Re: protinga ar grazi ?
o is kur zinai kad buna gali buti zmones ne tavo skonio bet tikrai nebuna negraziu
Pilnai paaiskinkt tai, kaip Tu supranti ta, ka parasei...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → protinga ar grazi ?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o is kur zinai kad buna gali buti zmones ne tavo skonio bet tikrai nebuna negraziu
Pilnai paaiskinkt tai, kaip Tu supranti ta, ka parasei...
o kaip cia tau dar paaiskinti reikia:? yra tik grazus zmones bet ne visi gali buti tavo skonio
mergina- grazia, zmona- protinga
o kaip cia tau dar paaiskinti reikia:? yra tik grazus zmones bet ne visi gali buti tavo skonio
O kaip vadini zmogu, kuris netavo skonio, ar tiesiog nesupranti jo grozio? Juk zodis NEGRAZUS egzistuoja neseipsau...
Tad, nereikia nertis i krastutinumus ir kabinetis prie autoriaus isreikstos minties zodziais... juk minty, ka autorius norejo pasakyti, puikiai supranti!
jo bet vistiek nesuprantu tokiu zmoniu kurie sako grazus ir negrazus manau tai neteisingai taip beja cia mano nuomone;)
jo bet vistiek nesuprantu tokiu zmoniu kurie sako grazus ir negrazus manau tai neteisingai taip beja cia mano nuomone;)
Ir vel pievini i sona... Yra zmoniu, kuriu nesupranti Tu ir yra zmoniu, kurie nesupranta Taves...
Beto, nesuprastum ir to zmogaus, kuris pasakytu, kad Tu grazi? Ai krc, ka as cia isviso sneku, juk ir supratimas su laiku ateina...
offtopic
taip Arunai viskas priklauso nuo galimybiu
Bet kaip bebutu,visi mes norim grazesnes ar grazesnio...
...ane Karina..?
juk net su negraziu ar lipsi i
...sexsodroma...
manau reikia buti merginoms ir vaikinams ir graziems ir protingiems...jei tokie nesame, tai susirandame sau lygius ...va
....
..
..
o kokio tu nori....?
as bandysiu vyra rinktis. as rinkciausi protinga. mociute mano sako, vyras turi buti labai protingas ir siek tiek grazesnis uz arkli. tai gal ir yra teisybes senoliu isminty.
labai protingai cia tavo mociute:) man turi buti lygybe siuo atveju, jis turi buti simpatiskas ir aisku protingas
dvi moterys snekasi:
kur tavo arklys dirba,
kita;
o tavo:guli lovoj....
nu dedi mergel....
Giedre, 22 parašė:..
o kokio tu nori....?
tokio kaip as...su savo norais , poziuriu ir gyvenimu, o ne egzistavimu...
grozis , protas... kaip gali patikti grazi mergina kai galvoje pas ja tik raudonas siulas....;D
o siaip tai zinoma isvaizda turi reiksmes....
taip Arunai visi iesko graziu paneliu,ir vaikinu
o as pasakysiu taip... atrodo susikuri savo vaikino/merginos ideala, duodi kepure ,taip sakant ,pris..t, kad jau su tuo ar anuo tikrai neprasidetum... o buna apsivercia viskas antraip... ir tas NIEKADA tampa NA GAL VISAI IR NIEKO , o paskui ziurek , jau ir pora! manau, labai daug(nesakau, kad 100%) , bet tikrai daznaiusiai visus isitikinimus nugali atkaklumas ir rodomas demesys... kartais susilydai nuo svelnumo, ir pazvelgi i vidini grozi... db gal 99,9 % forumieciu palaikys mane romantike, bet pripazinkit, fifty fifty sakiau tiesa!
daugiausia ir lemia vidinis grozis,as tavo zodziams pritariu
daugiausia ir lemia vidinis grozis,as tavo zodziams pritariu
dekui Karina... valio! turiu uztareja!
Vaikinams patarciau ieskoti ir protingos,ir grazios O as ieskosiu tokio pat grazaus ir protingo vaikino
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → protinga ar grazi ?