Tema: ir kalnaj turi akis...the hillis hawe eyes
ka manote apie sy filma??
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → ir kalnaj turi akis...the hillis hawe eyes
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ka manote apie sy filma??
sis filmas lb geras:D;D
Vakar ziurejau kaip tik............
nju ir patiko?:)
Jis man panasus i ,,lemtinga posuki" tuo kad atsiranda personazas kuris klaidingai nukreipia zmones kita kryptimi tam kad tie deformatai susimedziotu zmones maistui ,tik pabaiga kitokia.....man tai patiko
kvailas filmas...kibirai kraujo, issigimeliai ir visos kitos nesamones, tai tik vaikams pries miega gasdinti..
Labai geras filmas :-D
man tai patiko tas radiacijos paveiktas issigimes invalido vezimelyje zmogiukas kur galva didesne uz kuna
aha ts tj geras...suo pasidarbawo sju juo....:D:D:D
Nieko gero, senas filmas perdarytas naujai ir tiek. Biski tik efektu dadeta. Nusivyliau, tikejaus kazko idomiau. :?
aa...man tj lb paitiko:D
nemaciau:( paziuresiu pasakisiu
Kajp Tik Snd Draugas Gawo Butinaj Paprashysiu
Ydomus ???
Kur jy gaut?
Kur jy gaut?
man tj lb patiko...as is intiko atsisiunciau...
ce taj kinas neealus zeurej patiko ypac kaj tas wyrs tus isigimelius sutwarke:-D
Ar ne per mazi tokius ziuret\; nesveikas filmas kazkoks...fui! jis mane ne vaizdais paveike o psichologiskai...pvz.: tevas dega o visa seima mato ir nieko negali padaryti... arba kaip ta mergina prievartavo... Tikrai fui filmas.. :\
nu man taj atrodo kad tikraj nepermazi ir koks seubeks tur but ka mergom patiktu nesuprantu wenaj kep ziauru kitaj perdug kraujo kitaj slykstu ir t.t.
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → ir kalnaj turi akis...the hillis hawe eyes