21

Re: pravardes

Ingrida, 18 пишет:
Lauras, 20 пишет:
Ingrida, 18 пишет:
Andrius, 25 пишет:

ID 117762 kaip pas ta bica pravardes niekas neturit;D

Jeigu jis taip pasirase tai nereikis, kad jo tokia pravarde wink Pvz. pas mane anketoje irgi nera tikrojo mano niko.

na kas kas, bet nicko nutylejimas yra paskutinis dalykas, kuri noreciau nuslept.. big_smile

Na matai kitiem gal ir yra ka slepti, jeigu ji ten pramindavo kazkaip negraziai, tai nemanau, kad noretusi pasiskelbti, kad ten ji taip ir anaip vadino wink Kazin ar ir pats pasakytum, jeigu tave butu kas vadines kazkaip negraziai smile Kartais tos pravardes yra prilipinamos netokios, kokiu pats noretum wink

visai su mielu noru pasakysiu pradinese klasese vadino dinozauru.. kodel? todel kad rimuojasi Lauras Dinozauras... kaip sugalvojo? man buvo sugalvojes taip brolis, o as kaip durnas uzsiminiau klasiokam apie tai tai ir prigijo per visas pradines klases.. wink

22

O tai cia dinozauras kazkas blogo? Man tai visikaine, na aisku, gal kaip pradinese klases tai atrode per zaiuri pravarde, bet siaip nieko cia baisaus joje nematau.

23

mane vadina visi nilke, arba nilkium... bet mokykloj vadino kartais nilke-silke, net turiu piesinuka ant medzio, kur man mano mylimiausias klasiokas padare tokia zuvyte ir uzrase silke :V

24

Sėmkė;DŠitos labiausiai nemėgstu:}

25

mane tai vadindavo saboniu, dziordanu (del to kad esu auksta), dabar ligiuxse, norlita, sypsenele (nes daug sypsaus:D)

26

mane tai vadina siemka,bet cia seniau taip vadindavo,daba dauguma kreipiasi vardu...
o cia nesenai barake sugalvojo pravarde  cyplius,tai del sitos lb parinuos:)

27

gafsė..:::745daugiau atrodo neturėjus..

28

ai dar mane broliai ir pusbroliai vadindavo niolium-liolium ;D liolius - piliolius ;D