Re: Liūdniausias filmas
aciu auri tu man padejai
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Liūdniausias filmas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 24 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aciu auri tu man padejai
aciu auri tu man padejai
evelina dabar atsiversk atrptautiniu zodziu zodyneli ir ismok kareiskia perkeltine prasme,hiperbolizacija,antonimai,sinonimai ir visi kiti sustri zodziai ;]
o kam man tai reikia?
Evelina, 17 parašė:aciu auri tu man padejai
evelina dabar atsiversk atrptautiniu zodziu zodyneli ir ismok kareiskia perkeltine prasme,hiperbolizacija,antonimai,sinonimai ir visi kiti sustri zodziai ;]
Taip, pavartyk ir tu ji. Nes Hyperbolizacija ir Perkeltine prasme tai kaip diena ir naktis.
: ))))
zinau gi
is lempos masciau zodzius visus kuriuos zinau
: ))))
zinau gi
is lempos masciau zodzius visus kuriuos zinau
Na ir kuriu velniu? Pasijutai kazkuo kietesnis, sustresnis uz kitus?
sakyt tiesa?
TAIP :[
sakyt tiesa?
TAIP :[
Sveikinu :-D o dabar nenukrypstam nuo temos...
nu manasis tai prancuzu statybos regis;) ir ten tevas patekes su sunum i vokiska lageri, kad vaikas labai nepanikuotu, pradejo jam pasakot kad cia tokia stovykla - zaidimas. Laimes tas kuris surinks daugiausia tasku. O taskus reik rinkti gerai atliekant darba. O pagrindinis prizas didelis tankas... Vaikas patikejo ir isgyveno Ant pacio galo atvaziavo amerikieciai ir jis atsisedes ant tako parvaziavo namo...
italų, ne prancūzų
oi... sorry Man tos kalbos labai panasios Bet maniau tas aktorius yra prancuzas... hmm nu, klysti zmogiska:)
oi... sorry Man tos kalbos labai panasios Bet maniau tas aktorius yra prancuzas... hmm nu, klysti zmogiska:)
grynas italas.bet klysti žmogiška.filmas vis tiek geras.lengvos ironijos dozė.dėl to dar liūdnesnis.
ziuredamas zaliaja mylia net nesupratau kaip asaros pradejo zirniais krist, nesusilaikiau ir dabar prisiminus graudu daros
ziuredamas zaliaja mylia net nesupratau kaip asaros pradejo zirniais krist, nesusilaikiau ir dabar prisiminus graudu daros
jo, tas irgi liūdnai geras.peliuko labiausiai gaila buvo
"Zinute butelyje", "Perl harboras", "Mulen Ruzas", bei jusu jau paminetieji "Zalia mylia", "Titanikas"...
o ka "moulen rouge" ar kaip jis ten vadinasi liudnas filmas?
as jo ne maciau
paziurek.. jo.. kai pries mirti ten dar jinai rekia.. jo irgi liudnas indiski filmai irgi liudni
nesakyk kad tu indiskus filmus ziuri ;D
nu mulen ruzas turi savo sarmo turi
nezinau ner man noro ji ziureti :?
nezinau ner man noro ji ziureti :?
paziurek nors jei ir nepatinka miuziklai, nes ten labai grazi meiles istorija su liudna pabaiga
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 24 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Liūdniausias filmas