Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Lauras, 20 parašė:kelinta rimtesne cia tavo buvo jei ne paslaptis?
rimtesine tai 3 o taip tai 8
normaliai.. gal del to tu taip stipriai ir nereaguoji, kaip man atrodo, kad as reaguociau..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 151 152 153 154 155 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Lauras, 20 parašė:kelinta rimtesne cia tavo buvo jei ne paslaptis?
normaliai.. gal del to tu taip stipriai ir nereaguoji, kaip man atrodo, kad as reaguociau..
Linas, 19 parašė:Lauras, 20 parašė:kelinta rimtesne cia tavo buvo jei ne paslaptis?
na zn as taip nedramatizuoju nes yra daug basesniu dalyku...
noriu ilgai gyventi ir man nervu dar tikrai prireiks.. o tuo gyvenimas ir idomus kad nezinai kaip kas pasisuks..
>>>Danguolyt kur tu prapuolei :?
na as cia nenoriu i vyriska pokalbi kistis...
gali kistis danguolyt.. mes privatuose jau razabralys..
ka cia man pasakius... na Linai tu populiarus tarp merginu...
>>>> Danguolyt kaip tau ir liezuvis apsivercia sakyt kad tu mum trukdysi :? jau visiskai.. gi tu cia visada laukiama
>>>o va kur musu Auris blaskosi kad neprabyla??
Auri aaaaa uuuu?!!!
o jau atsigaunu.. bent laikinas dziaugsmas
ka cia man pasakius... na Linai tu populiarus tarp merginu...
kaip suprast? pakonkretink ta populiauma?
Danguole, 20 parašė:ka cia man pasakius... na Linai tu populiarus tarp merginu...
na nes nemazai merginu turejai...;)
Linas, 19 parašė:Danguole, 20 parašė:ka cia man pasakius... na Linai tu populiarus tarp merginu...
na nes nemazai merginu turejai...;)
a nu kad taip gavosi gal per gerai jas pazistu ir zinau is kurios puses jas kutent nes tarp 3 moteru uzaugau 2 vyresnes seses ir mama
na va kur paslaptis... siaip pagalvojus mano kaimynas ir tarp moteru auges ir taip prie ju prieiti moka...paciulba graziai...
na va kur paslaptis... siaip pagalvojus mano kaimynas ir tarp moteru auges ir taip prie ju prieiti moka...paciulba graziai...
va va bet zn gal tada truksta vyrisku patarimu.. nes motrisku prisiklauso i valias.. o vyriska isminti igauna savu kailiu.. ir ne visada ji maloni... :-)
tai vyriskos patirties galima ir pas vyresnius draugus paklausti...seimoje to nesuzinosi...pvz pagalvojau jei ne knygos,filmai,pazistami,zurnalai ir t...t tai as gal kokios 40 metu budama apie sexa suzinociau...
tai vyriskos patirties galima ir pas vyresnius draugus paklausti...seimoje to nesuzinosi...pvz pagalvojau jei ne knygos,filmai,pazistami,zurnalai ir t...t tai as gal kokios 40 metu budama apie sexa suzinociau...
eik gi eik jau mes darzelyje apie tai kalbedavom kai pirma karta tarpdury mergaite pabuciavau tai paskui mane apkaltino kad mes su ja darem sexa ;D
na o as papasakosiu dalyka tai jus nukrisit pirmoje klaseje as isimylejau toki berniuka ir tada maniau,kad vaikai atsiranda jei ka nors labai stipriai isimyli tai va galvojau,kad jo nereikia myleti nes bijojau pastoti... ach tas vaikiskas naivumas...
as ir kazkada galvojau kad reikia tik labai stipriai mylet ir buciuotis dar ) bet net nepradejus pirmos klases lankyt draugas viska papasakojo.. fuj kaip viskuo pasislykstejau.. aiskinau kad nusisneka.. kad as taip niekad nedaryciau..
;D va va buna ir taip..
o as mazas sakiau kad negersiu niekada ir nedandysiu rukyt.. :-)
blemba as net ganetinai suauges 12os metu pacanas budamas zadejau gyvenime negert ir neruukyti.. nors gal 12os dar neganetinai, bet vistiek kai pasiziuri i daugeli dabartiniu...
o as 3 klasej knygoj perskaiciau maniau veee...as taip niekad nedarysiu...
visi mane mane bet yra kaiup yra
Nu zmones tikiosi jus dabar cia
Puslapiai Ankstesnis 1 … 151 152 153 154 155 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~