Re: Mano svajoniu masina:)
man taip pat patinka mitsubishi eclipse ir dar 70 arba 80 jaguaras:)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Mano svajoniu masina:)
Страницы Назад 1 … 15 16 17 18 19 … 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kurios kartos eclipse patinka? :V
kaikurios visiskai niekam tikusios
dabar jei buciau 20metu taj pirkciau arba bmw e 30 arba skery (vw scirroco) o labiausiau bet reiktu pataupyti taj lada 112 1.5 16v o jei i lietuva atvestu taj lada 112 tms 1.6
dabar jei buciau 20metu taj pirkciau arba bmw e 30 arba skery (vw scirroco) o labiausiau bet reiktu pataupyti taj lada 112 1.5 16v o jei i lietuva atvestu taj lada 112 tms 1.6
ir kiek ilgai tu ta Lada dziaugtumeis?
Ford Probe.
Ford Probe.
Ford Probe = Mazda Mx6
egidijus nevisai;) probe barshkalas palyginus su mx6 ten tyk vaziuokle ir motoras o ihsore tai mx6 geriau ir tyliau vazioja;) ir egidijau nevisos eklipses sh. tik viena buvo nivalytas 3g lygtais kazkuri;) o visos kitos unbelivibal:D
egidijus nevisai;) probe barshkalas palyginus su mx6 ten tyk vaziuokle ir motoras o ihsore tai mx6 geriau ir tyliau vazioja;) ir egidijau nevisos eklipses sh. tik viena buvo nivalytas 3g lygtais kazkuri;) o visos kitos unbelivibal:D
na Mx isores dizainas istikro daug mielesnis akiai, bet agregatai kiek zinau tie patys po kapotu
o del eclipse :V taip, tikrai ne visos jos sh... vertos
svajoju kada nors pirma golfa isigyti
svajoju kada nors pirma golfa isigyti
Gera svajone tavo..:D
bet uztat igyvendinama, jei ilgai nedelsiu
bet uztat igyvendinama, jei ilgai nedelsiu
tokia svajone is vienos algos igyvendinciau
ojjo... as noreciau rozines masinos, su pukuotu roziniu salonu, pilna blizguciu ir daug puku, uoje,,:DDD jooo, ce ruozines svajones,,;D
ojjo... as noreciau rozines masinos, su pukuotu roziniu salonu, pilna blizguciu ir daug puku, uoje,,:DDD jooo, ce ruozines svajones,,;D
Neziurek rozines panteros ;D
mano svajoniu masina butu Lancia Delta Integrale ta visa svajone kainuoja apie ~20tukst. litu... paskolinsit gal kas Ce jos foto, jei kas neisivaizduoja kaip atrodo http://www.arcesezone.it/home.htm
ghm.... atrodo tai kai golfas ta delta... a ka ji gero turi tai tingiu skaityt
a sheip ner svajonesnes mashinos uzh 740 bumuvu
Agne, 16 пишет:ojjo... as noreciau rozines masinos, su pukuotu roziniu salonu, pilna blizguciu ir daug puku, uoje,,:DDD jooo, ce ruozines svajones,,;D
Neziurek rozines panteros ;D
gerai, pasakei ir sventa! :DD
mano svajoniu masina butu Lancia Delta Integrale ta visa svajone kainuoja apie ~20tukst. litu... paskolinsit gal kas Ce jos foto, jei kas neisivaizduoja kaip atrodo http://www.arcesezone.it/home.htm
mobile.de kainos prasideda nuo 4k Euru
ghm.... atrodo tai kai golfas ta delta... a ka ji gero turi tai tingiu skaityt
a sheip ner svajonesnes mashinos uzh 740 bumuvu
o tu bent dar pora tos pacios klases auto zinai? :V
gal isbandzius kitas nesakytum, kad BNW 740 pati svjoniskiausia masina
man bent jau Audi S8 uz ta BNW visa galva auksciau
jp Lanncia Delta HF i gofla tai nebent to laikmecio linijomis panasus Inzinieriniai sprendimai ten pasakiski. Ne veltui kai kas imta is b grupes
Страницы Назад 1 … 15 16 17 18 19 … 28 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Mano svajoniu masina:)