221

Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?

http://forumas.ieskok.lt/imgload/1329
Tikrai neturi itakos ugis! As su savo mylemu buvau 3 metus laiminga ir net nepastebedavau, kad jis zamesnis=)))

222

Ramunė, 15 пишет:
Roberta, 24 пишет:

Kvaila kad ugis turi reiksme...Ir nereikia dramatizuoti PIPLYS MILZINU SALY,nebent esi tokio didumo kaip dramblys arba jis kaip liliputas,tai va tada suprantu kad nekoks jausmas...
turejau pirma savo meile uz save zemesni ir net mintis nebuvo uzklydus kad kazkas netaip,myliu toki koks yra...O Italiskos poros tai visai grazu... Neieskokit problemu ten kur ju nera...

visu pirma pasikartosiu.... man ugis=saugumo jausmas... patinka just, jog vaikunkas bet kokioj situacijoje tave apgins, ugio aspektas asocijuojasi ir su drasa... na zinoma tai tik mano idejos:) o del prancuzisku poru... na kievienas zmogus yra individualybe, tad cia itin teisinga senoliu ismintis teigia: kiek zmoniu tiek nuomoniu smile kaip pastebejai as tolerantiskai ziuriu i tavaja nuomone, tad prasyciau mano minciu netraktuot kaipo "dramatizmo"!
[/quote

Manau, kol pati neisimylesi i zmogu uz saves zemesni, tai nesuprasi, kad neturi itakos tas ugis smile

223

manau jei merginom butinai turi but aukstesnis-tai matyt jos kompleksuoja del savo ugio.as ir noriu kad butu aukstesnis taciau tai nera butina,tiesiog man tokei labiau patinka;) o beto juk ne del isores mylim zmogu kai jau tikrai mylim ir ne del cm o del vidaus:D

224

niu as manau,kad faina pora yra kai vaikinas maziukas nykstukas ir panele mazyte,td pora liux:Do jei mergina auksta ir vaikinas mazytis,td ir pati mergina jausis nejaukiai ir vaikinas bus nepatogioje situacijoje,cia tik mano nuomone,wat:):D~http://forumas.ieskok.lt/imgload/1340

225

na man tai kai buna per ryskiai aukstesnis nepatinka ;> nes tada buna nepatogiu situaciju(niu nepatogu kartais ;> ) seip kaip db tarp manes ir mano vaikino skirtumas yra 6 cm tai pats tas man ;>o jei butu skirtumas 1 cm arba lygus...arba zemesnis...niu nezinau...jei myli tai gali viska pamirst bet tada visus batelius su kulniukais tektu slepti toli toli ;>

226

siaip jo turi ir didele reiksme nes jei panele maza o vaikinas milzinas tai nekaip atrodo geriausiai kad panele keliais cm butu zemesne uz vaikina tada labai grazi porele iseina,man tai grazu:)

227

na ka, turiu pusbroli kuris nera aukstas, na uz jy aukstesnis, ir jis draugauja su uz sawe aukstesne panele, ir tai gana gerai matosi, ir jiems tai yra gerai ir netrukdo, o ka aplinkiniai. jie nieko, tiesiog stebisi, kad keistoka pora ir tiek, nes visi galvoja protingai , jog Meilei Ribu NERA !

228

as nemanau kad vaikino ugis turi itakos.........bet istikruju zemesnio vaikino nenoreciau

229

nu nzn ash chia ysiterpsiu=]... nera skirtumo jej tarp paneles ir vaikino nera jokiu tvoru ar varzymusi=] ish tikruju viskas normalei=] jej pats to nori=] mano panele su aukshtakulniais buna shiek tiek aukshtesne=] ir jaj tai atrode blogai , tipo nesmagu jai=] bet man visishkai nesvarbu.. ytikinau ir ja=]
visdelto mazi vyrai valde pasauly =] ke ke ke=]

230

Arturas, 20 пишет:

nu nzn ash chia ysiterpsiu=]... nera skirtumo jej tarp paneles ir vaikino nera jokiu tvoru ar varzymusi=] ish tikruju viskas normalei=] jej pats to nori=] mano panele su aukshtakulniais buna shiek tiek aukshtesne=] ir jaj tai atrode blogai , tipo nesmagu jai=] bet man visishkai nesvarbu.. ytikinau ir ja=]
visdelto mazi vyrai valde pasauly =] ke ke ke=]

Pavyzdziui Napoleonas:D

231

man turi reiksmes. jausciaus nesmagiai salia zemesnio vaikino

232

manau kad ne

233

vaikino ūgis turi įtaką tada, kai visai apie žmogų nieko nežinai. Aš turėjau ir vaikiną už save mažesnį visa galva. iš pirmo žvilgsnio lyg suabejojau, bet pakalbėjus aš juo susižavėjau, ir po to buvom 2metus kartu ir nebuvo jokių problemų

234

Svarbiausia vaikino budas, ir charakterio savybes, taciau neimanoma ju pazinti jei vaikinas neparodo pirmas demesio ta prasme juk merginos yra kuklesnes bent man patiktu kad pats vaikinas prieitu ir tada butu galima spresti apie jo vidu, o kai man tenka paciai rinktis tai aisku prie aukstesnio eisiu todel ka d traukia aki vien jo kunas juk vidaus per atstuma nepazinsi

235

Deividas, 23 пишет:

Tai vat sveikos paneles noreciau isgirsti aisku jusu objetyvia nuomonia tai pasakykit ar Jum turi itakos vaikino ugis ir kodel ? As esu ne is didziuju bet nemanau kad tai yra trukumas smile

Cia yra skonio reikalas,man asmeniskai nepatinka auksti as manau mazuliukai turi daugiau zavesio,todel nenukabink nosies...:)

236

Manau kad ugis neturi labai dideles prasmes bet aukstos paneles tai nemanyciau kad draugautu su zemesniu uz save o as tai gal ir draugauciau

237

o as tai draugauciau i su aukstesne panele i su zmemesne big_smile big_smile big_smile

238

Renata, 16 пишет:

as nemanau kad vaikino ugis turi itakos.........bet istikruju zemesnio vaikino nenoreciau

Tai jei nenoretum zemesnio vaikino, vadinasi ugis turi kazkokia ytaka... big_smile

239

svarbu ne ugis bet smugis, o is tikruju pati esu neauksta, zemesniu vaikinu jau nelabai ir buna, tad ugis jokios reiksmes neturi, ar aukstas ar zemas svarbu zmogus:-D:-D

240

Na, kadangi esu aukšta, tai man ūgis tikrai turi reikšmės. Bet kas keisčiausia, kad dažnai ne aš keistai jaučiuosi prie žemesnių vaikinų, o jie šalia manęs big_smile

Сообщений с 221 по 240 из 918

Страницы Назад 1 10 11 12 13 14 46 Далее

Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться

Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?