Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
aha, as irgi taip manau... todel su jais stengiuos neprasidet, kartais pavyksta atskirti juos ![]()
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 125 126 127 128 129 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
aha, as irgi taip manau... todel su jais stengiuos neprasidet, kartais pavyksta atskirti juos ![]()
aha, as irgi taip manau... todel su jais stengiuos neprasidet, kartais pavyksta atskirti juos
na man tai po tevu mirties lb greit atsisijojo draugai lb praregejau.. o per lapkricio pirmaja pamasciau ka daryciau kitaip jei tureciau tetukus.. zn kad gal nieko nekeisciau.. sunku pasakyt..
o tu zaidi zaidima "kas butu jeigu butu" ?
aha
netgi labai daznai
kartais tuo nervinu kitus... ![]()
aha
netgi labai daznai
kartais tuo nervinu kitus...
as tai retokai.. bet irgi tenka.. :-)
kazkaip as beiveik visada ka nors galvoju, taigi nori nenori susiduriu su tokiom mintim ![]()
na vis uzsiemimas
kaip su mama santykiai? pasitaise?
pfffffffff, net netaisiau ;D
:? na jau visiskai.. nors ignoravimas irgi bendravimas ;D
Ka diana turi problemu su tevais?
taip jau mes lb lb seniai apdiskutavom.. ![]()
nu va
dabar suprantat kai sakau kad netaip daug zinuciu rasytumete nes visko nespeju perskaityti:(
na, pas mus demokratija, islaviruoju taip, kad netektu bartis ![]()
oi zmones, bartis yra labai blogai....:D taigi gerai darai Diana
na, pas mus demokratija, islaviruoju taip, kad netektu bartis
o tai tu sukta kaip lape
;D
oi zmones, bartis yra labai blogai....:D taigi gerai darai Diana
is tikruju bartis yra gerai... jei buciau e... kaip cia pasakius..... na is karto i akis issibarus su vaikinu, gal dabar problemu nebutu...
ant kiek supratau jau kalbejote apie tai bet gal pasaysi kokios problemos? ![]()
Diana, 17 parašė:na, pas mus demokratija, islaviruoju taip, kad netektu bartis
o tai tu sukta kaip lape
;D
na... as tikriausiai niekada nekartoju savo klaidu... jei mane pagauna kad as ka nors ne taip darau (nors tai buna labai retai), as tarkim pasakau, kad daugiau taip nebedarysiu ir surandu kita buta ta pati padaryt, kas reiskia, kad as nelauzau savo zodzio nebedaryt taip, kaip kad dariau kai mane pagavo ![]()
na cia taip sumalei kad nieko nesupratau ![]()
Diana as tokia pat kai tu as irgi taip nuolat darau:D
ant kiek supratau jau kalbejote apie tai bet gal pasaysi kokios problemos?
pasistengsiu trumpai ;D
mama zemina, nuvertina mane labai net ir kitu akivaizdoje (tiksliau tai buvo seniau, kol buvau dar labai maza, dabar as ja jau iveikineju, ne ji mane), vissada labiau mylejo broli ir lepina ji (pati karta taiip sake su kaimyne snekedama, neesme jai, kad as girdejau), tetis i auklejima kaip ir nesikisa, nes yra per daug uzimtas zmogus. smulkiau pasiskaityk kazkur ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 125 126 127 128 129 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~