141

Re: 2006 rugsėjo 30 d. meetas Vilniuje

man rodos Gina as irgi esu sokusi sirtaki, priminsi ir man big_smile

142

jo nerealiai ratu soki ir kojas kilnoji... paskui greiciau greiciau..
uch tik...  mangraikas ir sirtakiaus melodija atsiuntes:))

143

Kajp tau fajna big_smile Soxi per 3 meeta mum sirtaki ir apsirengus kajp grajke wink Dar plaukus juodaj nudazysim, kad labiau i grajke butum panasi big_smile

144

hmm.. ir kada berniukai ir mergaites laukti kito musu susibegimo?:) savaitgali?:)

145

O tu irgi zadi atejti?

146

kodel tureiciau nepasirodyti?!

147

As tau sestadieni rasiau kad ateitum bet net atsakymo negawau hmm

148

na as tau lyg atrasiau smile siaip ar taip buvau tortadieny:) susitiksim papasakosiu koki pragara teko pereit big_smile

149

oho niu laukiu nesulaukiu ka papasakosi idomaus, na nezinau gal kada ir susibegsim kas nores.

150

tai zinoma nores, juk ir pinigeliu likau skolinga wink

151

Ramunė, 15 parašė:

Man tj tas pats, pasirodysi tu ar nea. Kazkajp jau tongue

152

sveiki:) tai kur si sestadieni ruosiates eit ir kelinta:)? gal apsvesyt mane:))

153

Augustinas, 19 parašė:
Ramunė, 15 parašė:

zinai man tavu namiokiu jau uztenka.... pradesiu nuo a ir baigsiu z...
visu pirma taip, siokia tokia simpatija buvo, tai mes isreiskem buciniu...taciau norint, jog tai uzaugtu, prazystu i kazka daugiau, taptu kazkuo reiksmingesniu, manau butina isvenstuoti i santykius nors siek tiek entuziazmo, noro, pastangu, ko is tavo puses nebuvo... tad tai ir teliko menka simpatija, tik buciniu, tik dar viena meeto pasilinksminimo dalimi... o smukdyti mane del to, jog kazko stipraus as nejauciau butu kiek zema, bet tu pasielgi kitaip ir sauni i mane kaip tik galima skaudziau -  izedimu, ir deja ne vienu... galbut cia suzaide tavo karstakosiskumas,galbut brandos stoka, matyt tu dar nesuaugai tiek, kad suprastum mano zodzius, todel su tavim test pokalbio as neketinu... tai tiek.. matyt supranti jog kazkokio tolimesnio bendravimo as netgi nenoriu!

154

oho atrodo tik i darba nuejau ir gryzau o cia forumas werda utiu tiu kaip, Ramunele nesijaudink wisko buna wisko reikia, kaltu juk niekada nebuna big_smile
oi Giedre tiksliai is tawes 8 litai butum per daug tada dawus, nes per pus tai po 8 litus tei wa, neswarbu cia juk kita kart tu galesi moketi ir wiskas cia menka beda, ir is wis jos cia nera big_smile
o siaip penktadieni lekiu pasilinksminti kur nors, o sestadieni gal susitiksiu su kokiu pazistamu ar siaip nezinau bus matyti kokie bus pasiulymai, o del musu susitikimo manau reikia pristabdyti smile gal padarom pertraukyte poto labiau issiilgsim wieni kitu, o gal netycia bus suorganizuotas trecias MEETAS ;D as bent jau tikiuosi jo iki gruodzio nes gruodi man prasides sesija ujjjjj tada bus man riesta big_smile niu bet bus kaip bus smile

155

as ryt ii sokiu baliu varau...ju antra diena kaip spintoje ieskau kazko  geresnio na baliui..:? o sestadieni  kolkas laisva:)

156

o tai kur tas sokiu balius viks Gina?

157

mano sokiu mokykla (kur lanakau) daro ten pirmuku baigiamaji vakara tai eisim paciokint:)) ir pasisokt.

158

Gina dawai warom i GALAXY per haloweena antradieni rodos ten bus geras tusas big_smile

159

Ramunė, 15 parašė:
Augustinas, 19 parašė:
Ramunė, 15 parašė:

zinai man tavu namiokiu jau uztenka.... pradesiu nuo a ir baigsiu z...
visu pirma taip, siokia tokia simpatija buvo, tai mes isreiskem buciniu...taciau norint, jog tai uzaugtu, prazystu i kazka daugiau, taptu kazkuo reiksmingesniu, manau butina isvenstuoti i santykius nors siek tiek entuziazmo, noro, pastangu, ko is tavo puses nebuvo... tad tai ir teliko menka simpatija, tik buciniu, tik dar viena meeto pasilinksminimo dalimi... o smukdyti mane del to, jog kazko stipraus as nejauciau butu kiek zema, bet tu pasielgi kitaip ir sauni i mane kaip tik galima skaudziau -  izedimu, ir deja ne vienu... galbut cia suzaide tavo karstakosiskumas,galbut brandos stoka, matyt tu dar nesuaugai tiek, kad suprastum mano zodzius, todel su tavim test pokalbio as neketinu... tai tiek.. matyt supranti jog kazkokio tolimesnio bendravimo as netgi nenoriu!

Klausyk, tu musu ta vakar pavadinaj pasilinxminimu, gero lajko pralejdimo budu. As save gerbiu. Nzn kajp tau, bet man ne **** ka as darau.
ir tas tavo pasilinxminimas ir gero lajko pralejdimo budas, tavo zodziajs tariant, su tajs buciniajs man **** kajp nepatiko! Cia jau tikraj mane izejdej. Isizejdej ar neisizejdej tu, man tas pats. Kiek esu suauges, man kol kas to uztenka. Jej neparasau - rejskias negalejau parasyti. Be to, is taves irgi ne daug sulaukiau. Ir be to, jau pasakiau tau ka norejau.
Gali isvadu net nedaryti. O del to tavo paskutinio sakinio, as siajp pirmas pasakiau, kad nenoriu absiatsa su toboj dalse!!! Nerejkia le le.. Vsio, dela zakoncena. dovidzenija

160

tu sitaip isikandes savo nuomones, jog nebegirdi kitu zodziu... tiek to.. lai taip ir telieka(akivaizdu jog tau sitaip lengviau)...

beje atsiprasau uz toki kiek kvaila insidenta forume:) nebepasikartos... meete (jei toks bus planuojamas) tuo labiau big_smile