61

Re: Liūdniausias filmas

aciu auri tu man padejai wink

62

Evelina, 17 пишет:

evelina dabar atsiversk atrptautiniu zodziu zodyneli ir ismok kareiskia perkeltine prasme,hiperbolizacija,antonimai,sinonimai ir visi kiti sustri zodziai ;]

63

o kam man tai reikia?

64

Arunas, 20 пишет:
Evelina, 17 пишет:

evelina dabar atsiversk atrptautiniu zodziu zodyneli ir ismok kareiskia perkeltine prasme,hiperbolizacija,antonimai,sinonimai ir visi kiti sustri zodziai ;]

Taip, pavartyk ir tu ji. Nes Hyperbolizacija ir Perkeltine prasme tai kaip diena ir naktis.

65

: ))))
zinau gi
is lempos masciau zodzius visus kuriuos zinau

66

Arunas, 20 пишет:

: ))))
zinau gi
is lempos masciau zodzius visus kuriuos zinau

Na ir kuriu velniu? Pasijutai kazkuo kietesnis, sustresnis uz kitus? big_smile

67

sakyt tiesa?
TAIP :[

68

Arunas, 20 пишет:

sakyt tiesa?
TAIP :[

Sveikinu :-D o dabar nenukrypstam nuo temos...

69

Auris, 19 пишет:

nu manasis tai prancuzu statybos regis;) ir ten tevas patekes su sunum i vokiska lageri, kad vaikas labai nepanikuotu, pradejo jam pasakot kad cia tokia stovykla - zaidimas. Laimes tas kuris surinks daugiausia tasku. O taskus reik rinkti gerai atliekant darba. O pagrindinis prizas didelis tankas... smile Vaikas patikejo ir isgyveno big_smile Ant pacio galo atvaziavo amerikieciai ir jis atsisedes ant tako parvaziavo namo... smile

italų, ne prancūzų

70

oi... sorry smile Man tos kalbos labai panasios smile Bet maniau tas aktorius yra prancuzas... hmm nu, klysti zmogiska:)

71

Auris, 19 пишет:

oi... sorry smile Man tos kalbos labai panasios smile Bet maniau tas aktorius yra prancuzas... hmm nu, klysti zmogiska:)

grynas italas.bet klysti žmogiška.filmas vis tiek geras.lengvos ironijos dozė.dėl to dar liūdnesnis.

72

ziuredamas zaliaja mylia net nesupratau kaip asaros pradejo zirniais krist, nesusilaikiau sad ir dabar prisiminus graudu daros sad sad

73

Aldis, 23 пишет:

ziuredamas zaliaja mylia net nesupratau kaip asaros pradejo zirniais krist, nesusilaikiau sad ir dabar prisiminus graudu daros sad sad

jo, tas irgi liūdnai geras.peliuko labiausiai gaila buvo

sad

74

"Zinute butelyje", "Perl harboras", "Mulen Ruzas", bei jusu jau paminetieji "Zalia mylia", "Titanikas"...

75

o ka "moulen rouge" ar kaip jis ten vadinasi liudnas filmas?
as jo ne maciau

76

paziurek.. jo.. kai pries mirti ten dar jinai rekia.. jo irgi liudnas sad  indiski filmai irgi liudni big_smile

77

nesakyk kad tu indiskus filmus ziuri ;D

78

nu mulen ruzas turi savo sarmo turi wink

79

nezinau ner man noro ji ziureti :?

80

Evelina, 17 пишет:

nezinau ner man noro ji ziureti :?

paziurek nors jei ir nepatinka miuziklai, nes ten labai grazi meiles istorija su liudna pabaiga sad