Re: Klausomiausia daina
Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose:D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Klausomiausia daina
Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose:D
kietai tu cia...
o mashinos nors vaziuoaj?:D ar benzo ner ? vysgi lt ubagai jaunymas ant kuro
Waxxhopper - (The Mighty Tiny EP) - They can stop us diena ish dienos ir neatsibosta da menesy paklausysiu gal byshky pradza nustos lypti
Kad nzn
niu man tai tinka .... prodigy... ")
Alice in Chains - Heaven beside you
Julija, 19 пишет:Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose:D
kietai tu cia...
Nu jooo, kieta as mergiote:D)
o mashinos nors vaziuoaj?:D ar benzo ner ? vysgi lt ubagai jaunymas ant kuro
Waxxhopper - (The Mighty Tiny EP) - They can stop us diena ish dienos ir neatsibosta da menesy paklausysiu gal byshky pradza nustos lypti
Oi, Evalduk, nesijaudink, tackos vaziuoja, benzo kolkas netruksta:D)
Artūras, 20 пишет:Julija, 19 пишет:Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose:D
kietai tu cia...
mhm, tik kazkodel pradedu manyti, kad nelabai protinga nzn, gal klistu...
audinej simtinej, galinej sedynej.... mes klausomes mago prie univermago... ;D ne ne... oi kaip man nepatinka tokie marazmai...:/ vnzdz naujausiam fhm numery radau toky kompakciuka su keliais neblogais gabaliukais is sobiesku uogu, ypac patiko gabaliukas BRAINSTORM - THUNDER WITHOUT RAIN (OLIVER MOLDAN REMIX)
Julija, 19 пишет:Artūras, 20 пишет:Julija, 19 пишет:Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose:D
kietai tu cia...
Arturai, manyk ka nori. Svarbu, kad as zinau, kiek pas mane yra koses galvoje. O siaip, nuosirdus patarimas: niekada nesistenk susidaryti kazkokia nuomone apie zmogu, jo visiskai nepazinodamas:)
siuo metu dazniausiai klausau turbut C-Quence - Final Thoughts (Galen Behr Remix)
nu kaip galima wejai
Artūras, 20 пишет:Julija, 19 пишет:Artūras, 20 пишет:Julija, 19 пишет:Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose:D
kietai tu cia...
Arturai, manyk ka nori. Svarbu, kad as zinau, kiek pas mane yra koses galvoje. O siaip, nuosirdus patarimas: niekada nesistenk susidaryti kazkokia nuomone apie zmogu, jo visiskai nepazinodamas:)
siaip pirmas ispudis nekoks, jei jau atvirai kalbant.. beja, paskaityk tris paskutinius mano zodzius ankstesneje zinureje.. em, ok, no offtopic!
katik gavau plokstele "Mike Shiver And Marc Damon - Water Ripples", taigi siulau visiems pasiklausyti "mike shivers catching sun mix" ir "christian ruschs chillout mix"
sitie du kuriniai dar ilgai gros pas mane
Julija, 19 пишет:Artūras, 20 пишет:Julija, 19 пишет:Artūras, 20 пишет:Julija, 19 пишет:Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose:D
kietai tu cia...
siaip pirmas ispudis nekoks, jei jau atvirai kalbant.. beja, paskaityk tris paskutinius mano zodzius ankstesneje zinureje.. em, ok, no offtopic!
katik gavau plokstele "Mike Shiver And Marc Damon - Water Ripples", taigi siulau visiems pasiklausyti "mike shivers catching sun mix" ir "christian ruschs chillout mix"
sitie du kuriniai dar ilgai gros pas mane
Tai dbr man idomu pasidare is kurgi tas ispudis nekoks atsirado? Kad apie muzika tackose pasakiau? O kas cia tokio, jei kazkur keliauji su draugais ir tuo metu masinoje klausaisi ? Kur cia tas kvailumas?
"Dbr aparatura namie sugedo, tai klausau tik tai, kas yra grojama pas draugus tackose" o dabar pasiziurek, kokia cia tema man pvz nusispjauti, kur tu klausai ta muzika... ****, tik neisizeisk, jei taip atsitiko, tada sorry... tikrai nenorejau
audinej simtinej, galinej sedynej.... mes klausomes mago prie univermago... ;D ne ne... oi kaip man nepatinka tokie marazmai...:/ vnzdz naujausiam fhm numery radau toky kompakciuka su keliais neblogais gabaliukais is sobiesku uogu, ypac patiko gabaliukas BRAINSTORM - THUNDER WITHOUT RAIN (OLIVER MOLDAN REMIX)
mantas joa shitas vienintelis man patiko ihs viso cd nu da su accapela planet funk ir psio
o to tai puse temos
the cranberries-zombie jega dajna.......:PPP
the cranberries-zombie jega dajna..:PPP
Man tai Deivis-rytas
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Klausomiausia daina