101

Re: Mergina ir cigaretes

Vytaute, 22 пишет:

Jonai as kontraceptikus vartosiu ir niekada nebusiu mama

Kodel sitaip sakai? Negi ateityje nenori tureti savo mazyliu?:?

102

Ne Julija aš nenoriu turėti vaikų aš nenoriu turėti netgi sutuoktinio. Kam to reikia kad mane daužytu? Aš nuoriu būti gyvenime laiminga ir būti nepriklausoma nuo kitų valios

103

Vytaute, 22 пишет:

Ne Julija aš nenoriu turėti vaikų aš nenoriu turėti netgi sutuoktinio. Kam to reikia kad mane daužytu? Aš nuoriu būti gyvenime laiminga ir būti nepriklausoma nuo kitų valios

Galbut, Vytaute, taip kalbi, nes turi skaudzios patirties. Bet juk ne visi vyrai smurtauja, ne visi yra tokie, kaip tu sakai. Nepasiseke viena karta, galbut kita karta pasiseks. Reikia, kad ir kaip ten bebutu sunku, i gyvenima zvelgti sviesiomis akimis. Nereikia galvoti apie bloga.

104

Pff..kokia teise turi kazkas kazka draust? Kas cia per paranormalus reiskinys"Mergina ir cigarete" so??? Gimdys vaikus, o jau kiek gimde ir dar gimdys...jei kalbama apie moteru ir vyru lygias teises, tai kokios velnio kyla klausimas pabreziant MERGINA ir cigarete? Slykstu? Neziurek! Nesuprantu kam ta tema gvildenama ir gvildenama. Kiekvieno zmogaus reikalas, jeigu mergina nepatinka del to, kad ji ruko, tai reiskia tiek ir tepatinka...

105

as pries rukyma

106

Jonas, 34 пишет:

Na vyruciai ka manote apir rūkančias merginas. Ar draustumete savo draugem Rukyti ??

man tai butu pakankamas pretekstas net nepradet draugauti su mergina, sunku sugalvot kvailesni ir bjauresni iproti uz rukyma

107

Silva, 22 пишет:

Pff..kokia teise turi kazkas kazka draust? Kas cia per paranormalus reiskinys"Mergina ir cigarete" so??? Gimdys vaikus, o jau kiek gimde ir dar gimdys...jei kalbama apie moteru ir vyru lygias teises, tai kokios velnio kyla klausimas pabreziant MERGINA ir cigarete? Slykstu? Neziurek! Nesuprantu kam ta tema gvildenama ir gvildenama. Kiekvieno zmogaus reikalas, jeigu mergina nepatinka del to, kad ji ruko, tai reiskia tiek ir tepatinka...

aisku niekas neturi teises draust, bet visi turi teise tureti nuomone ir ja issakyti. o merginos ir vaikinai butent tuo ir skiriasi, kad merginos gimdo vaikus ir turertu jausti atsakomybe net tik kaip zmogus, bet ir kaip mama. o siaip tu lygiai tokiais pat argumentais galetum uzstoti sakysim narkotiku vartojima ir t.t. mazdaug mano kunas, ka noriu ta darau, nepatinka - neziurek, nepatinku - nedraugauk. taip, nepatinka, ir neziuresiu, ir tikiuosi daugiau tokiu bus, kurie elgsis taip pat. beabejo, tas pats taikytina ir vaikinam

108

tai gal tada kuriam tema "vaikinas ir cigarete"?? Siaip jau jus irgi tevais busit, jeigu ka. Ir vaikui pakenkti galit lygiai taip pat, net jei mergina neruko. Ir irgi turetumet jausti atsakomybe ne tik kaip zmogus, bet ir kaip tevas.

109

Karolina, 18 пишет:

tai gal tada kuriam tema "vaikinas ir cigarete"?? Siaip jau jus irgi tevais busit, jeigu ka. Ir vaikui pakenkti galit lygiai taip pat, net jei mergina neruko. Ir irgi turetumet jausti atsakomybe ne tik kaip zmogus, bet ir kaip tevas.

kuriam
o kokiais medicininiais tyrimais gali pagristi savo teiginius apie vienoda kenkima? kitas dalykas neteisinu rukanciu vaikinu, ta turetum pastebet jei perskaitytum ka parasiau. tiesiog neteisinga sakyti, kad vaikinu ir merginu atsakomybe siuo atveju yra vienoda, na nebent vistik yra kazkokie medicininiai tyrimai pagrindzinatys tavo teiginius, tuomet butu malonu jei apie juos placiau papasakotum. tu pvz nepagalvoji kodel kai kuriu vaistu vartojimo instrukcijose rasome "nesciom moterim nerekomenduojama"? ten nerasoma, nerekomenduojama vyram, kurie greitai taps teveliais ir pan. arba kodel buvo uzdrausti kai kurie antidepresantai, populiarus mazdaug 8 desimtmetyje?

