Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu tikriausiai taip ir yra mes cia visus apkalbinejame o ju ner salia, o tai yra labai blogai:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 81 82 83 84 85 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu tikriausiai taip ir yra mes cia visus apkalbinejame o ju ner salia, o tai yra labai blogai:D
tai, ka, negi skirstysimes? ;D arba reik atsirast tema, kuria galetume pasneket
nu ne liksim cia ir lauksim kol ateis kiti seimos nariai tik reikia pagalvoti apie ka kalbeti
ar esi kukli?
turbut nea mano mama noretu kad as buciau kukli ;D o db as jai akis draskau, kad kuklumas yra negerai
tetis per kukluma prarado gera darbo vieta ir mama tuo lb nepatenkinta, tai kam but kukliam?
eh, kaip man patinka ja teisti del netinkamo mastymo... ;D nugal tiksliau pasakius - vartyti
o jei klausi ar pries vaikinus esu kukli, tai priklauso pries kokius.. dazniausiai juos gazdinu per pirma susitikima ;D kitaip man neiseina :V
vat, cia irgi pavzdys, kad nesu kukli: pasakojau apie problemas su vaikinu, ania? tai db gerai jauciuos tik todel, kad gal pries kokia valanda pasikalbejau su jo mama...
kuri pana laisvai tai dristu padaryt? ;D
zinai, skaiciau, taciau nebepamenu kokia tu jauciu, ne is kukliuju?
Diana o kokia nuomone apie mane susidarei del kuklumo...?tu tai matosi kruta panicka...:D
Em... tingiu biski dar puslapius atgal atsiverst bet gal nesi per daug akiplesa ir ne pelyte po sluota?
na kazkas panasaus....;D
zinot, nepamenu kur, bet kazkur rasiau lyg tai, jog gyvenu tuo, kad uz kancias mama sumokes tai gal ji jau pradejo "moket"? seniau akiu as nedraskydavau (nors ir db stengiuos nedraskyt, nes esu principinga ir jos atsiprasinet ar paslaugos prasyt (tarkim, kad masina paslkolintu
) po izeidinejimo nebegaleciau) taciau, kaip ji daro akivaizdzias klaidas ir dar giriasi, neistveria ir mano liezuvis
seniau ji mane ede.. moraliskai zlugde... stebuklas, kad as ant koju stoviu...
tave mama...?:#
jop.
kodel taip?man taip idomu,nes man mama pats artimiausias zmogus...kaip keista mano klasioke irgi taip nesutare su mama ir jos vardas Diana jei atrode,kad jos nekencia...o del palinkejimo jei is sirdies to palinkejai ir tikrai to norejai gal ir issipylde...
as kazkaip anksciau negalvojau, kad jos nekenciu... as tik zinojau, kad nemegstu but namie jei ji yra, nemegstu, kai i mano kambari ateina nu ir t.t. bet viena karta, kai drauge pas mane nakvojo ir kalbejom... tai ji pasake: "kaip tu nekenti savo mamos..." po to daug galvojau ir priejau isvada, kad tai tikriausiai tiesa...
tai prasidejo nuo paprasciau siu dalyku... norejau dainuot, lankyt muzikos mokykla, ji pasake: neisi, tu neturi klausos, kam tau reikia. o po keliu metu, kai vienas bendradarbis dainavo, o as pamacius jo klaida ja iskart pataisiau, tai tas paklause kodel nelankiau muzikines, kad ir taip, del saves... o tas bendradarbis pats neblogas muzikantas buvo.
kai buvau gal kokioj trecioj klasej, o gal dar jaunesne, viena karta ji sukaimyne snekejo ir pradejo jos kalbet apie meile vaikams, tai mama prisipazino jai, kad broli myli, o manes ne. tarsi manes visai tame kambary nebutu...
valkata vadino nuo pat darzelio laiku, nes megdavau pas draugu iseit...
jei kokie sveciai uzgriudavo, visada as kalta budavau, kad namai nesutvarkyti... (nors ji net neliepdavo sutvarkyt)
kai paugejau, norejau fotone mokytis, o ji pasake: esi merga, tau nereik. kaip nekenciu to vyriska moteriska!..
broliui visada perkami drabuziai is turgaus, man is skuduryno... db truputi situacija pradejo keistis, taciau kai baigus 10 klase pradejau skaiciuot kiek kliuna broliui, o kiek man, tai db skirtumas yra apie 5000lt su biskiu... tarsi man nieko nereiketu... brolis yra dabita, o as ne, gal todel taip ir isejo... man pinigai reikalingi ne puosimuisi...
visada ji laike, kad as nieko nesugebu padaryt, kad esu silpna... tai po kiek laiko pradejo sportuot, kad buciau stipresne uz ja ir nusluociau nosi jai.
visada namu ruosos darbu kliudavo daugiau man...
dar daug dalyku yra, kuriu siuo momentu nepamenu...
vaje...baisu,o tu jos tiesiai sviesiai paklausk kodel su manim taip elgiesi?tikriausiai kazkokia priezastis yra...o tavo tetis kaip elgiasi?
tetis neturi laiko... kazkaip jis gal bent mano akyse nesikisa. pareikalausiu teisem pinigu, neplanuoju savu leist tada pasirodys visas sarasiukas kas ir kam.. kazkaip man atrodo mama senovisku paziuru: vaikinui to to ir to reik... kazkaip niekada nekeliau balso...
