Re: Tokio Hotel cool!!!
gabija kodel tyli? man net nobuodu pasidare matit ji musu iesko
Tomai girdejau per tv jo tikra balsa tai ten tai netgi balsu negali pavadynti
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Tokio Hotel cool!!!
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
gabija kodel tyli? man net nobuodu pasidare matit ji musu iesko
Tomai girdejau per tv jo tikra balsa tai ten tai netgi balsu negali pavadynti
nesupratu,ko cia vieni ant kitu varo..juk galim klausyti tai kas patinka,ir tikrai nesvarbu kitu nuomone..man pvz visiskai nusispjaut, ka klauso mano draugai,kaimynai ir pan...:D
nesupratu,ko cia vieni ant kitu varo..juk galim klausyti tai kas patinka,ir tikrai nesvarbu kitu nuomone..man pvz visiskai nusispjaut, ka klauso mano draugai,kaimynai ir pan...:D
nu man irgi bet tik kai pamatau sia grupe kai matai kaip vaikai del ju alpsta net nervu neuztenka
Daiva, 23 пишет:nesupratu,ko cia vieni ant kitu varo..juk galim klausyti tai kas patinka,ir tikrai nesvarbu kitu nuomone..man pvz visiskai nusispjaut, ka klauso mano draugai,kaimynai ir pan...:D
nu man irgi bet tik kai pamatau sia grupe kai matai kaip vaikai del ju alpsta net nervu neuztenka
manau visi vaikysteje alpom del kazkokios grupes ar atlikejo:D bet juk tai praeina,su metais pradedam klausytis vis kt.muzikos..tad tegul kiekvienas klauso ka tik nori:D
bet tokiu grupiu nebuvo nu nesvarbu pasistengsiu apsiraminti
aj vaikai apsiraminkti su ta sawo kwaila grupe
aj vaikai apsiraminkti su ta sawo kwaila grupe
Vilma tu ka cia pati geriausia grupe pasaulija ;D
Tokia tema jau sukurta http://forumas.ieskok.lt/index.php?sys=11&wh=25&ma=144&id=1510&lockme=0
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Tokio Hotel cool!!!