1

Тема: kokia itaka turi vaikinu mastymui merginu sijonu ilgis?

2

Re: kokia itaka turi vaikinu mastymui merginu sijonu ilgis?

kazkoks keistas klausimas....:::921

3

va kai be sijono tai turi !

4

tai kaip tada Aldi tavo mastymas pasikeicia kai mergina be sijono pamatai?:::034

5

Ash manyciau kad sijonu ilgis turi daugiau itakos ne mastymui, o mastymo trukumui.

6

Danguole, 20 пишет:

tai kaip tada Aldi tavo mastymas pasikeicia kai mergina be sijono pamatai?:::034

tikrai nesikeicia. gal kiek demesi labiau atitraukia jei zinoma grazi mergina su trumpu sijoneliu.. gali buti ir stora.. aisku demesi atitraux.. tik kad is blogosisos puses big_smile
o smegenu mano trumpi ar ilgi sijonai tai tikrai nekeicia ir neveikia big_smile

7

tikrai kazka keicia,trumpam suveikia neaiskios jegos ir tampi objektu,kuri nuziuri nuo... iki... big_smile man tai sypsena kelia,pasimato,kad vaikinus galima lengvai suvystyt,bent jau trumpam big_smile

8

>>>>>>>pasimato,kad vaikinus galima lengvai suvystyt,bent jau trumpam

Butent - trumpam. Uztai kai vaikinas suvysto mergina (kad ir ne taip lengvai), tai buna ILGAM.. O apskritai - vystyti kitus zmones yra LABAI negerai. smile Ishskyrus tuos atvejus kai vystomi kudikiai.

9

tiesiog karta manes viena panele to paklause.. savo nuomone aisku turiu ir issakiau, bet po to karto labai parupo ir kitu zmoniu nuomones.. o ypac idomu, kaip skiriasi vaikinu ir merginu poziuris i ta pati klausima..:)

10

Žaneta, 20 пишет:

tikrai kazka keicia,trumpam suveikia neaiskios jegos ir tampi objektu,kuri nuziuri nuo... iki... big_smile man tai sypsena kelia,pasimato,kad vaikinus galima lengvai suvystyt,bent jau trumpam big_smile

Va va, paskui snekos prasideda, visi bernai tokie, anokie ir visokie kitokie, blin, tai kam taip elgtis, gundyti, suvystyti ir paskui kankintis, kad vaikinas kazka netaip padare ar kazko nedadare... Merginos yra daug ziauresnes uz vaikinus, taciau vaikinus kaltina labaiu...
Zaneta cia Tau to netaikau, tik postu pasinaudojau kaip pavyzdziu...
Offtopic"as taciau nesusilaikiau... big_smile
Beto, man asmeniskai sijonu ilgis tikrai nieko nekeicia, nebent butu PERtrumpas, tai demesy nukreiptu... big_smile

11

kuo ilgesnis sijonas, tuo aukstesnes pareigos wink va ka pasako