Тема: Counter-strike kaip jum sis zaidimas,ar nepabodo?:)
Na kaip jum Cs?nepabodo gemerei?kur benueisi apie ji ir tekalba:)man tai jau jis tikrai toks eee...pabodo:)kaip jum?pasidalinkyt savo fragais:)))
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Counter-strike kaip jum sis zaidimas,ar nepabodo?:)
Na kaip jum Cs?nepabodo gemerei?kur benueisi apie ji ir tekalba:)man tai jau jis tikrai toks eee...pabodo:)kaip jum?pasidalinkyt savo fragais:)))
pries 5metus buwo pats geriausias bet pries 3metus atsibodo.. daba gal karta i puse metu isijungiu is neturejima ka weikti..
vava as ir panasei:))
crap ant not a game zhaidimas - visiskai be kazhkokios temos - buvo teras, nebera tero... realistishkumo - 0... ir anyway - sh game mano namuose cs skamba kaip keixmazhodis..
) na kaip kam:)man isvis jau zaidimai yra nusibodes dalykas:D
Nu zaidziu jau virs 3 metu, ir man patinka, bandau save tobulint kali taktikas kekvieno map, kad butu frag ir panasiai, kaip kas paziures Seip man CS yra Best geimas
cs geras grajus
geras bet jau pabodo:)lai kure nauja Cs kur per tinkla galetume lost:D
niekada nelosiau ir nelosiu....
geriau Q
pritariu, quake foreva, kox prikolas tame cs kai kreti po pirmo shuvio
CS man labai patinka, tik kad inete pilna cheateriu... arba ash nemoku zaisti?:))
martynas o prikolas tame kad cia gaunas kaip simuletorius viskas real laiku,o q galim pazaist siaip del atrakcijos nieko nesekent:))
nors keista kad tipo panos loshe cs bet as loshiu sejp buwau metus bet dbr vel pradejau bet dbr labai daug yra cytu bet neesme vistiek cs yra geras zaidimas
haha:))
Kam nepatinka cheatai - Steamas + Uzsienis = jokiu cheatu, geri zaidejai. Pvz pas svedus labai aukstas zaidimo lygis, tai vakarais pasijungiu pakalt, na gan sunku, bet idomu ir jokiu cheatu pingas kaip Lietuvoi, buna, kad ir dar mazesnis 10-20...zaidi sau patenkintas
niu as tai nelabai suprantu ka jus ten gero iziurite.. yra daug smagesniu, geresniu zaidimu...
pritariu, quake foreva, kox prikolas tame cs kai kreti po pirmo shuvio
kaip Chatas VS el. pasta.. taip Quake VS CounterStrike
tik uz quake, ypac q2
Cs 4 Ever Net Avataras su ta tema susijes Seip Labai geras zaidimas, na aisku tiem sviesuoliam, tai yra laiko svaistymas, bet vistiek ner geresnio zaidimo uz CS, jis gali greitai pabosti, bet taip pat gali ir ilgai ilgai patikti ....
Na sito zaidimo manijos niekada nesupratau..Pabandziau ;ost pries kokia 3-4 metus tai nepatiko ir nelosiau daugiau isvis..
as pabandziau pries 5 metus tai prilipau kokiems 2 metams dabar tai jau atpratau kokiu puse metu jau beveik nebelosiu karts nuo karto dar prisijungiu
Siaip neblogas zaidimas bet jei pradesi zaisti tai gali paskui sunkiai atprasti
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Counter-strike kaip jum sis zaidimas,ar nepabodo?:)