viena karta buvo taip, kad sedejau su bendradarbiais, nu ir aisku truputi alaus gerrem... snekejom... o as turejau uogas isvirt, galvoju spesiu, tuolab kad ten linksma buvo... nes ir su uogom panaktinet nebijojau. grizo tetis is darbo, pamate, kad uogos nesutvarkytos, liepe tvarkyt ir isvare savais keliais... galvojau gris, bars lb ir pradejau nervintis, nes mama greit turejo grist.. galvoju, bus ragai... o kai ziauriai nervinuos, as verkiu. zinojau ka ji sakys ir tada man viskas taip juoda atrode... paprastai as neverkiu prie tevu, jie mano asaru nemato ir tai buvo pirmas kartas, kai mama mane pamate tokia susinervinusia. klause ar tetis lb bare, kad taip verkiu. atsakiau sausai kad ne. klause tai ko verkiu, pasakiau, kad uzkniso gyvenimas siuos namuos. daugiau nieko neaiskinau, nes jau ir tada jai kaip sokas buvo...
kazkur pries puse metu buvau isvykus pas savo vaikina. aisku, mama nezinojo. tokiu dalyku jai nesakau. su broliu susitariau, kad parveztu. parveze mane apie puse 11. kaip ji reke, kad as ne namie.. tipo ner ko ten baladotis (brolis pasake kur as), niekam as ten nereikalinga ir pan. kokia laime, kad kaip tik ir tetis grizo is baliaus... kitaip man sakes butu buve... jis apreke mama, kam ji leido broliui vaziuot manes pasiimt su nevisai tvarkinga masina. as nezinojau kur detis... pasistengiau kuo greiciau eit miegot ir eidama pro saliona nugirdau kaip tetis sake mamai: "ar as kaltas, kad su dukra nesutari?.. (...) nebutu norejus peskom grizt namo, butu isnakvojus ir kita diena grizus" mama pasiuto. o ir as nesitikejau, kad tetis taip leistu. tai po to ta vakara atejo pas mane ir pasisnekejom ir apie vaikina ir apie sexa, apie gyvenima... jis dar pasake, kad jei noresiu ar isvvykt, ar dar kokios problemos, galiu jam sakyt ir jis paaukles mama. taip ir pasake kazkaip viskas normaliai... mama net nesugebetu apie tai sneket. as jau seniai pajutau, kad su teciu butu galima normaliai bendraut, taciau visu pirma jis per daug uzimtas zmogus, o be to... vis del to mama jo zmona todel negaleciau but 100% garantuota, kad jai ieko neprasitartu..
va, atsiminiau dar viena dalyka. mane lb lb nervina, kai mama sako, jog vaikinno namuos niekam as nereikalinga. pamenu lb susinervinau, kai ji isvaziavo viena pati kaimynes parsivest (mano vaikino mama bendrauja su mano kaimyne) ir manes nesiveze, nors buvau kviesta... o pati baliavojo dar ten... negaliu pakest, kai ji sako, jog as niekam ten nereikalinga! nes yra priesingai... lb gerai sutariu su vaikino seima... jo mama pati sivakar pripazino, kad jau pamilo mane ir noretu jog as su jos sunum neiisiskirciau niekada...
viena karta kai grizau is vaikino, ji norejo pasisneket, kad as jai ka nors papasakociau... taciau db jau per velu bandyt taisyt santykius... galbut ji jau pajuto kaip toli ji yra nuo manes, bet tai jos problema... ne mano. nedarykit paneles tokiu klaidu, kaip mano motuse o jei ne, galit turet tokias dukteris kaip as (as pati nenoreciau turet tokios dukros
) arba jei bus silpesnio charakterio... tai bus kaip kokia meme...
o gal tavo mama paprasciausiai toks zmogus nemoka rodyti jausmu...myli,bet savaip...o tu nebandei prie jos prieiti ir pasikalbeti pvz.ji ka nors daro tu priek ir paklausk ar gali jai padeti ir taip prie progos pasikalbek apie koki nereiksminga dalyka ir stebek kaip ji kalbes su tavimi...manau tokio jos elgesio turi buti kazkokia priezastis arba pas teti paklausk kodel ji su tavim taip elgiaisi...kazkur skaiciau yra mamos konkurentas pavydi savo dukroms...bet tu sakei,kad jau nuo mazens yra taip...gal dabar paklausiu labai ziauriai,bet ar tu isitikinus,kad ji tikrai tave pagimde...?
viena karta kai grizau is vaikino, ji norejo pasisneket, kad as jai ka nors papasakociau... taciau db jau per velu bandyt taisyt santykius... galbut ji jau pajuto kaip toli ji yra nuo manes, bet tai jos problema... ne mano. nedarykit paneles tokiu klaidu, kaip mano motuse
o jei ne, galit turet tokias dukteris kaip as (as pati nenoreciau turet tokios dukros
) arba jei bus silpesnio charakterio... tai bus kaip kokia meme...
o tavyje labai daug neapykantos?
;D nea, as tuo neisitikinus! juokiaus nuo mazens, kad esu ne is sios seimos, nes pomegiai skiriasi lb (mama vis priekaistaudavo, kam knygas skaitau...) o dar gimimo liudijime pavardes viena raide skyres ;D bet cia neesme... ne neketinu su mama bandyt gerint santykiu, tegu moka uz savo klaidas. siaip ar taip, as db jos neivertinu, ji man atrodo zemo lygio ir su ja as neturiu pie ka sneket. as zinau ka ji pasakys, nematau prasmes gaist laiko su ja kalbant. net ir brolis jai ne viena karta yra liepes uzsiciaupt, nes jos kalba buna tas pats per ta pati. ji nemoka suprast kitu ir yra egoiste. mama tikrai mane pagimde, nes ne vienas zino, kad gimiau namuos...
siaip mano svajone isigyt namus, kurie butu mano tvirtove ir sukurt gera seima. ir jei jau atviraujant, tai su dabartiniu vaikinu as matau tokias perspektyvas... aiku, nepagalvok, kad uz metu ar dvieju jei tik neatsitiks baisus dalykas... skyrybos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 81 82 83 84 85 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~