Тема: Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?
Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu? stai kur klausimas didysis ;D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?
Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu? stai kur klausimas didysis ;D
nea
ne
nepasakychiau, kad svarbu
nemanau, kad svarbu, nes kartais jaunesnis buna labiau subrendes už bendraamžius,,,,
aiskum
kas dar koke nuomone?;D
tai kad tokiu temu jau buvo jei nori daugiau nuomoniu susirask jas ir ten paskaitysi iki valios
nemaciau :D
tai jos buvo sukurtos gan senai tai todel ir nematei:)
xi
Jei būtų įdomi vyresnio amžiaus moters nuomone,tai žinok,kad turi.Bent 10 metų jaunesnis vyras gal ir būtų neblogai,bet kažkaip nepatogu... :)O vyresnis 10 metų jau tinka ir komplekso jokio nera.:)
Jei būtų įdomi vyresnio amžiaus moters nuomone,tai žinok,kad turi.Bent 10 metų jaunesnis vyras gal ir būtų neblogai,bet kažkaip nepatogu... :)O vyresnis 10 metų jau tinka ir komplekso jokio nera.:)
Nepatogu?! Hmmm... tikrai nepatogu myletis ant lubu, nes kaldra krenta, o dar labiau nepatogu, kada kaimyno vaikas panasus i Tave... 10-ies metu skirtumas, nera jau toks nepatogumas... Aisku cia as taip manau...
ghm.. man asmeniskai amzius nesvarbu, Bet pvz turiu drauge, kuriai svarbu... Man jeigu patinka vaikinukas, tai metu nepastebiu... Bet kartais tai buna ir ne i nauda.. ech..
manau kad taip ira skirtumas
skirtumas yra... siaip kadangi merginos bresta 2-3 metais anksciau negu vaikinai, tai jos pripratusios bendrauti, draugauti, myletis, buciuotis su savo subrendimo lygio vaikinas... as pvz pati nenoreciau draugauti su jaunesniu... nes man jau norisi stabilumo, o jam tik vejai galvoje - toosai plotai ir vakareliai...
Loreta, 40 пишет:Jei būtų įdomi vyresnio amžiaus moters nuomone,tai žinok,kad turi.Bent 10 metų jaunesnis vyras gal ir būtų neblogai,bet kažkaip nepatogu... :)O vyresnis 10 metų jau tinka ir komplekso jokio nera.:)
Nepatogu?! Hmmm... tikrai nepatogu myletis ant lubu, nes kaldra krenta, o dar labiau nepatogu, kada kaimyno vaikas panasus i Tave... 10-ies metu skirtumas, nera jau toks nepatogumas... Aisku cia as taip manau...
Palauk , Sigitai,sulauksi mano metelių ...:)
palauk palauk
mano nuomone skirtumo nera na nebent skirtumas ketvirtis amziaus ir daugiau, nenoreciau vyriskio tinkancio man i senelius
man asmeniskai svarbu...traukia prie vyresniu nors uzmusk...:|
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?