Re: Muzikuojate?
Esu DJus NON STOP klube...o tu?
ane? nu ir kaip? po to tavo pasisakymo, daugiau laisku nuo paneliu gauni?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Muzikuojate?
Esu DJus NON STOP klube...o tu?
Simeonas, 16 пишет:Esu DJus NON STOP klube...o tu?
nepavydek gerai mes ce visi DJ ir mum mergu netruksta pacios lipa
nu teko biski per gyvenima pamuzikuot.. grojau pianinu, saksofonu, siek tiek gitara, FL Studio (maciau cia priskaitot beveik kaip instrumenta ), dabar tik cd grotuvais pagroju.. (;
mp3 ir neblogai pagrot niu as turiu suplysuse armonika :?ir suluzuse gitara :? tai blm kaskaip nesigauna groti :?
noreciau ismokt grot armonika ta kur tango muzikantai groja.. pamirsau kaip ten ji vadinas :?
nu teko biski per gyvenima pamuzikuot.. grojau pianinu, saksofonu, siek tiek gitara, FL Studio (maciau cia priskaitot beveik kaip instrumenta ), dabar tik cd grotuvais pagroju.. (;
Da taip cia ant prikolo ta FL iveliau :DDD
p.s dar su gitara groju )) va :DDD
tai taip ir supratau kad nerimtai..
sveikinu tave
siaip noreciau ismokt saxofonu bolia drum&bass pritart butu akujenai
o tas NON-STOP jei tavo namai tau klubas tai tau gerai:D NONSTOP Toliau pievaut
5 metai, nebaigus jokios muzikos mokyklos, bet turiu gera klausa ir sugebu groti ne tik cd grotuvais, bet ir pafais... ir cia visai nesigiriu ... evaldai, mano namai, daznai man buna clubas - xe xe xe ... bet kai gristu i Lt, mano clubas nebuna mano namai
jap. pianinu ir per nervus.
o as tai noriu ismokti ant elek. gitaros groti
ir bugnais
pamokysiu: pasidedi gitarą ant žemės, atsistoji ant jos, o tada jau darai, ką nori, ir vadini tai "muzika ant elektrinės gitaros".
o as tai noriu ismokti ant elek. gitaros groti
ir bugnais
vadinasi mokinsimės kartu. elektrinę gitarą paiimsim iš mano patėvio, o dėl būgnų kils muštynių.
esu bajgus muzikos mokykla;) fortepijono specialybea.. ir dar dajnuoju pop grupej;]
baigiau meno mokykla pries 2 metus lankiau 5 paskui dar 2 prasitesiau iki db,specelybe buvo chorinis dainavimas, groju pianinu ir truputi gitara noreciau ismokt lb grot su bgnais......
nu ka jus chebra pavarot tiktai 7 metai tai jus dar zali esat..
as muzikos mokaus jau 10 metu ir yvaldziau dachuja instrumentu iskaitant ir baznytisiu vargonus 3 klaviaturu:D
nu ka jus chebra pavarot tiktai 7 metai tai jus dar zali esat..
as muzikos mokaus jau 10 metu ir yvaldziau dachuja instrumentu iskaitant ir baznytisiu vargonus 3 klaviaturu:D
isterpsiu dar karta..nusileisk ant zemes,piemeneli
:*
O as jokiu instrumentu nemoku groti:-{ O taip noreciau moket groti pianinu ar gitara... Tai taip grazu..:-)
3metaj gitara 2 metaij bugnaij ce kartu toje pacioje mokykloje ...daug vargo, bet daug ka ismokau
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Muzikuojate?