2661

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

as blaiviausi po vakarykscio siautejimo su latvem big_smile o diena tai rasiau dar ta nelemta referata ir jau issiunciau destytojai big_smile o db tai valgau gi as visada valgau ;D

2662

Linas, 18 parašė:

as blaiviausi po vakarykscio siautejimo su latvem big_smile o diena tai rasiau dar ta nelemta referata ir jau issiunciau destytojai big_smile o db tai valgau gi as visada valgau ;D

tai jau tau gerai zinau ta jausma kai baigi koki referata...:::034

2663

Danguole, 20 parašė:
Linas, 18 parašė:

toks rrrr ut je je  jausmas ;D oi as aptingau.. ir groziuosi vaizdu per langa.. zn kodel man ziema miela?
kad ji dazniausiai buna giedra su sniegu ir kai nakti eini namo tada buna sviesu ne tik nuo lempu bet ir nuo menulio ir nuo siengo ;D oi alchashiaus rojus ;D

2664

Linas, 18 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Linas, 18 parašė:

toks rrrr ut je je  jausmas ;D oi as aptingau.. ir groziuosi vaizdu per langa.. zn kodel man ziema miela?
kad ji dazniausiai buna giedra su sniegu ir kai nakti eini namo tada buna sviesu ne tik nuo lempu bet ir nuo menulio ir nuo siego ;D oi alchashiaus rojus ;D

arba kai nuo serksno medziu sakos pabala,arba pusis apsninga va cia tai vaizdeliai ypac nakti...as isvis megstu vakare kai sutemsta i miesta pavaziuoti...tiesiog siaip pasibastyti...

2665

Danguole, 20 parašė:
Linas, 18 parašė:
Danguole, 20 parašė:
Linas, 18 parašė:

kad ji dazniausiai buna giedra su sniegu ir kai nakti eini namo tada buna sviesu ne tik nuo lempu bet ir nuo menulio ir nuo siego ;D oi alchashiaus rojus ;D

arba kai nuo serksno medziu sakos pabala,arba pusis apsninga va cia tai vaizdeliai ypac nakti...as isvis megstu vakare kai sutemsta i miesta pavaziuoti...tiesiog siaip pasibastyti...

>>>>Danguolyt gi tu drasi ir toki darba dirbi tai taves visi bijo ;D o naktinis miestas ir jo panoramos lb lb miela ir romantiska wink

2666

tai,kad niekas nezino,kad ta darba dirbu ant kaktos gi neparasyta...:::044 tikrai naktinis miestas visai kitas spalvas igauna...kai vaziuoji diena tai taip viskas paprasta atrodo,o vakare viskas lyg atgyja...na sunku zodziais apibudinti...:)

2667

Danguole, 20 parašė:

tai,kad niekas nezino,kad ta darba dirbu ant kaktos gi neparasyta...:::044 tikrai naktinis miestas visai kitas spalvas igauna...kai vaziuoji diena tai taip viskas paprasta atrodo,o vakare viskas lyg atgyja...na sunku zodziais apibudinti...:)

na taip neparasyta gi tu dar slapta agente ir cheko suktuga gal jau moki.. ;D tai taves bijo urla(latviskai)=gezas ;D

2668

:::044:::044 jo moku ir del manes paskenduole Veronika nusiskandino...:::044:::044:::044 kai as ateinu i savo rajona visi kandziulnikai ateina savo saukimu pasiimt patys tereikia pirstais spraktelt:::044 nes bijo mano suktuko:::044:::044 eina sau :::044

2669

Danguole, 20 parašė:

:::044:::044 jo moku ir del manes paskenduole Veronika nusiskandino...:::044:::044:::044 kai as ateinu i savo rajona visi kandziulnikai ateina savo saukimu pasiimt patys tereikia pirstais spraktelt:::044 nes bijo mano suktuko:::044:::044 eina sau :::044

vaje as tavim zaviuosi big_smile na pletokim kokia rimta ir placia tema musu klubui kad pritiktu... :-)

2670

kodel musu klubui pritiktu...:::041

2671

xixi.. man tai kaledos unreal jaukumo metas.. vel bus galima sugert su mama.. nes ji gert db pradejo dukart metuose- per kaledas ir per velykas.. wink o as per praeitas kaledas akropoli vos valandike sugaisau kaledinem dovanom.. iki kaledu buvo like pora dienu tai taip eksprontu greitai viska pirkau: broliui- ziuronai, zmonai- kamb.augalu prieziuros knyga, vaikui- dvd nerealieji, mamai- koloneles kompui, mociutei lava lempa.. wink ir visi dziaugesi dovanom, arba itikinamai vaidino wink ech....... atsimenu pries kokius 9is metus su draugiuku likus 2iem menesiam iki kaledu susisesdavom ir kalbedavom apie tai ka gausim dovanu per kaledas.. ut laikai buvo.. ir taip vakaru vakarus pradiskutuodavom ka gausim is kaledu senio.. is dalies pasiilgau tu laiku..
ar imanoma jaustis laimingam, kai esi blaivas? siuo metu as jauciuosi unreal laimingas.. wink bet po ishgertuviu.. wink

2672

>>>Laurai lb idomiai mastai isvis kaledos turi tokia stebuklinga dvasia.. et.. ji mane silumos pripildo.. wink o galima buti laimingu ir blaiviam manau dauguma man pritars wink

2673

Lauri ir tokiu laiku ilgiuosi budamas vaiku viska kitaip suvoki...niekad nepamirsiu kai su seneliais maza kaledom ruosdavomes...viska atiduociau kad tie laikai sugristu...o nejaugi tu niekados nesijautei laimingu budamas blaivas...?;)

2674

na pvz mes kaledas visa gimine svesdavom kaime... kaimas saltis molinis karstas pecius.. bandu kvapas kepamu krosny.. mmmmm oi kaip smagu ir miela... visada cenelis apsimesdavo kaledu seneliu.. ir visi jo bijodavom nes budavom kokie 6 metu ;D bet po keliu metu prisimine kaledu saeneli.. pamastem su pusbroliais ir isaiskinom klasta big_smile et... :::d41

2675

pas mane viena karta buvo kaimyne tokia senute seneliu salciu apsimetus...:::034 vaje kaip buvo faina nes pas mus seimoje tai kazkaip neiprasta...:::034

2676

Danguole, 20 parašė:

pas mane viena karta buvo kaimyne tokia senute seneliu salciu apsimetus...:::034 vaje kaip buvo faina nes pas mus seimoje tai kazkaip neiprasta...:::034

joa zn toki poksta nes viena karta senelis sirgo tai mociute apsimete.. bet mes lb juokemes nes mes jau buvom 15 gal metu o musu gimins mazieji patikejo smile naivuoliai ;D

2677

tai atsimenu pas mus mokykloj buvo tokia logopede...ir jos plauku spalva tokia idomi buvo...dazymo klaida kazkokia... ir ji seneliu salciu apsimete:::044:::044:::044 ir svarbiausia pasilenke perukas pasikele ir dar tie plaukai pasimate tai isvis is juoko vos nenualpom...:::044:::044

2678

oi su tais netikrais seniais visokiu pokstu buve.. big_smile

as va ateinancio tortadienio proga gavau aqforizmu knyga tai db paskaitineju.. oi jau amzinu tiesu daug auksiniu zodziu buwo pasakyta lb lb seniai... :-)

2679

o ka nors pacituoti gali?

2680

Danguole, 20 parašė:

o ka nors pacituoti gali?

o is Ezopo Konfucijaus ar Senekos :?