Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
zinai ka jis gal but daro dabar? tikriausiai skaito ka kalbejom, gi sake, kad nesmagu skaityt pirma buvo, tai neskaite, o db gaves leidima skaito ir galvoja ka pasakyt
tikriausiai taip ir yra...:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 83 84 85 86 87 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
zinai ka jis gal but daro dabar? tikriausiai skaito ka kalbejom, gi sake, kad nesmagu skaityt pirma buvo, tai neskaite, o db gaves leidima skaito ir galvoja ka pasakyt
jo mes cia kaip kokios.......bendravom dviese kai vyras pasirode tai uzpuolem...;D
isvada: vyru maziau, tai isvydusios viena ir puolam ;D gerai, kad nesimusam... ;D
Diana, 17 parašė:zinai ka jis gal but daro dabar? tikriausiai skaito ka kalbejom, gi sake, kad nesmagu skaityt pirma buvo, tai neskaite, o db gaves leidima skaito ir galvoja ka pasakyt
jeigu taip, tai visgi koks saziningas zmogus jis yra...
as ne tyliai skaitau, o tik dabar prisedau.. savo pavyzdzio nepasakosiu, nes santykiais su mama esu patenkintaas.. netgi daugiau.. nors gal papasakosiu ir tai ir pasakysiu kas visgi negeriau nuo to..
taigi siaip kai turejau teva, tai as taipogi geriau sutardavau su tevu.. kai jo netekau tai pasikeite santykiai su mama ji man bande atstot ir teva.. ir ji man buvo per gera.. buvo leidziama viskas.. jau 15os metu kai buvau buvo sakoma tu vistiek vartosi alkoholi, tai geriau tu gerk namuose.. duodavo man namuose laisva plota galedavom susirinke su draugais daryt baliukus plotus ir t.t. ir siaip man ji per gera buvo, nes kai teko vaziuot studijuot biskuti sunku buvo nuo seimos skirtis.. na ne biskuti.. taigi siuo klausimu tave mama jau parenge, tau skirtis nuo seimos bus malonumas.. tu buusi uzgruudinta.. tu pajusi laisve.. o as nepajutau jokios papildomos laisves, nes ta laisve turejau ir namuose.. tai mazdaug vienas aspektas ziurint is mano asmenines patirties puses..
kitas aspektas.. tavo mama tikrai labai nukentes nuo to.. kiek esu gyvenime mates ir patyres, tai mamas ir siaip tevus labiausiai senatvej priziuri dukros.. taigi daugiau demesio skirdama broliui, o ne tau ji darosi sau meshkos paslauga.. tu ta visa gyvenima atsiminsi, mano mama atsimena kiekviena karta skaudesni, kai jos broliui buvo daromos didesnes nuolaidos, nei jai.. siaip kiek paskaicius visa tai kas vyksta pas jus tai pasiurpau.. as sunkiai beisivaizduoju tokia situacija.. kaip ir kodel galima taip savo vaiko nemegt? gal tu netenkini kazkokiu jos lukesciu? gal ji labiau seimos berniuka primyli.. gal gal.. buciau psichologas, tai galeciau kanors protingesnio pasakyt pavadindamas tai kokio nors shnydzenhauzerio sindromu.. taciau sitai man tikrai nauja.. bet kad ir kas butu pasenus tavo mamai tu prisimink kad ji tave pagimde ir bent minimaliai tau reikes jai uz tai atsilygint.. niekas nepraso su ja gyvent ir ja mylet bei lankyt kas diena, bet kazkiek pasiruupint reikes.. mano mama gyvena su savo mama (mano mociute) ir siaip ju santykiai taip pat savotiski.. labai savotiski.. mano mamai ~60 mociutei ~80 ir mociute dar vis kontroliuoja mama.. taigi never ever nepadaryk klaidos ir nesugalvok, kad reiketu su mama gyvent.. poto dar noreciau paminet, kad stenkis vaikinui parodyt savo mama beveik pries vestuves, kai vaikinas nebetures kur trauktis.. nes vaikinam daug kas sako, kad drauges mama tai tos drauges ateities vaizdas.. mano broliui tai galiojo su jo zmona ir jos mama.. ir as is dalies tuo tikiu.. mano mama irgi po truputi panaseja i savo mama.. taip kad linkiu tau paciai netapt tokia.. sitai bus dar sunkiau, negu ishgyvent psichologiskai, tai ka ishgyvenai.. beje gali buut, jog tavo mama irgi turejo dideli spaudima ish savo mamos ir jos mama labiau priziurejo seimos berniukus.. uz tai dabar tai ir atsiliepia jusu kartoj..
uj kiek as cia prirasiau, bet toks jausmas kad neparasiau nieko.. tiesiog as labai norejau kazka pasakyt, akd ir nereiksmingo, taciau mane tikrai paveike tavo situacija..
dabar visai kitas aspektas tavo kuklumas: as teisingai supratau, kad skambinai vaikino mamai??.. jeigu taip tai darei klaida.. as budamas tuo vaikinu tikrai nebuuciau tuo suzavetas svelniai tariant.. ir kuklumas vien tuo neapibudinamas.. kuklumas gali but ivairiose sferose.. as nesijauciu kuklus bendraudamas su nepazistamais kokia nors tema.. as nesijauciu kuklus uzmegzdamas naujas foramalias pazintis su vaikinais.. as jauciuosi kuklus tik ten kur isipainioja merginos ir jausmai..
aciu uz demesi, nepykit kad tusciazodziavau, bet labai norejosi kazka pasakyt.. jei ka dar sugalvosiu pridursiu..
blemba atrodo kad daug prirasiau ir nieko nepasakiau gal trint lauk tuos savo paistalus, akd laiko negaistumet?..
kaip ir maniau protingai parasei...;)
blemba atrodo kad daug prirasiau ir nieko nepasakiau gal trint lauk tuos savo paistalus, akd laiko negaistumet?..
ne daug tiesos pasakei...
man nuo mazens svetimi suaugusieji sakydavo, kad as protinga ne pagal metus
mociutei irgi padejau, kai jos vyras mire ir ji atsikele i musu kaima gyvent...
dar ir db pasako, kad su mano teta pasnekedavo, jog as ja lankysiu tik tol, kol neprades vaikinai rupet... o kadangi jie man visa gyvenima rupejo ;D na, siaip ji nesitikejo, kad ir budama 12-oke ja lankysiu taip pat daznai. na, biski meluoju, db daugiau pamokos spaudzia, tai nebe kasdien po pamoku nueinu, taciau per pietu pertraukas visada
dar pas ja ir pavalgau...
taip man zymiai pigiau, o mama galvoja, kad mokykloj valgau
mokykloj lb prangu ir as tiesiog neprivalgau nuo tada kai savininkas pasikeite... ;D
na skaiciau apie tacvo mama ir kilo minciu.. mano mama buvo cholerike.. ji greit uzsiplieksdavo ir atsileisdavo.. buvo konservatore na gana dinozaurisku paziuru.. mes ir sunkiai sutardavom laikiau atstuma nuo jos.. nes ji niekadaa nepripazindavo kad klysta nors tai budavo akyvaizdu (cia apie gincus) na ji buvo saltas zmogus nemokejo rodyt jausmu as ir jos gal tik kokia 50 kartu girdejau kad myli.. gal ir tavo tokia mama myli tik savaip..
vertink ja nes as ir nlb vertinau o jos jau nebeturiu....
man tas pats su tevu buvo.. as jo nevertinau.. buutinai sugersim kada Linai.. vyriskai ishsikalbesim..
o as savo tikro tevo nekenciu...:{
man dilema ishkilo ar kazin alaus putos labiau apsvaigina jas maisant su alum ir nuryjant? noriu kazkodel snd nusigert, bet permazai alaus turiu.. gal daryt kai tie 8i statybininkai su vienu buteliu degtines isimest kokio diazepamo.. taip kokius 5is kartus padarai ir atsisveikini su savo kepenais..
