201

Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?

o as ir derinu pagal savo ugi ir mergina big_smile nes aukstesnes tikrai nenoreciau big_smile bet ir labai zema tragedija gaunasi big_smile

202

isrankus...
dieve kokia pora esu macius big_smile]
viena sbernas noredamas pabuciuot savo mergina turejo atsisesti ant suoliuko ir dar pasilenkt big_smile

203

Esu auksta, todel man turi itakos vaikini ugis.

204

man kazkaip irgi aukstesni patinka, net labai labai auksti:D

205

ziauriai patinka auksti!!! smile (aukstas yra virs 190)

206

pritariu 100% nė už ka nedraugauciu už save žemesniu:::254:::310 koke gėda isivaizduokit eina grazi merga o y ranka isikibes kaskokx snarglys gėda net butu pasakyti kad jis mano vaikinas:::606:::639:::639:::639:::639:::639:::639

207

sak snarglys,,,kiek patei tu meteliu,, snargle laisvai pavadinciau... kiekvienai savo,,su kokiu draugauti,,daug buna tu prancuzisku poru,,ne ugyje esme...

208

turbut pati draugauji su liliputu tode ir gini cia

209

asta thats right ;]
as va zemas. nesazininga jei visos merginos daba su manim nedraugaus sad

210

turi neapsakomai didele reiksme

211

turi reiksmia ir siaip nemaza...
As esu pakankamai auksta, bent jau taip jauciuosi.  Ir labai trugdo kai vaikinas uz tave mazesnis ar net tavo ugio...o dar jei noresi apsiausti batus su kulnu...jauciusi tada kokiu stulpu...o jei o  jei, o dar kaip specialiai visi vaikinai kuri pritraukia demesi ne labai auksti...
o kada vaikinas aukstesnis uz tave,  bent jau as pasijauciu daug moteriskesne.tokia mazyte mergaite kuria reikia globot.

212

esu 181 cm ir dar tikrai jauna tad man sunku rasti vaikina sawo ugio ar aukstesni... na bet randu.. tikrai yra zemu fainiu zmoniu... na pora centimetru zemesnis gal ir nieko... na jau daugiau tai nzn man atrodo nekaip.. pati nejaukiau jautiesi... o jei dar buciau putlute tai gal tada dar berna reiktu panesiot kaip maza vaika? ;D turi nebijoti kad turesi berna apginti ... o kad jis stengsis ir gales del tawes tai padaryti...

213

geriau butu aukstesnis uz mane

214

nu bent man asmeniskai tai patinka nors kazkiek austesni ux mane vaikinukai nn

215

Rasa, 21 пишет:

turi neapsakomai didele reiksme

ne velnio wink lova visus sulygina wink big_smile

216

aisku kad turi !!!

217

dauguma merginu cia akcentuoja i saugumo jausma, neva su aukstaugiu saugiai jauciasi, kazin su kuo saugiau ar su zemaugiu imtinininku ar su istysusiu kompiuteristu ? smile te neisizeidzia kompiuteristai, cia tik siaip palyginimas smile

218

As  aplamai esu liliputas... is patirties zinau kad merginom patinka aukstesni ir aplamai nejauku kai kad ir tave mylinti mergina tave po pazastim galetu pasikist...

manau ideliausia is vaikino ugio atimt 5 cm ir tai ideliausias merginos ugis.. o kam 5 cm? Tamkad per isleistuves ar vestuves prie jos kai ji kablukus uzsides neatrodytumet kaip  tomas kruzas prie nikoles... big_smile

219

nea big_smile pana bent 8 cm turi buti zemesne big_smile o optimaliai 10... nes kulniukai, sukelta sukuosena ir pan

220

o taijp turi ir net labai bent jau man esu gan auksta mergina ir tiesiog su zemesniu vaikinu jauciuosi nesaugei,nejaukiai ir pan...tikraij sventaij tikiu kad zemaugiam vaikinam aukstos panos nepatinka...na zinoma gali but ir isimciu...na juk ir patys pagalvokit mes paneles norim atrodyti grakstesnes apsiaunam aukstakulnius o jus vaikinaij paliekat iki bambos na kazzkaijp nesirisa nzn kdl man atrodo tobula pora yra tokia vyras visada turi buti austesnis kaijp be butu taijp juk jis busima seimos galva...na aisku ugis nera trukumas jei zmones viena kita be galo myli jie tiesiog tu trukumu nemato ne tiesa sakau a?bet vistiek patarciau ieskoti paneles vienu ar kitu atzvilgiuzemesnes uz save...;)