai tureciau, ir td tik po to pas mane bus vaikai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :{}

45

pamatysi, uzkibsi ant karjeros - vaikams laiko neliks

46

visai ne, nes as ne karjeriste, as per daug tingine ... as tik noriu tureti buta - tai mano svajone, del to ir dirbu/taupau ... noriu, kad mano vaikas turetu savo busta, savo kambary, o ne su mano tevais gyventu, ar mano vaikino tevais ... noriu visad dirbti, kaip db tokiam super darbe, kad suteikti savo vaikui visa geriausia ...

47

priklauso koko lygio ta "drauge"

48

Nu jei suzinociau kad mano dabartine laukiasi... Tai visu pirma apsiverkciau... Nueiciau su draugais kokias 4 geras paras prigerciau, issiszliumbciau visiem ant peties kad susigadinau gyvenima o tada vesciau ja ir auginciau savo mylima taip laukiama vaikely big_smile