Тема: vaikinai iki 13
rasykit man:****** *
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → vaikinai iki 13
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
rasykit man:****** *
as tau kai parasysiu
Vaikai jus vaikai, zaiskit geriau su lelem ir masinytem:)
Vaikuciai 1.baikit tersti foruma
2. ne vaikinai o berniukai:D
3. ieksok anketose o ne cia
Vaikuciai 1.baikit tersti foruma
2. ne vaikinai o berniukai:D
3. ieksok anketose o ne cia
pritariu...
Na, bet 11 metu, tai cia jau manau virsune:) Ka tu su tais berniukais veiksi ka?:D
palikit tuos vaikus ramybeje,jei jie nori susirasinet,tegul susirasineja,ka,internetas tik N-18??nemanau,kad tokie nustatymai yra.juk jie susirasinejimui turi ir savu temu.
Na austeja, kad tas susirasinejimas ir butu tik susirasineju, o po to matai zygiuoja per miesta nescia 14mete, man tai atrodo kvaila, jeigu jie jau taip nori vaidinti suaugusius, tada ir tegu atsakomybes jausma turi toki kaip suaugusieji:)
na linai,as bent jau manau,kad susirasinejimui,juk siais laikais normaliu laisku jau nieks beveik neraso,kaip as anksciau tai mes darydavom,juk dabar tai viskas internetu daroma:)apie kitka as kazkaip net negalvoju,nemanau kad 11m mergaite iesko partnerio zaisti teti ir mama:)
Tai kam tada laisko gale kruva bucinuku?:) O be to, zn ne viena atveji kai 10-14 metu mergaites bando mamyte ir teveli zaisti, turbut joms atrodo, kad taip suags greiciau, o gal kad jau pakankamai suaugusios siam malonumui
11 metu as dar masinytem zaidziau....
Na taip apgailetina:) As irgi 11 dar su masinytem zaidziau, panos gal nuo 15 labiau parupo:)
nu siaip man tik 13 ir ka..nezadu kai man bus 14 vaikscioti po miesta nescia .... nors ..vienuolikos...dar nelabaij apie bernus savjojau db labaiu bet vis teik jeigu tipo padeda tokia icona tai gal kudikis ne gims
o tai ka manot apie 14 metu meile...tipo tas pats???ne nu pwz 11 metu tai cia tik vaikiska mele o 14 15 truputeli rimtesne :-]
vaikuciai gerai isimiegokit ritoi jum i darzeli:)
Na austeja, kad tas susirasinejimas ir butu tik susirasineju, o po to matai zygiuoja per miesta nescia 14mete, man tai atrodo kvaila, jeigu jie jau taip nori vaidinti suaugusius, tada ir tegu atsakomybes jausma turi toki kaip suaugusieji:)
o tu rupinies lietuvos vaiku likimais?
vaikuciai gerai isimiegokit ritoi jum i darzeli:)
o tau i mokykla..
palikit tuos vaikus ramybeje,jei jie nori susirasinet,tegul susirasineja,ka,internetas tik N-18??nemanau,kad tokie nustatymai yra.juk jie susirasinejimui turi ir savu temu.
visiskai pritariu
Deivis, 17 пишет:vaikuciai gerai isimiegokit ritoi jum i darzeli:)
o tau i mokykla..
jo
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → vaikinai iki 13