61

Re: ilgai trunkantis sex

nu man tai buna atvirksciai, mergina jau baigus o as dar ne

62

;D;D 4 valandas ;D;D nenoreciau tiek laiko...

63

O kiek noretum ? big_smile

64

cha:) 4 val neriba:) as kai bunu gerai ykales tai visa naktis buna orgiju..non stop!

65

o man atvirksciai, gereu blaivam. ir sexas kokybiskesnis

66

geriausia kai abu greitai baigia...:D ir taip daug kartu...

67

niu o kam taip skubeti big_smile juk ne triusei esam galima ir palengva big_smile

68

tai as nesakau,kad visalaika...:D bet greitukai kartais veza,bent as taip manau...

69

niu pritariu kartais gerau greitai  big_smile bet sexsas yra seksas jis visoks geras big_smile niu aiskum tik ne su rastu lovoi kuris nerodo jokiu gyvybes zenklu ir judesiu big_smile

70

na su rastu dar nebandziau...;D

71

Danguole, 20 parašė:

geriausia kai abu greitai baigia...:D ir taip daug kartu...

teisingai danguole...as uz tai..;)

72

malonu kai kazkas palaiko... wink

73

o man patinka ilgiau:P

74

4 valandas  big_smile:D:D:D  zodziu   naudok  calgon  bo matyt kalkiu prisidare ir uzkalkejo ten   tau big_smile:D

75

ce nei kalgon nei myster proper nepades:)

76

buvo karta su vaikinuku kad truko 50min kol jis baige..sioki toki malonum jauciau pirmasias15min, o paskui vos neuzmigau, nors pozas ir keitem..nebenoriu to daugiau... o kostai man rodos vietoj 2wal pasispaude4val. ba nemanau kad normalus per 4val baigia tik karta

77

Rita, 18 parašė:

buvo karta su vaikinuku kad truko 50min kol jis baige..sioki toki malonum jauciau pirmasias15min, o paskui vos neuzmigau, nors pozas ir keitem..nebenoriu to daugiau... o kostai man rodos vietoj 2wal pasispaude4val. ba nemanau kad normalus per 4val baigia tik karta

tai gal niekad ir nesimylejai su normaliu! cha!

78

arba jis su tokiom varo kur kibirai tai i ora kaisioja tai ir nieko nepajunta per 4 h pora kart i sona uzbraukia ir susijaudina ir pabaiga smile) arba labai jau mazas o pana normali ir nieko jis negali padaryt taspats kas su oru varyt...geriausia pabaikti abiems kartu o ne 4 valandas drozti

79

tai ziurint ar blaivas sexu uzsiimineja nes kai neblaivas tai smegenys letai dirba tai kol susijaudini ir baigi tai rimtai 4 valandas belstis gali.. smile

80

gali gali:) gali ir daugiau:)