81

Re: ar blogai zemas vaikinas? :)

Toma, 14 пишет:

nju tjgi nieko ten bajsaus jei bishky zemesnis.... ;] be to ieskok neieskojus wistiek kartajs tjp buna kad y ta ugy net nekrejpi demesjo ;]

o tu draugavai su mazesniu uz tave?

82

mano nuomone tai bachurui bent 180 traukti reikia, kitaip kazkaip nzn... ne lygis ;D (sorry ka izeidziau) bet sakau, cia tik mano ir dar 5 pazistamu tokia nuomone smile

83

Na, abejoju ar susiraschiau vaikina zhemesni uzh save... big_smile Shiaip manau,kad tai nieko tokio... wink

84

hmmm, as ir nesu lb aukstas, bet.. aisq daug daug sunkiau susirast panele, nej tiems auktiems, bet ymanoma aisq smile turejau drauge 4 gal cm uz mane ausktesne, taj ziauriai kompleksavau uz taj.. dar daugiua nej ji gal big_smile bet  visad yra ne aukstu lb graziu paneliu nu 164. pats tas panele, tokia ir turi but, o ne kokios 180 big_smile  irklaj, bet aaisq kiekvieno skirtintas skonis smile

85

kai kurioms merginoms zemas vaikinas atrodo labai seksualus...bet mano tai vaikinas turetu buti aukstesnis...

86

140cm man mazoka butu.

87

su zemesniu uz save? na jau ne....
kaip cia atrodo? big_smile
vaikians uz mane turi buti aukstesnis BENT 7cm aukstesnis uz mane...:)

88

man anksiciau patiko zemesni kaskaip bet dabar noriu aukstesnio ir vyresnio mua

89

swarbiausia ne ugis o SMUGIS!!!:D):D

90

ieva big_smile

91

Evelina, 17 пишет:
Toma, 14 пишет:

nju tjgi nieko ten bajsaus jei bishky zemesnis.... ;] be to ieskok neieskojus wistiek kartajs tjp buna kad y ta ugy net nekrejpi demesjo ;]

o tu draugavai su mazesniu uz tave?

nea bet buciau mielaj draugawus :-D

92

Ūgis nėra svarbiausia (:

93

as draugavau... buvo gal 2 cm mazesnis... biski nejauku buo is pradziu o pasq... issiskyrem big_smile siaip tai nera svarbu:)

94

**** tas ugis gi smile esu turejus mazesni uz save. Na ir kas? cia priklauso nuo to, ar panelei labai svarbi aplinkiniu nuomone :pp

95

nu kaip atrodytu reikia aukstu na o tie apsiruke tegul ir ima tas keksytes traukecias duma db mergos auga i ugy o ne i ploty ;D pvz nesu as jau tokia maza 160cm o man 12 nu ir? kas bus veliau?

96

ugis? neee neproblema.. smile is patirties sakau... gal but atkreipia aplinkiniu demesi.. bet juk tai nera blogai.. smile

97

o man svarbu,nenoreciau zemesnio,dar turetu ir nemazai uz mane aukstesnis buti,kad galeciau apsiauti aukstakulnius arba basutes su platforma.bet is tikro yra daug merginu,kurioms tas ugis neturi dideles reiksmes,bet vat dar nei karto neesu sutikusi merginos,kuri noretu zemesnio uz save vaikino.

98

eh, nezinau.. specifiskai pagal ugi kaip ir nesirenku taciau ugis suteikia patrauklumo. Dabartinis vaikinas apie 20cm aukstesnis. Pries tai draugavau su beveik 30cm aukstesniu. Tikrai zema pradejau jaustis big_smile

99

aisku kad nea

100

taip zemesnio vaikino reik vengt kaip maro!!! ziauru baisu jie gi ne zmones!!! taigi mazi bachurai yra baisu! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA