Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
as blaiviausi po vakarykscio siautejimo su latvem
o diena tai rasiau dar ta nelemta referata ir jau issiunciau destytojai
o db tai valgau gi as visada valgau ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 132 133 134 135 136 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai jau tau gerai zinau ta jausma kai baigi koki referata...
Linas, 18 parašė:as blaiviausi po vakarykscio siautejimo su latvem
toks rrrr ut je je jausmas ;D oi as aptingau.. ir groziuosi vaizdu per langa.. zn kodel man ziema miela?
kad ji dazniausiai buna giedra su sniegu ir kai nakti eini namo tada buna sviesu ne tik nuo lempu bet ir nuo menulio ir nuo siengo ;D oi alchashiaus rojus ;D
Danguole, 20 parašė:Linas, 18 parašė:as blaiviausi po vakarykscio siautejimo su latvem
toks rrrr ut je je jausmas ;D oi as aptingau.. ir groziuosi vaizdu per langa.. zn kodel man ziema miela?
kad ji dazniausiai buna giedra su sniegu ir kai nakti eini namo tada buna sviesu ne tik nuo lempu bet ir nuo menulio ir nuo siego ;D oi alchashiaus rojus ;D
arba kai nuo serksno medziu sakos pabala,arba pusis apsninga va cia tai vaizdeliai ypac nakti...as isvis megstu vakare kai sutemsta i miesta pavaziuoti...tiesiog siaip pasibastyti...
Linas, 18 parašė:Danguole, 20 parašė:Linas, 18 parašė:as blaiviausi po vakarykscio siautejimo su latvem
kad ji dazniausiai buna giedra su sniegu ir kai nakti eini namo tada buna sviesu ne tik nuo lempu bet ir nuo menulio ir nuo siego ;D oi alchashiaus rojus ;D
arba kai nuo serksno medziu sakos pabala,arba pusis apsninga va cia tai vaizdeliai ypac nakti...as isvis megstu vakare kai sutemsta i miesta pavaziuoti...tiesiog siaip pasibastyti...
>>>>Danguolyt gi tu drasi ir toki darba dirbi tai taves visi bijo ;D o naktinis miestas ir jo panoramos lb lb miela ir romantiska ![]()
tai,kad niekas nezino,kad ta darba dirbu ant kaktos gi neparasyta...
tikrai naktinis miestas visai kitas spalvas igauna...kai vaziuoji diena tai taip viskas paprasta atrodo,o vakare viskas lyg atgyja...na sunku zodziais apibudinti...:)
tai,kad niekas nezino,kad ta darba dirbu ant kaktos gi neparasyta...
tikrai naktinis miestas visai kitas spalvas igauna...kai vaziuoji diena tai taip viskas paprasta atrodo,o vakare viskas lyg atgyja...na sunku zodziais apibudinti...:)
na taip neparasyta gi tu dar slapta agente ir cheko suktuga gal jau moki.. ;D tai taves bijo urla(latviskai)=gezas ;D

jo moku ir del manes paskenduole Veronika nusiskandino...

kai as ateinu i savo rajona visi kandziulnikai ateina savo saukimu pasiimt patys tereikia pirstais spraktelt
nes bijo mano suktuko
eina sau 
jo moku ir del manes paskenduole Veronika nusiskandino...
kai as ateinu i savo rajona visi kandziulnikai ateina savo saukimu pasiimt patys tereikia pirstais spraktelt
nes bijo mano suktuko
eina sau
vaje as tavim zaviuosi
na pletokim kokia rimta ir placia tema musu klubui kad pritiktu... :-)
kodel musu klubui pritiktu...
xixi.. man tai kaledos unreal jaukumo metas.. vel bus galima sugert su mama.. nes ji gert db pradejo dukart metuose- per kaledas ir per velykas..
o as per praeitas kaledas akropoli vos valandike sugaisau kaledinem dovanom.. iki kaledu buvo like pora dienu tai taip eksprontu greitai viska pirkau: broliui- ziuronai, zmonai- kamb.augalu prieziuros knyga, vaikui- dvd nerealieji, mamai- koloneles kompui, mociutei lava lempa..
ir visi dziaugesi dovanom, arba itikinamai vaidino
ech....... atsimenu pries kokius 9is metus su draugiuku likus 2iem menesiam iki kaledu susisesdavom ir kalbedavom apie tai ka gausim dovanu per kaledas.. ut laikai buvo.. ir taip vakaru vakarus pradiskutuodavom ka gausim is kaledu senio.. is dalies pasiilgau tu laiku..
ar imanoma jaustis laimingam, kai esi blaivas? siuo metu as jauciuosi unreal laimingas..
bet po ishgertuviu.. ![]()
>>>Laurai lb idomiai mastai isvis kaledos turi tokia stebuklinga dvasia.. et.. ji mane silumos pripildo..
o galima buti laimingu ir blaiviam manau dauguma man pritars
Lauri ir tokiu laiku ilgiuosi budamas vaiku viska kitaip suvoki...niekad nepamirsiu kai su seneliais maza kaledom ruosdavomes...viska atiduociau kad tie laikai sugristu...o nejaugi tu niekados nesijautei laimingu budamas blaivas...?;)
na pvz mes kaledas visa gimine svesdavom kaime... kaimas saltis molinis karstas pecius.. bandu kvapas kepamu krosny.. mmmmm oi kaip smagu ir miela... visada cenelis apsimesdavo kaledu seneliu.. ir visi jo bijodavom nes budavom kokie 6 metu ;D bet po keliu metu prisimine kaledu saeneli.. pamastem su pusbroliais ir isaiskinom klasta
et... 
pas mane viena karta buvo kaimyne tokia senute seneliu salciu apsimetus...
vaje kaip buvo faina nes pas mus seimoje tai kazkaip neiprasta...
pas mane viena karta buvo kaimyne tokia senute seneliu salciu apsimetus...
vaje kaip buvo faina nes pas mus seimoje tai kazkaip neiprasta...
joa zn toki poksta nes viena karta senelis sirgo tai mociute apsimete.. bet mes lb juokemes nes mes jau buvom 15 gal metu o musu gimins mazieji patikejo
naivuoliai ;D
tai atsimenu pas mus mokykloj buvo tokia logopede...ir jos plauku spalva tokia idomi buvo...dazymo klaida kazkokia... ir ji seneliu salciu apsimete

ir svarbiausia pasilenke perukas pasikele ir dar tie plaukai pasimate tai isvis is juoko vos nenualpom...

oi su tais netikrais seniais visokiu pokstu buve..
as va ateinancio tortadienio proga gavau aqforizmu knyga tai db paskaitineju.. oi jau amzinu tiesu daug auksiniu zodziu buwo pasakyta lb lb seniai... :-)
o ka nors pacituoti gali?
o ka nors pacituoti gali?
o is Ezopo Konfucijaus ar Senekos :?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 132 133 134 135 136 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~