Re: ar yra merginu kurios sutiktu draugauti su jaunesniu vaikinu?
yra tox posakis meilei amzius nesvarbus,ar kazkas panasaus......tiesiog jei buti kartu smagu,tai viskas lb liux:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar yra merginu kurios sutiktu draugauti su jaunesniu vaikinu?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
yra tox posakis meilei amzius nesvarbus,ar kazkas panasaus......tiesiog jei buti kartu smagu,tai viskas lb liux:)
as draugauju su 19-mete sutariam sauniai ir tikrai jokiu komplexu nei man nei jai del to nekyla nzn gal todel kad as esu ziauriai per anksti subrendes nesutariu su vienmeciais ir visi mano draugai yra bent 4-5metais wyresni nes 15-meciai bent man atrodo nesubrende ir vaikiski
Ogo...Kai 19metis draugauja su 15kmete, tai jau iprasta, bet kai jau 15metis su 19mete, tai jau kazkas idomesnio..:D
tas amzius nera jau toks didelis apribojimas. bet kaip sakoma merginos protiskai bresta greiciau ir sau protu lygu rastu tik kokiais 5m vyresni. bet pasitaiko isimciu, manau negaleciau su nepilnameciu bendraut, nes iskart apribojimai atsiranda (pvz klubuose) dar svarbu kad nesielgtu vaikiskai ir neatrodytu kaip ka tik nuo mamos patrauktas.
valio !jo paneles taip pat geresnes jaunesnes ir energingesnes
maciusi tikrai esu, bet pati nedraugauciau:) tai tikrai nieko blogo, tiesiog, jei zmogus yra amzinas nuotykiu ieskotojas tai su jaunesniais tikrai smgiau, bet man labiau patinka vyresni, rimti vyrai..
esu macius mergina,jie draugauja jau metus,vaikinui 19 merginai 26
nesuprantu merginu kurios draugauja su jaunesniai daugiau nei 2 metai ...
zhinoma buna atweju ... bet labai retu ...
mano draugai apsizhenijo ... jaunasis buwo 3 metais jaunesnis... po 1riu metu pora ishsiskyre...
trumpa draugyste fantastiska toliau nieko gero nebuna
darugauti su jausnesniu nera kazkas baisaus ar neiprasto ir kaikurie jaunesni galvoja daug protingiau ir praktiskiau nei vyresni.... mano vaikinas yra metais jaunesnis,taciau tai dar ne karto per visa musu bendravima man neuzkliuvo...beto jaunesni yra daug isradingesni
metai tai ne 7 ir ne 10
zinau net ir tokiu tarp kuriu skirtumas 20metu...
buna visko bet vel gi ar daznas atvejsi
Draugavau. Gailiuosi. Nesutikciau.
Draugavau. draugauju ir nesigailiu
na man tai 1-2 metai i viena ar i kt puse nera joks amziaus skirtumas... cia gal kiek jaucias kol esi niolikinis zek gal ir menesius skaiciuojat ))
geras trumpalaiki sexualinis gyvenimas
kol jauanas esi tai ir menesius skaicuoja
kartais!
kartais kartais kartįais
Giriasi panos kad anksciau uz baxurus subresta... tegul nejuokina... ;D protas tj juk tas pats... kad papukai atsiranda tj nereiskia kad vyresne kazkuom... tas pats mastymas... tik kad vienas berniukas o kita mergaite Sugalvok tu man... ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 14 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar yra merginu kurios sutiktu draugauti su jaunesniu vaikinu?