1381

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 19 parašė:

PS: Ka tik supratau, kad ko gero labai daug kam gausiai gausiai nepatikau :DDDDDDDDDDD

ne tu vienas brolau.. su manim taip 95% merginu bendrauja.. dar pridejus ta ishvada, kuria padarem, kad merginom 80% vaikinu gali buti tik kaip draugai gaunam suma sumarum 1% merginu galetu but potencialios mano paneles! ura! gera pradzia.. 1a ish 100o.. nors jei ji man totaliai nepatiktu? pala jei man patinka 80% merginu tai vietoj 1% lieka 0,8% vistiek neblogai!! big_smile
prakeikta ekonomika kuo ji mane paverte?

1382

Laurai, isviaizduoji... mums net nebesigauna pilnos merginos ;D tik 0.8% merginos ;D sakes... besansu, tai ka dabar reik be galvos ieskot kokios nors? ar be koju? :DDDDDDDD

1383

baikit vaikinai su tais procentais...sutiksit po kokia drasia pana...uzlaus ir nereikes tu procentu skaiciuoti...;D

1384

Auris, 19 parašė:

Laurai, isviaizduoji... mums net nebesigauna pilnos merginos ;D tik 0.8% merginos ;D sakes... besansu, tai ka dabar reik be galvos ieskot kokios nors? ar be koju? :DDDDDDDD

Auri svarbiausia,kad krutis butu...o kojos galva tai dzin.....;D;D;D;D;D

1385

Auris, 19 parašė:

pirmais su tom promilem susiveliau teisingiausias ats 0,8%.. ir tai nereiskia, kad nepilna pana, reiskia, kad ish 1000 paneliu mes rastumem 8ias su abipusia simpatija.. ;D
Danguole
as buvau sutikes drasia praejusia vasara.. daugiau nebenoriu.. nekenciu materializmo!!!!!! NEKENCIU!! per tai pradejau mastyt, kad kol neuzdirbsiu pakankamai i paneles nesidairysiu...

1386

Danguole, 20 parašė:
Julija, 20 parašė:

Bet bliamba, taip pagalvojus, tai man irgi labai jau mazai sansu vyrioka koki susirast...:( Jus cia norit lietuvaiciu beveik visi, o as tai tokia nesu. Ech...:(

o tai kokios tu tautybes?:)

Vajei, as labai maisyta. Mama ruse, o tetis pusiau lietuvis, pusiau totorius:D Dar kazkur giminej ir lenku buvo... Tecio mama, mano mociute, sake, jog jos antros eiles pusbrolis yra Jonas Paulius 2asis, kad maza budama gyveno kazkur prie Lietuvos-Lenkijos sienos, ir jie ten abu lakstydavo, zaisdavo. Tiesa, lb retai, nes Paulius buvo daug vyresnis, tai jam su ja buvo nelabai idomu draugauti:D big_smile big_smile

1387

Laurai suprantu neisivaizduoji kaip as materelizmo nekenciu.....ten tusti zmones su babkem vietoj smegenu,bet prie ko cia drasumas ir materelizmas...:?

1388

o as iskarto nurasau visas paneles kurios tik pradeda dometis mano materialine padetim ir klausinet kodel as neperku masinos ar neperku to ano ir pan ir taip toliau... Nemegstu kai mergina uzuot pirma pazvelgus i mano siela, pradeda zvelgt i mano pinigine ir seile varvina smile SLykstUS jausmas :V

1389

Julija, 20 parašė:

Bet bliamba, taip pagalvojus, tai man irgi labai jau mazai sansu vyrioka koki susirast...:( Jus cia norit lietuvaiciu beveik visi, o as tai tokia nesu. Ech...:(

o gali patenkint mano tiesmukishka smalsuma? kokia tu?
siaip Auris teisybe sake... siaip as labai gerai su lenkaitem pradejau sutart po vieno tokio tuuso wink

1390

Julija, 20 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Julija, 20 parašė:

o tai kokios tu tautybes?:)

