Re: mes lietuviai
linas as i daug aplankiau ....... o kad keli zino tai nieko nusotabaus ...... bet didzioji dauguma nieko nezino.. o kad mes protingesni. tiap mes vieni ihs protingiausiu !
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → mes lietuviai
linas as i daug aplankiau ....... o kad keli zino tai nieko nusotabaus ...... bet didzioji dauguma nieko nezino.. o kad mes protingesni. tiap mes vieni ihs protingiausiu !
Linai tai nieko neparode. tiksliau parodo kad mes niekas nerupim
Nikita:Na tai gal pvz amerikieciams nerupi, kad saule yra zvaigzde, nes pagal apklausas, tai zino net apie 40% sios didzios salies gyventoju:D Seip tai esame europieciai ir turetume zinoti apie europa. O lietuva pakankamai garsina anglijos ir ispanijos lietuviai, bamt kam i galva, dar kam gerkle perrezia, ka nors pareketuoja ir pan:)
Evaldai: Na tai todel ir reikia didziuotis ir nesigedit savo kilmes, kaip tai daro Nikita
As visada sakau kad as rusas todel kad toks ir esu net matai vardas rusiskas
o lietuva ...isivaizduok padanga... tai va vidury lietuva o viskas kita aplink
ir kodel as turiu zinot ku kaskokia susikta valstybe yra jeigu as tuo nesidomiu~? as zinau tik ta ka as noriu zinot o ne ka kiti mano as turiu zinot. per geografijos pamokas nieko panasaus i lietuvos pamokas nera...
Tai butent, kad nera, todel anglai ir kiti europieciai ir yra dundukai, o zinoti reikia del bendro issilavinimo:) Kad butum intelektualus zmogus:) Cia taip pat, jei butu klausimas ar reikia mokintis istorija, juk pagal tave is jos irgi jokios naudos anea?:) O be to, kadangi kalbi lietuviskai, tave galima laikyti lietuviu
linai o kur poarasiau kad gedijuos but juo????? ir dar jei latvis ishmoks rasyt lt jis bus lietuvis?
as lietuvis ir tuo didziuojosi, tas kuri man irodys kad netureciau tam Nobelio premija duosiu.
Kadangi nikitai db 16, tai jis gime 1990, o tai nepriklausomybes metai, taigi nemanau, kad tu gimei ssrs, tu gimei Tarybu Lietuvoj, arba Lietuvoj
seip lietuva tapo nepryklausama 1991 metais.. jie tik mano ir sako kad 1990 mat taip paskelbe.. bet jokie poperiai ne buvo pasirashytiu.
Na tada oficialiai gimei Tarybu Lietuvoi, kur sovietu sajungos tuo metu beveik nebebuvo
man tai poch.. kur gymiai dvarbiausia man kur esu siandien ir kur busiu rytoj
man gera cia, kur esu, ir niekur vaziuot nesiruosiu, na tik kasi pazaist su draugais jau kita treciadieni
Tai tuo ir skiriames, kad man ne ****:)
Tai tuo ir skiriames, kad man ne ****:)
hmmm... ir kodel gi?
Nikita uz eurus tu gali nusipirkti, batus, pieno, surio, Kirkorovo kompakta, bet ne Tevyne
va taip va
Nes as didziiuojuosi davo tautybe, man garbe but lietuviu, garbe but uzaugusiam kraste del kurio musu seneliai ir proseneliai liejo krauja ir kovojo:)
Augustinai : kirkorovo nekensiu o mno "gimtyne ten kur mano dantu sepetukas"
man gerai ten kur esu.
Linai: ok kai reikes kambary issinuomot anglijoje tai parasyk man i PM
tavo "gimtyne" ten kur dantu sepetukas o mano Tevyne ten kur proteviai gine mano zeme, kur mano saknys ir taip toliau bet tu teisus i tokia "gimtyne" kaip Rusija as irgi negrysciau, o koks skirtumas Airija ar Lietuva vistiek ne gimtine
Na, as gyvensiu Londone, to neneigiu:) Aisku, tik jei pavyks istoti i mano norima univera, o jei nea, tai ir gyvensiu, motinoj, lietuvoj:)
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → mes lietuviai