1

Tema: Kaip manot ar meile egzsituoja? ar tai tik grazus zodiz?

Mano manymu meiles nera yra tik prisirisimas ir susizavejimas.o ta  didely susizavejima galima isreiksti graziu zodeliu meile.tiesiog kartais kaip sako po menesio ar maziau kad as tave myliu tai juokinga.tai tik susizavejimas.man rodos meiles mes nei vienas nepatyre .tik patyre stipru susizavejima.o galu gale jai ir yra meile tai tik pas 80m  senukus kurie dar vis susikabine uz ranku  ir dar vis daro viernas kitam staigmenas:) tai mano nuomone.laukiu jusu:)
pagarbiai Zilvis:))

2

Re: Kaip manot ar meile egzsituoja? ar tai tik grazus zodiz?

Egzistuoja, bet neilgiau nei penkerius poros buvimo kartu metus.

3

Lukas20, o kaip tau atrodo, po 5 metų kas lieka? Matot berniukai, jūs dar labai jauni (plius dar nuo mergaičių porą metelių brendimu atsiliekat), tai gal sunku suvokti kas yra meilė. Galbūt kaipo tokios meilės ir nėra, bet yra tam tikri aspektai, tarkim bendri interesai, jausmas, buvimas šalia, pilnatvė, nepriekaištingas seksas, atitikimas ir viskas kuomet susiveda į vieną, tada ir gali sakyti, jog myli, arba nesakyti. Iš esmės tai jausmas, kuris nėra apibūdinamas. Vat pvz. rytą pakeli galvą ir matai šalia savęs žmogų, tyliai mintyse "kažkam" padėkoji už dar vieną pradėtą dieną kartu, pakšteli į žandą ir keliesi, padaria kavos atneši į lovą, įsitaisai šalia ir tiesiog būni kartu, galbūt žiūri tv galbūt kalbiesi, žodžiu darai kažką pagal savo susikurtą "planą". Ir jauti, kad kaip tik to buvimo ir užtenka jog jaustumeisi gerai. Štai tau ir meilė:D

4

Viktorija, 24 parašė:

Lukas20, o kaip tau atrodo, po 5 metų kas lieka? Matot berniukai, jūs dar labai jauni (plius dar nuo mergaičių porą metelių brendimu atsiliekat), tai gal sunku suvokti kas yra meilė. Galbūt kaipo tokios meilės ir nėra, bet yra tam tikri aspektai, tarkim bendri interesai, jausmas, buvimas šalia, pilnatvė, nepriekaištingas seksas, atitikimas ir viskas kuomet susiveda į vieną, tada ir gali sakyti, jog myli, arba nesakyti. Iš esmės tai jausmas, kuris nėra apibūdinamas. Vat pvz. rytą pakeli galvą ir matai šalia savęs žmogų, tyliai mintyse "kažkam" padėkoji už dar vieną pradėtą dieną kartu, pakšteli į žandą ir keliesi, padaria kavos atneši į lovą, įsitaisai šalia ir tiesiog būni kartu, galbūt žiūri tv galbūt kalbiesi, žodžiu darai kažką pagal savo susikurtą "planą". Ir jauti, kad kaip tik to buvimo ir užtenka jog jaustumeisi gerai. Štai tau ir meilė:D

Viska remiu moksliskai.....
1. Mergaites tik fiziskai bresta greiciau uz vyrus, kitaip sakant papai yra proto 0.
2. I meilia ziurint kaip i fiziologiny reiskiny, kuris pagrinde yra itakojamas dvieju stebuklingu hormonu dopamino ir endorfino, tai ji baigiasi po 4 metu, + vienus pridejau pats, del viso pikto.
O viskas yra taip: partneriams bunant kartu, mylintis, snekuciuojantis i o rganizma iskiriami hormonai ir taip yra patiriamas tas meiles jausmas, kartais toks stiprus kaip euforija. Laikui begant patirti ta paty jausma reikalingas didesnis kiekis hormonu, todel automatiskai reikalinga didesne stimuliacija. Jaigu pirmais kartais isimilejeliai patirdavo euforija vs tik susitike ar apsikabine, po kurio laiko jau netgi geras seksas nepades pasiekti to jausmo.
Apie visa tai lietuviskai galite pasiskaityti delfi.lt
!!!!!!!

5

Lukas20, tai mažulel geriau nebeskaityk tų pasitalų. Vat esmė tame, kad nelabai senai, viename forume, su dideliais dėdėm ir tetom, kurie jau gyvena ne vienerius metus kartu, vedę ir turi vaikučių, diskutavom ta pačia tema. Ir nustebtum kaip 30-40 metų žmonės gražiai kalba apie savo partnerius (gyvenimo). Na esmė tame, kad kiekvienas tą meilę vadina kaip jam patogiau - prisirišimu, pripratimu ir t.t. Bet iš esmės reikalas tai tas pats. Ar kada nors teko matyti, gražią porą apie 35 metus, susikibusius už rankučių ir burkuojančius? Aš matau, turiu tokių draugų ir žinau kaip jie gyvena. Jie kiekvieną dieną save atranda iš naujo. Žinoma, sutinku, kad organizmo neapgausi ir hormonai žaidžia savaip. Bet paklausk nors vieno  suaugusio žmogaus, koks jo seksas po 10 bendro gyvenimo metų. Žinai ką jis tau atsakys "retesnis, užtat kur kas kokybiškesnis". Ir nemaišykim tokių dalykų, kada esi jaunas ir jautiesi pajėgus mylėti visą pasaulį (čia taip metaforiškai) ir kada ateina toks amžiaus tarpsnis, jog ieškojimuose atrandi tą salelę iš kurios ir bėgti nebesinori...

