Re: kaip pagrazint uzpakliuka?
padazykyt jus ta savo uzpakaliuka su savo svaksais visokiais kur veidus maskuojat ir atrodot super bet kita diena be svakso buna kartais negerai:D ir bus grazus:D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → kaip pagrazint uzpakliuka?
padazykyt jus ta savo uzpakaliuka su savo svaksais visokiais kur veidus maskuojat ir atrodot super bet kita diena be svakso buna kartais negerai:D ir bus grazus:D
Keli pratimai uzpakaliukui, kuriuos patariama daryt 3x15 nereciau kaip 3 kartus per savaite:
1.
2.
3.
4.
jo .. amzinai tos panos.. besikankinancios del ko?? del vyru... o paskui apsisukusios keikia juos..
as ne del vyru, o del saves man nepatinka o ne kam kitam:D
Keli pratimai uzpakaliukui, kuriuos patariama daryt 3x15 nereciau kaip 3 kartus per savaite:
1.
2.
3.
4.
labai aciu:)
geriausa begioti bet jeigu tingi daryk pritupimus, padarysi bent 50 per diena po menesio daug graziau atrodys
geriausa begioti bet jeigu tingi daryk pritupimus, padarysi bent 50 per diena po menesio daug graziau atrodys
aciu aciu;)
Lengviausia tiem patarineti,kurie aplamai nieko nedari ir nieko neismano apie tai... ech geriau jau patylet kur nezinai ka naudingo ir protingo pasakyti ....vyrai vyrai...
niu geriause tai lenta per uzpakali isvanoti tai stangrus kaip niekat pasidarys
niu geriause tai lenta per uzpakali isvanoti tai stangrus kaip niekat pasidarys
jau diskutavom, kad odiniu botageliu geriausia vanoti
Man tai patiko tas pratimas 4 :D:D ten dviguba nauda he he nepriimkit uz grina tik
na jus berniokai visai jau;Dtruksta zodziu;D
he he gi tik pajuokavau
more sex:D
niu beja noriu namu salygom mankstintis:)
Man gtai padejo sedejimas ant tuoleto 10 kart i diena tik pries tai ricinos reik ikalt.;D
he he gi tik pajuokavau
niu dziaukis kad juokus suprantu
Birute, 18 пишет:niu beja noriu namu salygom mankstintis:)
Man gtai padejo sedejimas ant tuoleto 10 kart i diena tik pries tai ricinos reik ikalt.;D
niuas gal ir be ricinops jau apsieisiu:D
kajp mano grazus ir nieko nezinaw..:)
Geras sexas pats geriausias treniruoklis.....
niu jop sexsas grazina sedmenis :? tai gal jis tave su lenta vanioja besimylint per sedmenis niu kaip vienas bendradarbis sake kat geriause numesti pilvuka tai sexsas tai iki siol su akvariumu pilve vaiksto reikia ne sexso o sporto
niu niekas manes nemusa:p prie ko cia tas seksas jei as sportuot noriu:P:D
na tada paziurejus i zmones pradeda atrodyt, kad jie nei sexuoja, nei sportuoja ;D
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → kaip pagrazint uzpakliuka?