Re: ilgai trunkantis sex
nu man tai buna atvirksciai, mergina jau baigus o as dar ne
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → ilgai trunkantis sex
nu man tai buna atvirksciai, mergina jau baigus o as dar ne
;D;D 4 valandas ;D;D nenoreciau tiek laiko...
O kiek noretum ?
cha:) 4 val neriba:) as kai bunu gerai ykales tai visa naktis buna orgiju..non stop!
o man atvirksciai, gereu blaivam. ir sexas kokybiskesnis
geriausia kai abu greitai baigia...:D ir taip daug kartu...
niu o kam taip skubeti juk ne triusei esam galima ir palengva
tai as nesakau,kad visalaika...:D bet greitukai kartais veza,bent as taip manau...
niu pritariu kartais gerau greitai bet sexsas yra seksas jis visoks geras niu aiskum tik ne su rastu lovoi kuris nerodo jokiu gyvybes zenklu ir judesiu
na su rastu dar nebandziau...;D
geriausia kai abu greitai baigia...:D ir taip daug kartu...
teisingai danguole...as uz tai..;)
malonu kai kazkas palaiko...
o man patinka ilgiau:P
4 valandas :D:D:D zodziu naudok calgon bo matyt kalkiu prisidare ir uzkalkejo ten tau :D
ce nei kalgon nei myster proper nepades:)
buvo karta su vaikinuku kad truko 50min kol jis baige..sioki toki malonum jauciau pirmasias15min, o paskui vos neuzmigau, nors pozas ir keitem..nebenoriu to daugiau... o kostai man rodos vietoj 2wal pasispaude4val. ba nemanau kad normalus per 4val baigia tik karta
buvo karta su vaikinuku kad truko 50min kol jis baige..sioki toki malonum jauciau pirmasias15min, o paskui vos neuzmigau, nors pozas ir keitem..nebenoriu to daugiau... o kostai man rodos vietoj 2wal pasispaude4val. ba nemanau kad normalus per 4val baigia tik karta
tai gal niekad ir nesimylejai su normaliu! cha!
arba jis su tokiom varo kur kibirai tai i ora kaisioja tai ir nieko nepajunta per 4 h pora kart i sona uzbraukia ir susijaudina ir pabaiga ) arba labai jau mazas o pana normali ir nieko jis negali padaryt taspats kas su oru varyt...geriausia pabaikti abiems kartu o ne 4 valandas drozti
tai ziurint ar blaivas sexu uzsiimineja nes kai neblaivas tai smegenys letai dirba tai kol susijaudini ir baigi tai rimtai 4 valandas belstis gali..
gali gali:) gali ir daugiau:)
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → ilgai trunkantis sex