141

Re: Kaip man susirasti vaikina?

jo jo zinot paneles kaip labiausiai bachurai kimba?

142

reik ieit i koki chata pasiwadinus grazuolyte tada visi waikinai garantutai prades rasyt o tada nr susitikimai ir pan..... sekmes smile

143

Na ko jūs taip "varot" ant merginos. Tesiog jei sunku ir ji ieško patarimu, kaip ką kur ir kada. Tesiog užuot male kokia nesamonė, pagalvokit, kiek tai padėtu tam žmogui kuris siekia pagalbos. Na aišku dauguma kritikuotu: "Oi tipo bla bla bla kokia esi kad net bachuriuka kokia susirast negali.." dar kiti turbūt: "Pasikėlus per daug turbūt esi..", trečioji stovykla apibūdintu tikriausiai taip: "...... bla bla bla pypypyp". Anyway, ką aš norėjau pasakyti, tai tikriausiai nieko. Nusišnekėjau kaip ir jūs, įsiliejau į jūsų visuomenę, tačiau ... Norint susirast vaikiną, reikia daugiau veiklos. Eik į miestą su draugėm, jei yra proga keliauk sau į klubus, ar taip plotus, kuriuose yra vos keli tau pažįstami žmonės, taip sutiksi naujų žmonių, ir ypač vaikinų, kurie gal but taip , o gal but ir ne bandys "bandys kabint tave". Be to nereikia būti per daug kukliai ir droviai. Kartais ir pačios iniciatyva gali pralaužti ledkalnius wink Tai tiek čia tu pamokslu, mokymų ir kitų blevyzgu, kurios pinasi iš išgėrusio truputuka žmogaus vėlyva naktį einančio miegoti big_smile sekmės!

144

na tai kodel tu ieskai ir ko tu tikiesi is to vaikino? ar nori gana greitu santykiu, kai jau po antro susimatymo sakai draugaujam, ar nori nemazo pazinimo zmogaus, ir tik prabegus nemazai laiko istarti tai...kad galbut jau butum tikra ar tai tas zmogus kurio ieskai...zinau kad norisi tos silumos kartais greit ir vos ne is bet ko...bet kartais pamastai kas is to... viena diena myliu, kita nebe...

145

o kaip man susirast ta isrinktaja antraja puse ir tapt jo panele?:(

146

margarita,tju jam is karto gali mineti kad jo grazios akys ir t.t.bendyk ji suvilioti nuo pat pirmos dienos.....ir nedaryk to kas jam nepatiktu...pavyzdziuij nesimusk su kitais bernais,ir t.t.o aji nezinai aks jam patinak pabendrauk su juo ilgiau ir suzinosi..........:))))))))))))))sekmes

147

big_smile:D:D sorry, bet paskaičius, kaip trylikametės mergaitės ieško savo meilių... eikit jūs, meilės gražuolytės... geriausiu atveju anksčiau laiko kažkieno lovoj atsidurtumėt negu surastumėt tikrą meilę. pabūkit realistės

148

sveiki, turejau drauga 3 metus...viskas bajgta... man gajla noreciua pas ji, bet jis nebenori... todel noriu kito...kodel man nieko nesigauna?

149

Gintė, 20 пишет:

sveiki, turejau drauga 3 metus...viskas bajgta... man gajla noreciua pas ji, bet jis nebenori... todel noriu kito...kodel man nieko nesigauna?

Galbut todel, kad dar vis jauti stiprius jausmus tam savo zmogui. Nuolatos kitus vaikinus lygini su juo, taciau niekas jam neprilygsta, visi atrodo prastesni. Ir taip tu tiesiog neleidi naujai meilei pasibelsti i duris...

150

ko man truksta kad nerandu vaikino?

151

;(

152

kuo as tokia nepatraukli nejau?

153

Vaikina susirasti, tikrai ne problema.

154

Margarita, 18 пишет:

gal galit padeti kaip man susirasti vaikina??? as jo iki siol nesu turejusi ;( ir nesuprantu kodel.. kai bendrauju man jis paradeda patikti ir jis man pasako "galim buti tik draugais"... patarkit... ir gal zinot kodel taip yra??

Ai, geriau net nenorek jo susirasti. Neseniai visai isitikinau, kad visgi visi bernai yra batono kampai:{}

155

Ai, geriau net nenorek jo susirasti. Neseniai visai isitikinau, kad visgi visi bernai yra batono kampai:{}[/quote]

eee.ee.... atsargiau su zodziais!!! jei pati nesugebi pasirinkt sau tinkamo, istikimo ir panasiai, tai cia save kaltink!!
  mastyt galvom reikia o ne pyzutem!

156

Aldis, 23 пишет:

Ai, geriau net nenorek jo susirasti. Neseniai visai isitikinau, kad visgi visi bernai yra batono kampai:{}

eee.ee.... atsargiau su zodziais!!! jei pati nesugebi pasirinkt sau tinkamo, istikimo ir panasiai, tai cia save kaltink!!
  mastyt galvom reikia o ne pyzutem!

Pyzute ir nemastau. Si vieta ne mastymui skirta, Aldi.