110

Jonas, 34 пишет:

Na vyruciai ka manote apir rūkančias merginas. Ar draustumete savo draugem Rukyti ??

darust juokiu budu nedrausciau,ir patarinet nera ko, ne mazas vaikas viska zino, aisku meliau kai mergina neruko, bet po gero sexo negaliu atsisakit cigaretes, ir malonu kai mergyna ruko kartu, kai bunu su nerukancia mergina, jauciosi nejaukei, nes matau kaip ji i mane ziuri, matau kad jai nepatinka cigareciu dumai, bet negaliu as kai bunu su ja visai nerukit,nenoriu, tai jau saves kankinimas pasidaro o ne malonus pasedejimas prie taures vyno...

P.S.  O darust rukit yra mazvaikiska ir kvaila, nebent tau truksta problemu, ir dar nori pasipikt su mergina del to kad ji nenori mest rukit..

111

Julija, 16 пишет:

as pries rukyma

zuiki, kai man buvo tiek metu kiek tau as irgi taip sakeu wink

112

Dovydas, 22 пишет:
Karolina, 18 пишет:

kuriam
o kokiais medicininiais tyrimais gali pagristi savo teiginius apie vienoda kenkima? kitas dalykas neteisinu rukanciu vaikinu, ta turetum pastebet jei perskaitytum ka parasiau. tiesiog neteisinga sakyti, kad vaikinu ir merginu atsakomybe siuo atveju yra vienoda, na nebent vistik yra kazkokie medicininiai tyrimai pagrindzinatys tavo teiginius, tuomet butu malonu jei apie juos placiau papasakotum. tu pvz nepagalvoji kodel kai kuriu vaistu vartojimo instrukcijose rasome "nesciom moterim nerekomenduojama"? ten nerasoma, nerekomenduojama vyram, kurie greitai taps teveliais ir pan. arba kodel buvo uzdrausti kai kurie antidepresantai, populiarus mazdaug 8 desimtmetyje?

Vienas is medicininiu teiginiu yra tas, kad rukymas kenkia vyru potencijai. Beje, taip pat ir plauciams, odai, dantims. Na, aisku, tas jau ir panelems tinka

113

Julija, 19 пишет:
Dovydas, 22 пишет:
Karolina, 18 пишет:

kuriam

Vienas is medicininiu teiginiu yra tas, kad rukymas kenkia vyru potencijai. Beje, taip pat ir plauciams, odai, dantims. Na, aisku, tas jau ir panelems tinka

kalba buvo apie perduodama rukymo zala vaikui, uzbegant uz akiu, turbut nevertetu kalbet apie pasyvu rukyma, kas galetu buti atskira tema. o jei del rukymo vyras aps impotentu tai pasauliui tik i nauda iseis

114

Sergejus, 25 пишет:
Julija, 16 пишет:

as pries rukyma

o dabar suaugai, tapai labai ismintingas ir supratai koks geras dalykas yra rukymas?

115

na jau cia tai nesamone, keivieno konkretus reikalas juk savo vaikinui neuzdrausi ryte gerti juoda kava ar skaityti tuolete laikrascius, kai vyras pradeda bendrauti ir po keliu dienu pareiskia kad TU NERUKYSI! atsakau KLAUSYK BERNELI KUR BUVAI PRIES KELIAS DIENAS?  kodel kazkas turi mane varzyti, galu gale taip as suprantu zmones neruko ir jiems smyrda, sukasi galva ir t.t. bet tai toleruoji ir pietu metu kada pietauji tu nerukai ar nerukai automobilije. yra momentai kada tu nerukai tiesiog gerbdama kita zmogu ir jo pasirinkima, bet kaip tau pasako TU NERUKYSI nu tai cia jau viskas, arba dar geriau kaip vaikinas ruko ir sako NA JAU TU TAI PANELYTE NERUKYSI, TU NE AS... nu tai tokiem sulau isvis pasivaiksciot pas psichologa,

p.s. isiutus nes sian taip vienas pasake:)) tai isdesciau savo kaip zmogaus teises ir neteises:))) truputeli feministiska poziury kuri jis isprovokavo savo nelaimei:))) manau as su juo daugiau nesusitiksiu nes pokalbis paliete ir kitas globalines temas kaip VYRAS GALI BUTI NEISTIKIMAS, va cia tai jau buvo virsune,
mano nuomone tkia mergytes, jei berniukas ISAKINEJA (pabreziu ne praso o isakineja) tai vertetu pasidometi ir daugiau kaip ten jam su smegenelem:) juk viskas prasides ti nuo O TU TAI JAU NERUKYSI:)))
palengvejo:) fffuuuu....

116

Donata saunuole, palaikau 100%

117

Sergejus, 25 пишет:
Julija, 16 пишет:

as pries rukyma

As sakiau ir dabar dar sau tai kartoju.. ir ka? big_smile

118

niu as ir pradzioi buvau pries rukima :? kol paskui septynis metus staza turejau rukoriaus big_smile
niu bet daba jau metelei kaip vel priesininkas pasidariau :::027

119

na as tik 2 men jau pries rukima

120

fu tiki ne merginom :::826:::826:::826