Re: Myliu, nezinau ka daryti????
o kaip jis i tave reaguoja ir kiek jam metu?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myliu, nezinau ka daryti????
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 22 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
o kaip jis i tave reaguoja ir kiek jam metu?
17 nezinau kai mes vieni esame tai nuolat nori kad jam skirciau demesi arba kai sudraugais buname nuolat lenda prie manes nu nezinau o anksciau kai ji dazniau matidavau tai retkarciais sake tokius keistut zodzius. tokius kad net nezinau kaip paaiskinti bet jie buvo geri..
o negali pasakyt kokius...
palauk reikia prisiminti:?
beja sian maciau ji toks geras buvo:) bet ir juokiasi is manes kad tokia kreiva visa.
o del to ka sake kai prisiminsiu tai pasakysiu;)
tai gal tai susizavejimas praeis
pastebek ji ar jis i tave zvilgcioja ir pan.....
jai ne tai uzmirsk gal jis laimingas su avo mergina
jo bet tai nera taip lengva kai tik ji matai jau 6 men.. beja jo jis i mane nuolat zvilgcioja ir nori nuolat mano demesio
Evelina nepyk,bet ar nepagalvojai,kad jis niekselis...nesiskiria su savo drauge,bet lenda prie taves...
Danguole,nu zinai negaleciau pasakyti kad jis prie manes jau taip priekabiauja kad jo drauge turetu pikti ant manes(o gal:?), bet ir bando taip daryti kad jo neuzmirsciau
zinai esu labai panasioj situacijoj i tavo. siuo metu esu uzsienyje na jau gana ilgokai cia esu, ir vienas vaikinas visada man skyre begalo daug demesio, grizdavau atostogu jis visada budavo salia, is jo jutau begaline pagarba ir visa tai kas buvo malonu,bet tuo metu i ji ziurejau kaip i drauga nors maciau kad jis deda i mane vilciu... laukdavo manes kol grisiu ir t.t. pati nepajutau kaip prie jo prisirisau bet maniau cia tik draugyste, ir mano nelaimei grizau vasara ir suzinau jog jis turi drauge (nors man to nesake) pamaniau na ir saunu bet vos ji pamaciau visa kuna nukrate siurpulys. Dbr man tas zmogutis daug reiskia bet deje as vel toli nuo jo... nesielgiau kaip maza mergaite neskyriau ju, nesakiau ir neziurejau kreivai i ta pabele. bet jam viska pasakiau ka manau ir ka jauciu, gaila kad atsakymo nei taip nei ne nesulaukiau jis vis dar pasimetes ir jam sunku, kaip pats sako atstumas zudo, o tas manes pamatymas viska prikelia. taip ir kankinuosi. bet manau nera blogai pasakyti ka jauti jei del to esi garantuota, tada nereiks sukti galvytes (na zinoma buna ir issimciu kaip man) ir zinosi ar turi sansu i to vaikino sirdi ar ne. geriau tiesus atsakymas (kad ir koks gali buti jis skaudus) negu kvaili ir neapgalvoti veiksmai siekiant jo. As tau linkiu sekmes ir tikiuosi kad pasieksi savo!!!!
Milena, visa pirma aciu, o kiek laiko praejo poto kai jus nebesimatet ir jis susirado drauge?
Danguole,nu zinai negaleciau pasakyti kad jis prie manes jau taip priekabiauja kad jo drauge turetu pikti ant manes(o gal:?), bet ir bando taip daryti kad jo neuzmirsciau
o gal tau tik adrodo,kad jis kimba...gal jis tik siaip draugiskai...uztai drauge ir nepyksta...
ne nu jo drauge pradejo pykti ant manes is pirmo zvylgsnio prisimenu kai ji pirma karta pamate mane nors as su jo netgi nepasisveikinau ji poto del manes ant jo reke ir jie susipiko. beja jis prie manes kimba kada jos salia nera tai is kur jai zinoti kad galetu pikti
o kaip jis lenda prie taves...?
Noreciau patarti, kad visgi pasistengtum ji kuo greiciau pamirsti, taciau pati suprantu, kad tai nera lengva... Visgi ne be reikalo sakoma, jog sirdziai neisakysi...
nu kaip cia pasakius kai sedziu tai nuolat nori kad atkreipciau i ji demesi arba bando daznai salia manes buti, vienu zodziu bando taip padaryti kad zinociau kad jis salia manes yra.
Noreciau patarti, kad visgi pasistengtum ji kuo greiciau pamirsti, taciau pati suprantu, kad tai nera lengva... Visgi ne be reikalo sakoma, jog sirdziai neisakysi...
julija as zinau kad tai butu pats geriausias sprendimas bet as to nenoriu keista zinau kad tai mane skaudina bet nenoriu jo uzmirsti
Jus juk turite bendru draugu. O jei tarkim kokia drauge ar draugas paimtu ir paklaustu tavo simpatijos:" O kaip tau Evelina, kaip panele?". Jis kazka visgi atsakytu. Gal tuomet suzinotum, ka jis apie tave galvoja, ka jaucia:)
jis cia kazkoki dviguba zaidima zaidzia...tu turi jam duoti suprasti,kad jei su savo mergina neisiskirs tu i jo puse neziuresi...
gal ir nebloga mintis, bet reikia ispradziu apgalvoti kuris draugas nieko jam nepapasakos kad as tai klausiau, o paims paprastai ir paklaus. beja visai uzmirsau sitoje tiemoje viena dalyka pasakyti/parasyti kas gali visai cia viska pakeisti siaiptai negali o pakeis. anksciau kai mes tik susipazinom ir poto susipazinau su jo geriausiu dragu tai jis pasake kad as jam patinku ir t.t. ir tail labai ilgai tesesi nezinau ar as jam ikisiol patinku. taigi va kvaila buvo toki dalyka uzmirsti
Danguole o kaip tai padaryti?
kai lenda prie taves pasakyk turi mergina prie jos ir lysk...
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 22 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myliu, nezinau ka daryti????