Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
- Mantas, 20
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Тема: Magnetas bet tik draugiu
eh ka daryti jeigu man juodai sekasi bendrauti su merginom visoms patinku kaip viskas taciau ne viena is ju nenori tapti mano mergina ;(
draugiu turiu vis daugiau ir daugiau o ne viena nenori tapt kaskuom daugiau...
na seip isvaizda nesigiriu taciau bendravimas mano tikrai fianas tai ka darut?
- Dovile, 21
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Re: Magnetas bet tik draugiu
Daugiau demesio skirti vienai, o ne visoms, ne viena mergina nenori vaikino kuris daug demesio skiria kitoms
- Mantas, 20
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
as neskiriu kitoms isvis... net nerasau ar ka pacios taip limpa kartais net knisa.... o panos neeina susirasti kad ir kaip stenkciaus
- Simona, 20
- Forumo Naujokas
- Неактивен
nu ka... man taip atrodo kad butent toms merginoms nepatinka tavo isvaizda... nes juk daugelis nori tureti grazu vaikina, kurio nebijotu parodyt draugem...
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
nu enzinau gal bendravimas pas tave ir geras bet neatitinki ju skonio
- Vaida, 17
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
Na,o as manyciau,kad tai tikrai nieko nelemia isvaizda,taciau galbut visos bijo,kad pradejes draugauti busi neistikimas arba greitai paliksi,nes kaip minejai paneles pacios limpa prie taves...galbut tau reikia parodyti savo nuosirduma ir tiesiog nekreipti demesio i kitas paneles...
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Неактивен
pritariu dovilei isbandyk gal pades;)
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Simona, 16 пишет:nu ka... man taip atrodo kad butent toms merginoms nepatinka tavo isvaizda... nes juk daugelis nori tureti grazu vaikina, kurio nebijotu parodyt draugem...
tos, kurios iesko vaikinu tik del laisvalaikio ir YPAC PASIRODYT PRIES DRAUGES yra nesubrendusios.
Mantai, jei merginos atsisako draugauti su tavim del isvaizdos, tai vadinas arba neatitinki ju skonio, arba jos dar nepasiruosusios (ir neketina tam ruostis) apsiginti pries visuomene, tarkim, kad ir pries drauges. drauges daro spaudima, jei vaikinas nera gazuoliukas, ir jei mergina lieka viena pries visas, tai norint atsilaikyt reikia tikrai didelio pasitikejimo savim.
Сообщений 10
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.