221

Re: 2006 rugsėjo 30 d. meetas Vilniuje

Tai ten visa lista pirciu ismeta, kuria is ju issirinkote???

222

Juste, 21 parašė:

o kada Gintareli mane pakwiesit??? dabar as prigawau tawe ant zodziu... ;D

Dabar - niekaip negaleciau. Po keliones nespeju isivaziuoti i vezias

223

agam kurijau ta vaikinu isrinktoji????!!!

224

sestadieni absentas uzimtas, kas kur siulot varyt?

225

issirinkom rastinenuose:)

226

tenai pakankamai daug vietuos:)

227

iki 40 zmoniu:)

228

Na ka reikejo 1,5 menesio kad issirinktumet pirti??? big_smile oi linksmuoliai jus mano big_smile
Na jei galima pasakysiu sawo pastebejimus:
katik gryzau perziurejau tas fotkes pirties Rastinenu, na ir mano pirmosios mintys ir norimi uzduoti klausimai butu tokie: wisu pirma na kaina tai gera jei 30 zmoniu gautusi po 20 litu puiku smile bet plius dar maistas, plius gerimai, ir dar plius kelione, na nezinau kiek gautusi ir kas kiek gali sau leisti. nes jei dartysim gruodi tai turekit omeny kad daug gali atsisakyti todel kad arteja swentes kiek girdziu is zmoniu wisi taupys pinigus kaledos, naujakas ir tt. beto kai kuriems sesija gruodi, na aisku neatrasim tokio laiko kad wisiems butu idealu, okey atmetam sita wersija tarkim wiskas gerai su siuo klausimu, tada sekantis klausimas kas wes??? jei 30 zmoniu reikia 6 masinu minimum, juk isgere 15 kilometru sunkoka parwairuoti ziema salta slidu. na tarkim atsiras norinciu nuwezti ir parwezti. tada trecias klausimas ar matete fotkes??? tai yra sodyba, sodybos siaip aogywendinamos ir jose tusinamasi wasara nes ten fotkiu dauguma lauke pawesine, lauke staliukai, pirtis irgi kitam pastate laukas gruodis nemanau kad wis dar bus pliusine temperatura, o widuj reiktu waziuoti paziureti ar yra wietos ten stalui sokiam pokiam ir nakwynei nes wisdelto 30 zmoniu miegoti norinciu tikrai atsiras jau wien 6 wairuotojai tures issimiegoti kad galetu wairuoti atgal. tei wa. mano tokie pastebejimai, tiesiog rupinuosi tuom kad nesusaltu, kad atstumas neatbaidytu, kad wisiems wietos butu linksmintis, kad bus linksma tai cia net neabejoju big_smile musu sauni kompanija beto ir nauju norinciu yra big_smile  norit kritikuokit mane norit ne cia tik mano mintys nemanau kad jos kwailos. beto gal cia tik as nezinau kur tie rastinenai ir kur tas miskas yra bet ar nebus sunku mums rasti ja. buciau wisu 100% is kart uz ir jokiu klausimu man nekiltu jei tai butu pawasaris ar wasara silta gamta, pirtis, saslykai, kompanija, nu tiesiog supper butu, pati net galeciau wairuot gaut masina. o dabar truputi man kyla klausimu kuriuos pasakiau jums.
tik bukit geri nekritikuokit manes ziauriai dar kart sakau cia tik mano pastebejimai big_smile

229

Sutinku su Juste ir man visi sitie klausimai kyla savaime smile

230

As miegmaisi turiu:)

231

Nepades, patikek smile

232

nu pazejau foto... vaikinai bet luke mes tai nesitusinsime.. o viduj matau vietos mazoka... http://forumas.ieskok.lt/imgload/1530 http://forumas.ieskok.lt/imgload/1531 http://forumas.ieskok.lt/imgload/1532 http://forumas.ieskok.lt/imgload/1533 :?

233

o buvo kas toj pirti jau?? apsizvalget?

234

CHebra kas is jusu turit paciuzas pasisakykit!!! mes su juste ideja turim

235

Turiu:) Kas per ideja... ? :::138

236

Dar pakolkas tai tik ideja, dar iki galo nesumastyta.
Na as ir kazkur turejau paciuzas namie reiks paieskoti, o jei ne tai gausiu arba issinuomuosiu. ne beda  reik tik noro smile

237

as pagalvojau o gal  kas vel noretu  i boulinga arba bilijarda nuvaryti kuria diena??? na kaip pimam meete ar siaip kur takelius issinuomot !! :? ar butu norinciu?

238

Gina norinciu butu tikrai smile as visom keturiom uz

239

O as nezinau.... sad

240

siaubingai noriu i boulinga, tik kviesk big_smile