Re: Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!
anksciau man blondinai patiko,o dabar tamsiaplaukiai...jei dar su rudom akim...:V
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
anksciau man blondinai patiko,o dabar tamsiaplaukiai...jei dar su rudom akim...:V
Alia ir isrankumas pas merginas... tas patinka, tas nepatinka... ;D
Alia ir isrankumas pas merginas... tas patinka, tas nepatinka... ;D
na, bent ash tik demesi atkreipiu gatvej i tokius vaikinus demesi patraukia labiau. O renkantis kazhka i pota kazhkokiu reikalavimu del plauku ir akiu spalvos tikrai nekeliu juokinga butu.
pas vaikinus juk tas pats vieniems blondines patinka kitiems brunetes....:D
Cia pas kuriuos vaikinus taip?
As daznai neatkreipiu demesio i plaukus o dar dazniau demesio nekreipiu i akiu spalva... Svarbu kad butu mergina ir butu galima su ja bendrauti...
Danguole, 20 parašė:pas vaikinus juk tas pats vieniems blondines patinka kitiems brunetes....:D
As daznai neatkreipiu demesio i plaukus o dar dazniau demesio nekreipiu i akiu spalva... Svarbu kad butu mergina ir butu galima su ja bendrauti...
vau tai tu romantikas tikriaisiai...
kai sutinki mergina tai ziuri tikrai ne i plauku spalva ar i akiu spalva... jei i ja ziuri is galo, tai galbut pirmas dalykas i ka atkreipi yra plaukai.
Bet paprastai pagal normalias bendravimo taisykles sutikus mergina ziuri i jos veida ir vertini jos bruozu grozi. Plauku spalva ar akiu spalva tik prideda sarmo arba kaip tik sugadina.
Taciau kaip Sigitas jau sake, merginoje svarbu tikrai ne spalvos, o bendravimas. Kas is tos ledines lelytes jei nieko su ja nenubendrausi ? Tas pats kas merginos dabar svajoja apie vaikina su axujena tacka ir maisa pinigu. Tustybe kazkokia.
Na nezinau kaip kitiems bet man tai tas pats, ar blondine, ar rudaplauke, juodaplauke:) Svarbu, kad jai tiktu:)
saunuoliai vaikinukai...:D~
Sigitas, 23 parašė:Danguole, 20 parašė:pas vaikinus juk tas pats vieniems blondines patinka kitiems brunetes....:D
Prasyciau neyzeidineti manes vieshai...!
Beto, tokiu kaip as, neromantisku, turbut dar neesi macius...
Danguole, 20 parašė:Sigitas, 23 parašė:Danguole, 20 parašė:pas vaikinus juk tas pats vieniems blondines patinka kitiems brunetes....:D
Prasyciau neyzeidineti manes vieshai...!
Beto, tokiu kaip as, neromantisku, turbut dar neesi macius...
na sorry,sorry pasivaidino man tada...;D
tamsiaplaukiai:)jie patys graziausi:)
cia tu apie tamsiaplaukiUS ar tamsiaplaukES ? :D:D:D
TAMSIAPLAUKIAI!!!!!!! NIAMU NIAMU!!! MANASIS TOKS,,,UJ,,,,SALDAINIAI,,,,
Ryzi..jie tokie egzotiski..;)
Šviesiaplaukiai
o kokiu reikia? del merginos visoks galeciau tapti
man tai patinka tamsiaplaukiai, rudaakiai
Nera labai dideles reiksmes, bet akys krypsta i tamsuoliukus
Man tai Tamseplaukiai.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Sviesaplaukiai ar tamsiaplaukiai?!