Тема: kokia itaka turi vaikinu mastymui merginu sijonu ilgis?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → kokia itaka turi vaikinu mastymui merginu sijonu ilgis?
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kazkoks keistas klausimas....
va kai be sijono tai turi !
tai kaip tada Aldi tavo mastymas pasikeicia kai mergina be sijono pamatai?
Ash manyciau kad sijonu ilgis turi daugiau itakos ne mastymui, o mastymo trukumui.
tai kaip tada Aldi tavo mastymas pasikeicia kai mergina be sijono pamatai?
tikrai nesikeicia. gal kiek demesi labiau atitraukia jei zinoma grazi mergina su trumpu sijoneliu.. gali buti ir stora.. aisku demesi atitraux.. tik kad is blogosisos puses
o smegenu mano trumpi ar ilgi sijonai tai tikrai nekeicia ir neveikia
tikrai kazka keicia,trumpam suveikia neaiskios jegos ir tampi objektu,kuri nuziuri nuo... iki... man tai sypsena kelia,pasimato,kad vaikinus galima lengvai suvystyt,bent jau trumpam
>>>>>>>pasimato,kad vaikinus galima lengvai suvystyt,bent jau trumpam
Butent - trumpam. Uztai kai vaikinas suvysto mergina (kad ir ne taip lengvai), tai buna ILGAM.. O apskritai - vystyti kitus zmones yra LABAI negerai. Ishskyrus tuos atvejus kai vystomi kudikiai.
tiesiog karta manes viena panele to paklause.. savo nuomone aisku turiu ir issakiau, bet po to karto labai parupo ir kitu zmoniu nuomones.. o ypac idomu, kaip skiriasi vaikinu ir merginu poziuris i ta pati klausima..:)
tikrai kazka keicia,trumpam suveikia neaiskios jegos ir tampi objektu,kuri nuziuri nuo... iki...
man tai sypsena kelia,pasimato,kad vaikinus galima lengvai suvystyt,bent jau trumpam
Va va, paskui snekos prasideda, visi bernai tokie, anokie ir visokie kitokie, blin, tai kam taip elgtis, gundyti, suvystyti ir paskui kankintis, kad vaikinas kazka netaip padare ar kazko nedadare... Merginos yra daug ziauresnes uz vaikinus, taciau vaikinus kaltina labaiu...
Zaneta cia Tau to netaikau, tik postu pasinaudojau kaip pavyzdziu...
Offtopic"as taciau nesusilaikiau...
Beto, man asmeniskai sijonu ilgis tikrai nieko nekeicia, nebent butu PERtrumpas, tai demesy nukreiptu...
kuo ilgesnis sijonas, tuo aukstesnes pareigos va ka pasako
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Apie Moteris → kokia itaka turi vaikinu mastymui merginu sijonu ilgis?