Re: Man jau 18!
ant kiek pastebejau jau kaip lauras pasake kad jam jo 18 gimtadienis patiko tai zinau kad visiems jis patinka. idomu kodel:? kad pasidarai laisvas?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Man jau 18!
ant kiek pastebejau jau kaip lauras pasake kad jam jo 18 gimtadienis patiko tai zinau kad visiems jis patinka. idomu kodel:? kad pasidarai laisvas?
na man tas gmtd patiko,nes taip gywenime gawosi,kad nuo 13o iki 18o gmt neswenciau gimtadieniu..per 18a wisi seni draugai susirinko..daugiau gywenime nematysiu ju kartu..20as neidomus buwa..dalywawo tik 1as draugas is 18o gmt..kt zmones grupiokai ir pan..ne wien laiswume esme..mamka man jau nuo 15os leido su protu isgert..dekingas jai uz tai esu,nes ismokau gert protingai
Vaiva as sian irgi pagalvojau kad kitais metais sukaks man 18 metu siaip ir laukiu ir kazkodel tai baisu yra:?
na man tai siais dar metais pries naujus na kazmones mes ne jaunejam o senstam
jo kazkaip visdelto nelabai gerai kad senstam
kazkaip netgi baisu kai sukaks 18 tai tik sedesiu ir skaiciosiu valandas dienas ir t.t.
ar yra kas gyvas cia?
manau nelabai o ypac tiem kuriem 18 tai tikrai negyvi
jo kazkaip visdelto nelabai gerai kad senstam
kazkaip netgi baisu kai sukaks 18 tai tik sedesiu ir skaiciosiu valandas dienas ir t.t.
Radai ko baimintis, kazkaip kvailokai cia viskas is salies atrodo, na bent jau man...
Juk laiko nesustabdysi su savo baime, reikia tiesiog susitaikyt su tuo, kad laikas vietoj nestovi, kad laikui begant zmones sensta, kad nepakeisi lietingos dienos i sauleta ir viso kito, kas nuo zmogaus nepriklauso... Tiesiog dziaukis, kad tas valandas, kurios taip ar kitaip prabeks, gali linksmai ir naudingai praleisti...
evelina, o tu pati lauki 18 gimtadienio?
suejo 18 ir vis toliau lygiai taip pat gyvenau...bet su lyg 18 is tikro gyvenimas labai keiciasi.. Tu turi atsakyti uz savo veiksmus...visgi pilnametis
o siaip tai visa kita gyvenimas ismokys..
jei nori jau gyventi atskirai nuo tevu tai sakau geriau dar ne bek nuo ju kol jie tave dar laiko namuose... ir siaip kur Tu gali eiti kai Tau dar tik 18...
gerai atuziau savo 18 gimtadieni ir viskas tuom pasibaige. kita diena vel i mokslus, kaip ir kiekviena ryta sutikau nekenciamiausia kaimyne kuri nuo 6 ryto plauna laiptine, megstamiausioje kavije picos skonis isliko toks pats, ir pasaulis tebesisuka. tik atrodo kad kzk ivyks bet kaip matai (ir pamatysi) viskas isliks tas pats. gal tik tiek kad jau labai ispustai skamba PILNAMETE, o siaip tikrai manau ir db perki alkoholinius gerimus, siauti nakitimis klubuose ar kitokiuose vakareliuose. na va as gavau vairuotojo pazymejima ir galiu db ramiai vazinet po uzsieni. tiesiog ant tavo peciu uzgriuna didele atsakomybe uz save bet tiu jos ryskiai nepajausi. palukek truputuka kai gyvenimas prades keistis(darbas, seima ir pan...) va tada ir pajusi pilnametystes skoni. 18 metu neapvercia viso pasaulio aukstyn kojom. galiu tik patarti: gerai atsvesk kad prisimintum si etapa sekmes
Diana jo laukiu netgi labai
Julija jo pasistengsiu kad mano 18 gimtadieni neuzmirsciau ir mano visi draugai taip pat. mano 17 gimsa irgi niekas neuzmirso ir visiem ji iki siol pati geriausia is visu kuriose jie tik buvo taigi manau 18 gimtadieni dar geriau atsvesiu
Evelina, o kas tau paciau atrodo kad bus geriau, kai busi 18?
man svarbiausia kad mokykloje jeigu problemos bus kaip pvz dabar tai jau tevams ne sakys o spres su manim ;D
kai man buvo 17 metu ir 364 dienos, as maniau kad jau sekancia dioena busiu tikras vyras, kai buvo lygiai 18 maniai kad jau esu tikras vyras, kai buvo 18 metu ir viena diena pradejau abejoti, kai sukakojo 19 supratau kad likau biski vaikas, ir tai nuostabu
visi mars nuo pc ziuret kempiniuka
man svarbiausia kad mokykloje jeigu problemos bus kaip pvz dabar tai jau tevams ne sakys o spres su manim ;D
teisingai, bet jei labai prisidirbsi, tai vis tiek manau be tevu neissisuksi ;D
nu ne pas mus vokietijoje iki 18 viskas isdeja tevam o kai tau 18 tai uzviska pats atsakai. ir pvz. nenori i moksa eiti neeini o kita diena gali jau pats rasyti kad bloga buvo ar pan. taigi 5 zvaigzdutes uz pilnametiste
a... o as ir db nerasau, ir tevu neprassau to daryt, man vienodai, kad mokytojai zyzia, tiesiog pasakau, kad man tas pat ir gali jie man papust i uoddega, neprivers nei tevam sakyt, nei patys pasakys, o jei ir pasakytu, tai is to naudos nebutu
pas mane kitaip esu grieztoje mokykloje tai ten labai labai grieztai ten kiekviena minute skaicioja ir tik ziuri kada neatejai ir pan. o poto gali pasakyti kad daug pamoku praleidau ir palikti metams
tada jau tikrai yra ko dziaugtis, kad 18...
jo cia tai tikrai ir beja jeigu prisidarisi kokiu problemu kurios tau atrodis juokingos bet kad tevam ne tai cia irgi dar 1 + kad tau 18 nes jeigu jiems kasnors ir nepatinka tai jau nieko nebegali padaryti
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Man jau 18!