man dilema ishkilo ar kazin alaus putos labiau apsvaigina jas maisant su alum ir nuryjant? noriu kazkodel snd nusigert, bet permazai alaus turiu.. gal daryt kai tie 8i statybininkai su vienu buteliu degtines isimest kokio diazepamo.. taip kokius 5is kartus padarai ir atsisveikini su savo kepenais..
man atrodo,kad alaus putos jokios itakos neturi pasigerimui...bet gal as klystu...
Lauras, 20 parašė:man dilema ishkilo ar kazin alaus putos labiau apsvaigina jas maisant su alum ir nuryjant? noriu kazkodel snd nusigert, bet permazai alaus turiu.. gal daryt kai tie 8i statybininkai su vienu buteliu degtines isimest kokio diazepamo.. taip kokius 5is kartus padarai ir atsisveikini su savo kepenais..
man atrodo,kad alaus putos jokios itakos neturi pasigerimui...bet gal as klystu...
si vakar istirsiu ir rezultatus pateiksiu turbut ryt vakare.. tixliai dar spirito namuose yra.. o jei jis ne maistinis o medicininis, tai numirt galima? o jei po pora arbatiniu auksteliu i alu tai gal nemirciau?
visu pirma, as nebegau skustis jo mamai jinai buvo atvarius pas mano kaimyne, o as pamacius masina parasiau jai, nes norejau su ja nuvaziuot pas savo vaikina (taciau nenuvaziavau tavo deka
). jinai is karto paskambino savo sunui, pasake, kad as atvaziuosiu, taciau jis sureagavo abejingai, o netrukus po to as dar parasiau, kad nevaziuosiu... jinai jau anksciau pradejo itart, kad tarp musu kazkas negerai, taigi pasikviete i kiema pasikalbet. tik del to, kad su ja pasikalbejau, as dabar nesikankinu... jau seniai zinau, kad mano vaikinas su tevu yra panasus charakteriais ir man ji pasake, kad ir jos vyrui buna, kai nesinori bendraut, na, zodziu, panasi situacija. taigi darau isvada arba viskas praeis ir bus gerai (pasirodo jis dar mokykloj turi problemu paie kurias man nepasakojo) arba jis pagalvojes supraas, kad as jam nereikalinga ir skirsimes...
dabar apie gerima tu minejai, kad tau mama leisdavo prie akiu gert, o vaikino mama irgi vat sivakara papasakojo, jog ju namuose buvo barnis. gerai, vadinsiu juos vardais
mano vaikinas Ignas, kai jie buvo pas gimines, isgere buteliuka mixo (zinokit jam 16
). tevas supyko. jo mastymas toks: jei tu gali gert prie tevu, tai kiek tu geri jiems nematant! logikos yra... as tai prie tevu negeriu. alus nesiskaito, nes ji geriu nuo darzelio
as ta kuo puikiausiai zinau, kad ji senatvev nukentes, todel ir nekeliu pugu dabar, nes pats gyvenimas jai atlygins aisku, kiek reikes, materialiai padesiu, bet uzuojautos tegu laukia is savo zuikucio (mano brolio). o su mama tikrai negyvensiu! kaip tau ir i galva atejo tokia mintis?
mano vaikinas pazista mano mama ir stebisi kodel as taip sneku apie ja (na visko dar nesu jam papasakojusi, tik atskirus dalykus), o jam ji atrodo maloni moteris. kur logika? negi ji ims reikstis prie jai svetimo zmogaus? jis su ja negyvena ir nepatiria to, ka as patyriau. taciau pradedu pastebet, kad jis nelabai nori but pas mane, kai yra mano tevai namie.
hm, rodos i viska atsakiau
Linas, 18 parašė:
man tas pats su tevu buvo.. as jo nevertinau.. buutinai sugersim kada Linai.. vyriskai ishsikalbesim..
joa Lauri reikes kada.. ar tu zn kai tokie vakarai padeda.. mmm pamenu cia kada su draugu susedom pagerem ir pakalbejo.. lb emociskai pailsiu
o zmogaus gal didziausias minusas kad tik tada pradeda vertint kai netenka.. (o mano gyvenimas tai isvis nuo gimimo kaip serijalo scenarijus.. na bet nemanau kad tinka internetui..)
