Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
pas kitus gal ne,o pas mane siandien nekokia...na,o kaip tau sekasi?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 56 57 58 59 60 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
pas kitus gal ne,o pas mane siandien nekokia...na,o kaip tau sekasi?
uch na ir man nekokia juk puse savaites patale pragulejau na ir dar savaitgali pragulejau... ner to gyvenimo visai:) vienintele paguoda kad siandiena nepalyginimai gereu jauciuos, tai rytoj gal jau sveikutelis busiu:)))
na o vat nuotaikeles reiktu kazkaip pataisyt...pataisyt... hmm gal pasidaryt svente ir nusipirkt ta neiperkama kievo kotleta, kuri cia reklamuoja gerbiamieji milijonieriai Airiai?
kaip cia isiregistruot?
jo Auri nebloga mintis...:D tik kaip mes ji ipirksim....stai klausimas didysis...;D
Edgarai sita tau paaiskins musu gimdytojas Auriukas...va mane prieme, o siaip bendrauk ir viskas...;)
kaip cia isiregistruot?
Nieko ipatingo bendrauji sioje temoje ir irasome tave kaip klubo nary, jei pageidauji tik nepamirsk bendraut zinoma
jo Auri nebloga mintis...:D tik kaip mes ji ipirksim....stai klausimas didysis...;D
Klausykis o tai ka cia dar purkst kazka reikia? :? As toks neispruses kad net to nezinojau... :V
Danguole, 20 parašė:jo Auri nebloga mintis...:D tik kaip mes ji ipirksim....stai klausimas didysis...;D
Klausykis o tai ka cia dar purkst kazka reikia? :? As toks neispruses kad net to nezinojau... :V
na,o ka tu manei cia tau ne Airija is dangaus nekrenta...;D jie kiekviena diena valgo,o mes tik per sventes...;D na va net nuotaika pagerejo...;D cia tipo kievo kotletu galia...;D;D;D;D
o as snd broliui padejau malkines karkasa statyt,suwirintojas buwau..uz tai si wakara gausiu doze aliuko..uj kaip laukiu,net jaudinuosi..o jus suprantu,kai man nebuna weiklos-man ir stoga rauna..
Laurai sakai sau premija pasidovanoji...:D oi rove siandien stoga bet dabar jau gerai...:D
Danguole> Mano nuotaikele gera bet ir matau jusu irgi pagerejo:)
dabar nauja nari turime hehe bus tikriausiai idomu
Laurai> nu kaip alutis buvo skanus?:D
Auri> pavalgei kievo kotletu? ;D
chehe=]] Evelinut labai saunumelis kad atsigavus ir stipri jauties tep i reik ner cia ko Bus tu ranku ir tu meiliu ;D bet nedrasiuju klubo gali ir nebebut
Laurai > Alia zinai as vat nusprendziau kad nieko nebus varysiu ryt irgi aluleliaus pavartot :] per ta liga praradau toki saunu savaitgali, reik kazkaip atsigriebt nu
Auri gal nuo kievo kotletu pasveikai...;D
tai juo dabar supratau ko tie Airiai tokie energingi ir visi svieki ogi kievai gydo pasirodo ;D gereu uz red bull koki ;D
fiziskai gal sveiki,o protiskai nelabai tai geriau jau nepiknaudziaut jais...;D
nu jo... visi vaistai visada turi pasalini poveiki :V turbut kievo kotletu pasalinis poveikis labai jau protiskai neigiamas... :? Na taip... hmm :? nigerai, nigerai... Teks ir man pamazinti normas tada
Alia bet arba cia kievo kotletu efektas arba siaip gal apsirgt visai ir i nauda:) Vat tik sian geriau pasijutes, atsigaves daviaus po namus kaip pamises ;] apsitvarkiau visus kambarius, ryt drabuzius dar susitvarkysiu kazkoks atsinaujinimo metas atejo neitiketina :]
cia turbut energinis maistas...suteikia energija,bet ja is smegenu isciulpia...tai zmones paskui buna energingi,bet durni...ir dar nesamones sneka...:\ velniop paliekam juos airiams tegul punta issisiepia...;D;D;D;D
;D syla est, uma ninada ;D klausyk o kurioj vietoj tas Kievas vapse randas? gal kur netoli Rusijos kad rusai turi toki taiklu posaki ? :DDDD
kievas ukrainos sostine...netoli rusijos...;D
aaaach tai stai kodel tie ukrainieciai tokie patrake vis su savo tom ruzavom oranzinem raudonom ir geltonom revoliucijom ;DDDD
na va isiaiskinom kievo kotleto reiksme....ir poveiki...;D gal jis net ir potencija kelia...;D:V
Puslapiai Ankstesnis 1 … 56 57 58 59 60 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~