Tema: Grūdas
Ar vertas NML šanso ?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ar vertas NML šanso ?
Manau, taip:)
wertas
vertas man tai kazkodel atrodo, kad ten abu vokai su NML uzrasu ;D kazkaip man taip mastos net idomu, kad taip vos ne ant sauso suvare... galejo buti 6 tukstanciai skirtumas, o ne 6 tukstanciai ir 41 tukstantis. dar kart pasikartosiu, VERTAS
na lietuvos muzikos rinka lygiuojasi i 12 metu amziaus publika.. :-) na ka zn lb kvepiantis komercija bet gal ir vertas toks charizmatiskas individas
vertas vertas, o argumentų KODĖL tai nerasta? Ar pamiršom, kad teiginys kažkokią prasmę turi tik jei yra pagrįstas? Kaip kitaip diskusija vyks?
P.S. aš pati manau, kad vertas, nes visgi muzikos žmogus yra, tai turėtų ir kuo daugiau šansų save realizuot gauti.
Jokiais budais nevertas..Slykstus, issidazes plaukus akis ir nagus kaimietis, nemokantis visiskai normaliai elgtis ir t.t..Man slykstu i ji ziureti..6 txt balsu surinko, tai mazai..nereikalingas jis ten visiskai..LT rokas nereikalingas..:D
Bet ziurint objektyviai, labai gaila, bet manau kad LNK ji sugrazins..jei ne tuo voku tai kitu budu..jis tiesiog tinkamas LNK daryti skandalus, isko kyla reitingai ir t.t..
grudas=****
ir fsio:D
neturit apie ka kalbet.
kmynas
grudas=****
ir fsio:D
va! tiesa:D **** yra visas tas "kelias i zvaigzdes" kokios ten zvaigzdes.. ten "pinigu kelias i valnsko kishene":D surinko durneliu kompanija ir dabar visus lietuvos bukaprocius dar labiau glushina ir vagia paskutinius pinigus ish vaiku ir kaimo bobuciu.. graudu!!!!
Verta
manau, kad ne. ir keista, kad cia susirinko geriausias 12ukas is 3000, kurie buvo atrankoje.. graudu, kokia nebalsinga tauta.. va merunas, tai nors balsa turi ir jam ne kelyje sedeti, o iskart zvaigzde buti ir i operas keliauti reiktu..
As manau verta Tik klausimas ar lietuva pasirengus Rock ar vis dar nori savo Pop stai kur klausimas
manau isvis tas kelias i zvaigzdes yra didelis...:):)
galima ir taip sakyti
koks skirtumas gris jisai ar ne? juk jei labai nores ir be sito sou pasieks savo tiksla ir dainuos didelei publikai.. pradzia yra, dbar reikia pastangu.. o pasiimti tai, kas ant lekstutes paduota manau yra pats primityviausias budas..
Na, mano nuomone tai visas tas kelias i zvaizdes nieko vertas, tame tarpe ir grudas:) Bet pvz, mano panai, jis patinka, net nzn kodel
As manau verta Tik klausimas ar lietuva pasirengus Rock ar vis dar nori savo Pop stai kur klausimas
Na, jei Grudas rock dainuoja, tai jau nezinau, ka tu roku laikai:) Tai gal ir Baggy B hip-hopa dainuoja?:D Mano nuomone, tai tik pasitycojimas is siu muzikos stiliu
na zinai bet jis prei rock stiliaus linksta ir nori toky atlikti o jau kaip jam pateike dainas tai cia nzn
aisku kad newertas jis lievas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis