Re: tatuiruote mergina puosia ar atvirksciai?
leidi suprasti tik viena, kad su savo nuomone bandai sumenkinti kitu nuomone... ne visuomet issiskirti is minios reiskia apsivilkti barbiskus drabuzius ir po miesta kaip po podiuma... yra ir daugiau budu kitokiu, gylesniu pamastymu (kaip pats sakai)...lr is tavo nuomones, tiksliau to ka tu cia rasei, galima suprasti, kad esi materialistas.. o negriztama gali buti daug kas ne tik tatuiruote... beje, jei nematei tikrai demesio vertu tatuiruociu vadinasi jomis nesidomejai, turiu drauga menininka ant kurio nugaros istatuiruotas jo paties piesinys, kuriame galima rasti gilia prasme, taip mano piesinys ant kuno nera tobulas ar koks sedevras, tai tiesiog ta tatuiruote, kuria man nupiese ir man ji patiko, metai laiko apsiprantant su ja ant popieriaus ir galiausiai perkelimas ant kuno... o savo, "perdeto" isprusimo gali cia nedemonstruoti, nes tavo ziniai tikrai zinau kaip jie dar vadinami, tai yra mano ateities svajone, kuria ruosiuosi realizuoti ir patikek apie ja zinau kurkas daugiau nei tu...
cia tu teigi, kad realizuoti save zmogus gali ir kitaip ir iskyla klausymas kaipgi save realizuoji tu? beje sportas neiskirtinumas jei tai nera profisionalus sportas, nes i "kacialka" (kaip daugelis vadina) vaiksto kas ketvirtas kiemo baxuriukas. jei jau tu, toks skoningo apsirengimo ir mados zinovas, tai kodel net savo foto neidedi, ar skaitai, kad tokiam protingam, skoningam ir visokiam kitam ne lygis saves parodyti?