Re: Seksas per pirma pasimatyma
niu gerbiu tavo nuomone jei jau tu taip manai tai tegu,bet nebuk naivus,,nes namanau kad su tokiom panelem vaikinams idomu,juk jos lb greit pasiekiamos
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Seksas per pirma pasimatyma
niu gerbiu tavo nuomone jei jau tu taip manai tai tegu,bet nebuk naivus,,nes namanau kad su tokiom panelem vaikinams idomu,juk jos lb greit pasiekiamos
man tai nebutu idomu su mergina is kurios gauciau viska is pirmo karto... tai ka as is jos galeciau gaut veliau ? Kam toliau su tokia bendraut... jei kazkas is jos sugeba gaut iskart viska?
na va as neklydau
bet buna ir taip, jei mergina su patirtim suvilioja vaikina pirma vakara "pasiima pati" ir dingsta...
Vaikinas nezino nei vardo, nei tel., o uzmirsti nebegali...
bet buna ir taip, jei mergina su patirtim suvilioja vaikina pirma vakara "pasiima pati" ir dingsta...
Vaikinas nezino nei vardo, nei tel., o uzmirsti nebegali...
buna ir taip tada jau ant ledo vaikinukas ,turi kitos undines ieskot:)~
niu nebutinai galima sukelt visa miesta ant koju ir pradet paieska
niu aisku jei tik miestas ne koks niujorkas sulig Lietuvos didziu :DDD bet pvz kokios Klaipedoj tai neiskiltu daug problemu surast ta panelyte jei labai noretumei
~
per interpola:))))))
Interpolas, brangioji, tavo Anglijoj O Lietuva tokia mazyte, ypac miesteliai tokie mazyciai kad visi vienas kita pazysta
mazai kur cia pasislepsi
niu pamatysi gali ir lietuvoj pasislepti ir jokiu bedu:)
nia nu tai aisku kad viskas siais laikais imanoma bet Lietuvoj tai ypac sunku
~
jei rimtai mastai draugaut su mergina ir nori rimtos tai zinoma noretusi kad del jos reiktu pasistengti..ir kad ji nebutu taip lengvai pasiekiama.. o jei tik meiluzes tai..
nu jei turi zmona ir sieki meiluzes tai kazkas su ta zmona tada prastai... :?
Seksas pirmo pasimatymo metyu nera bloghaij
Bet tik tiek kad vaijkinai geriau renkasi tokia kuri dave jam bent po savaijtes
... Beja ko visi eijna i pasimatyma dazniausiai tikedamiesi?
as tai jei einu tai man svarbu pamatyt kaip mergina atrodo kaip ji bendrauja... koks jos harakteris ar as isviso ka nors bendro su tokia mergina galeciau veikt
vat cia gal ir yra pagrindinis niuansas - jei mergina neiesko, nenori rimtu draugysciu, nenori vestuviu vizijos ir pan., kam imituot draugyste, kruva pasimatymu ir t.t. o veikt su tokia galima daug ka, faktiskai ta pati, ka veiktumet su ta, kuri tik po metu duotu... Galop, gal ji isbando vaikina per pirmaji pasimatyma, o po to gali ir pusmeti neduoti - dar didesne intriga, speliones ir siekt yra ko Pagaliau nuostata jog dave man reiskias duoda visiem - visiskas absurdas, gal ji tiesiog be proto tavim susizavejo, suliepsnojo geismu, ir su tavim pirma ir paskutinikart gyvenime padare tai per pirmaji pasimatyma:)
krc cia man kazkaip nesamoningai tu kalbi.. taip nebuna.. o ir su tokia santykiai mano nutruktu po to pirmo pasimatymo,nu ners man tokia lieva ta merga kuri iskart duoda
oi, evaldai, buna, buna ir taip....;D visaip buna...
Nevelnio per daug serialu Migle ziuri
~ Tuo labiau jei vaikinas saves nelaiko kazkuo ypatingu tai jis tikrai nepatikes kad cai del jo ji taip uzsipleske. Paprasciausiai uzsoko ant kazkokios nimfomanes kuriai tik tai ir tebuvo galvoj ir i pasimatyma ji ejo is anksto jau tai nusprendusi padaryt
tai tiek
~
Auri, niu nepriimk to asmeniskai , bet gal pakalbesim apie tai po kokiu 7 meteliu, o vertinant kad vaikinai leciau bresta tai gal ir po 17;) telika isijungiu tik kai zinias rodo... O vat kad vaikinas negali patiket kad jis toks ypatingai sexy, tai cia jau turbut jo asmenine beda/kompleksas, o ne merginos palaidumas, kaip manai?
mmm... joa galimas ir kompleksas zinoma. Taciau neskubek daryti isvadu. Tai kad tau 6 metukais daugiau, tai dar neduoda tau teises teist kitus ir but virsesne uz kitus
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Seksas per pirma pasimatyma