6

O ar aš tave nuvertinau? Vat, kad tamsta mane užsipuolat tai jau tikrai. Aš tik pasakiau savo nuomonę. Aš juk nžn ką tu veiksi kai tau bus 30. Galbūt tavo pomėgis bus duzginti visas mergas iš eilės ir tau ta "meilė" bus pūfik... O tuo labiau su tavo seserimi nesilygiuoju. Aš turiu jaunesnę seserį ir kas? Ir aš jos nuomonės paklausiu, ir ją išklausau kaip suaugusią, bet tai nereiškia, kad jeigu man jos požiūris nepatinka į tai ar į kažką kitą, kad turiu ją siusti ****. Ar supranti kur esmė? Netolerancija kito nuomonei. Aš tavo nuomonės su š.. nesumaišiau, o vat tu manąją tai jau tikrai. Jeigu AŠ sakau, kad man meilė egzistuoja, nes turiu labai gerą, nuoširdų ir puikų savo gyvenimo draugą (vyrą), tai dar nereiškia, kad ir tau ji turi būti privaloma. Ar dabar jau aiškiau?:V

7

neegzistuoja tokia... nors prisirisima, pagarba, gailesti, nuosirduma, uzuojauta, atsidavima, gavos svaigima, jauduli.... ir kt. emocijas ar busenas kurias sukelia kitas asmuo zmones pavadino "meile", kad nereiketu per daug lauzyti liezuvio...

8

Kas mate filma "Velnio advokatas"? tai vat Alo Pachino herojus velnias pareikse kas fiziologiniu-cheminiu poziuriu meile yra tas kas ir persivalgyt sokolado smile
O jei rimtai - meile yra. Meile tai kai prabundi ryte salia mylimo zmogaus ir tau norisi tyliau stebet ja(ji) miegancia(ti), glostyt jos(jo) plaukus. Kai po pusvalandzio atskirai pradedi galvot apie ji(ja) ir speliot ka ji(jis) dabar veikia. Kai vakare tu begi namo kad apkabintum ja (ji), paskui kartu paruosti vakariene nesibardami del to kas paskui plaus indus. Ir kai vakare uzmiegi salia o nakti per miegus apkabini ja (ji). Zodziu kiekvienas turi savo definition 

9

apie meile galima diskutuot, gincytis amzinai ir kiekvienas mzogus bus teisus su savo nuomone apie meile , koki ajis ja mato isivaizduoja ir t.t. Bet Meile yra !!!!!!!!! Buvo ir bus smile tik kad meile veda i kapus taio faktas !

10

o kaip atskirti meile nuo susizavejimo ar prisirisimo? gal kas galit atsakyt.

11

Natalija, 21 parašė:

Sunku istikro, paprasciausiai kai issiskirsi ilgesniam laikui su zmogum ir tada matysi kas darosi su tavim tada tirkai suprasi ar meile ar prisirisimas .... quote]

12

na as manau kad yra ... bet aj rasti sunku ... o susizawejimas didelis ir buan , bet jis isblesta greitai , bet kartais nors ir daug laiko praeje bet wiswiena tu to zmogaus pamirsti negali , galwoji ir nepamirsti . o del tu senuku tai ten tiesa... jie rade meile .... mes gal tikrai apsigauname su tais susizawezimais ..  gal tiesiog paraziopsom ta sawo wiena wienintely .... is tos gausynes ka sutinkame. bet kad meile egzistuoja as tikiu.... nes taip yra.... kad ir is istorijos atome kad ji yra...... as taup manau

13

meile yra tik mamai ir teciuj kurie mus isleido i toki spalvotai nuostabu pasauli o kita visa daugiau tik paciu issigalvojimai,as tave myliu,as be taves negaliu,kokia tu su manim nuostabi ir taip toliau,fu...ir kodel taip yra:)

14

egzistuoja.. juk meile yra ne viena tarp merginos ir vaikino.. yra daug meiles rusiu.. ir siaip manau jei nebutu meiles.. nebutu ir to gerio..kiek dar belike jo siam pasauly..:V

15

man meile - tai tarpusavio pagarbos jausmas, prisirisimas, aistra, nuolatinis galvojimas apie ta zmogu, rupinimasis ir visi kiti teigiami jausmai ar emocijos...

16

egzistuoja....:) bet manau jos reikia sulaukti:) ir net pereiti daug isbandymu ,kad ja atrastum:) noriu isimyleti iki samones netekimo:)) :::138

17

nujau...:) paskuj gali nusivilt iki samones netekimo:))

18

Meile? Manau gal ir yra,bet ja surast beveik neimanoma... is pradziu galvoji,kad myli ir kad tave myli. Kad tai ir yra ko taip ilgai ieskojai,bet praeina metai... kartais keli menesiai ir... pamanai,kad jei tai yra meile,tai man tada jos nereikia. o tada kaip issiskirt,kai jau buni prisirises prie zmogaus? ir gyveni kanciose,pati sau gadinies gyvenima... o galetum tuo tarpu but laiminga... noreciau moketi "nepamilti"(juk taip sakoma kai patinka zmogus,nu,kad myli)...:)

19

tai zinoma...tik meile nera susizavejimo akimirkos smile

20

sutinku,bet yra tokie dalykai,na jie kartais nutinka kai myli.va tada pradedi nebemylet...

Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 64

Puslapiai 1 2 3 4 Sekantis

Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis

Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kaip manot ar meile egzsituoja? ar tai tik grazus zodiz?