Vajei, as labai maisyta. Mama ruse, o tetis pusiau lietuvis, pusiau totorius:D Dar kazkur giminej ir lenku buvo... Tecio mama, mano mociute, sake, jog jos antros eiles pusbrolis yra Jonas Paulius 2asis, kad maza budama gyveno kazkur prie Lietuvos-Lenkijos sienos, ir jie ten abu lakstydavo, zaisdavo. Tiesa, lb retai, nes Paulius buvo daug vyresnis, tai jam su ja buvo nelabai idomu draugauti:D big_smile big_smile

vnz lietuve is viskas....:)

1391

Lauras, 20 parašė:
Julija, 20 parašė:

siaip Auris teisybe sake... siaip as labai gerai su lenkaitem pradejau sutart po vieno tokio tuuso wink

Gi jau pasakiau, kokia esu:)

1392

Tiesa pasakius kartais kai net pats pradedu galvot kodel as tos masinos neperku ;D prieinu absurdiska bet kazkodel man labai priimtina aisq ir uzsispyrusia nuomone... ;D Ogi kaip tik del tokiu materialisciu paneliu. Noriu susirasti pirma normalia panele kuriai nemotais tie pinigai ir galetu gyvent xot ir skurde :] o vat visa kita jau bus galima tada drasiai statyt zingsnis po zingsnelio smile

1393

grrrrrrrrr per leta intika nespeju su jusu diskusijom... Auri o ta mano vasaros klaida gudri buvo.. pradzioj slepe tai, poto ishlindo jos materializmas..
Danguole.. ogi prie to, kad kokia gyvenime patirti gauni (nu vat pvz gal as budamas labiau materialiai apsiruupines nebuciau paliktas ant ledo tos merginos) pagal tai ir gyveni.. ir man asmeniskai geresne padetis su babkem iduotu pasitikejimo savimi... vien NUOSAVA mashina kiek duotu

1394

Lauras, 20 parašė:
Julija, 20 parašė:

Aha, o dar sakai, kad su panom nelabai bendrauti sekasi. Tai jau apmovei mus;D

1395

Auris, 19 parašė:

o as iskarto nurasau visas paneles kurios tik pradeda dometis mano materialine padetim ir klausinet kodel as neperku masinos ar neperku to ano ir pan ir taip toliau... Nemegstu kai mergina uzuot pirma pazvelgus i mano siela, pradeda zvelgt i mano pinigine ir seile varvina smile SLykstUS jausmas :V

vaje kaip nekenciu zmoniu kuriems vien pinigai rupi...jie tusti betkam subine islaizytu,kad pinigu gautu...su jais ner apie ka kalbeti,nes jiems vien pinigai rupi...veeeeee;(

1396

Julija, 20 parašė:
Lauras, 20 parašė:
Julija, 20 parašė:

Aha, o dar sakai, kad su panom nelabai bendrauti sekasi. Tai jau apmovei mus;D

1. per tuusa buvau girtas
2. tolimesnis rysio palaikymas vyksta internetu.. wink
db mane akmenim apmetykit, bet man daugelis lenkaiciu grazios.. wink kazkaip man jos ir neatrodo tokios pasikelusios, kaip lietuvaites wink

1397

tai taip tiap big_smile musu Lauras yra sukta lape ;D suka cia uodega jis apie visas merginas ir niekaip neissirenka kuri skenesne ir vadina save kukluosiu (teisindamas savo neissirinkima) big_smile~

Danguolyt > Alia pastebejau per kelis postus nerealiai dideli panasuma tarp musu ;D kazkas cia negerai, jauciuos toks kaip sakand kaip kopijavimo salone persviestas kiaurai ;D

1398

Vajei, i tualeta noriu seniausiai, bet va, vis sedziu prie kompo prilipus, kenciu:{ Cia per ta jusu kluba;D

1399

Auri as jau seniai pastebejau,kad mes panasus...:)
Julija bek,kad pusle nesprogtu,nes paskui kompa aptaskysi....;D

1400

Julija, 20 parašė:

Vajei, i tualeta noriu seniausiai, bet va, vis sedziu prie kompo prilipus, kenciu:{ Cia per ta jusu kluba;D

hhehehehhee ;DDDD "NEDRASIEJI - CONNECTING PEOPLE" :DDDDDDDDD Fsio hebra reikia sita reklama uzdet i pirma puslapi :DDDDDDDDDDDDd