Diana, 17 parašė:
man nuo mazens svetimi suaugusieji sakydavo, kad as protinga ne pagal metus
mociutei irgi padejau, kai jos vyras mire ir ji atsikele i musu kaima gyvent...
dar ir db pasako, kad su mano teta pasnekedavo, jog as ja lankysiu tik tol, kol neprades vaikinai rupet... o kadangi jie man visa gyvenima rupejo ;D na, siaip ji nesitikejo, kad ir budama 12-oke ja lankysiu taip pat daznai. na, biski meluoju, db daugiau pamokos spaudzia, tai nebe kasdien po pamoku nueinu, taciau per pietu pertraukas visada
dar pas ja ir pavalgau...
taip man zymiai pigiau, o mama galvoja, kad mokykloj valgau
mokykloj lb prangu ir as tiesiog neprivalgau nuo tada kai savininkas pasikeite... ;D
na skaiciau apie tacvo mama ir kilo minciu.. mano mama buvo cholerike.. ji greit uzsiplieksdavo ir atsileisdavo.. buvo konservatore na gana dinozaurisku paziuru.. mes ir sunkiai sutardavom laikiau atstuma nuo jos.. nes ji niekadaa nepripazindavo kad klysta nors tai budavo akyvaizdu (cia apie gincus) na ji buvo saltas zmogus nemokejo rodyt jausmu as ir jos gal tik kokia 50 kartu girdejau kad myli.. gal ir tavo tokia mama myli tik savaip..
as jos nemegstu ir uz tai kaip elgiasi su tevu. kas cia blogo, jei jis pasoka su kita moterim? ji pati kalta jei nemoka bendraut su kitais... visi sako, kad ji grazi, todel ir per balius ar geguzines ja vyrai tikrai pasokdina...
kazkaip man nebaisu atrodo jei jos netekciau. buvo ji viena karta apie menesi ligoninej ir kuo puikiausiai susitvarkiau namuos net kai mazesne buvau ir jos man visiskai netruko, nepasiilgau. tada man rodos buvo 8 metai..
Danguole, 20 parašė:Lauras, 20 parašė:man dilema ishkilo ar kazin alaus putos labiau apsvaigina jas maisant su alum ir nuryjant? noriu kazkodel snd nusigert, bet permazai alaus turiu.. gal daryt kai tie 8i statybininkai su vienu buteliu degtines isimest kokio diazepamo.. taip kokius 5is kartus padarai ir atsisveikini su savo kepenais..
si vakar istirsiu ir rezultatus pateiksiu turbut ryt vakare.. tixliai dar spirito namuose yra.. o jei jis ne maistinis o medicininis, tai numirt galima? o jei po pora arbatiniu auksteliu i alu tai gal nemirciau?
medicininis spiritas siaip yra svarus,bet yra dar tehnikinis-medicininis juo lavonus plauna...;/ o tas medicininis tikras tai uz paprasta daug svaresnis...bet geriau nerizikuok...man irgi taip buna,kad nusigerti norisi...:)
na as manau kad starka ir kola dievo dovana nes kad ir kiek starkos prigertum kita diena kaip naujai gimes
bet ir alaus putos veza.. o tu pamegink balta su svepsu pamaisyt va tada tai duos per makaule ;D
gerk pro siaudeli
p.s. as taip pat manau, kad ten sauniai mintis isdestei
o as savo tikro tevo nekenciu...:{
o kodel nekenti?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 83 84 85 86 87 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~