1

Tema: Briedziu balius: gerai ar blogai?

vardinkit pliusus ir minusus

2

Re: Briedziu balius: gerai ar blogai?

Kas tas briedžių balius? big_smile

3

big_smile nu cia kai svencia vien tik vaikinai ir nera nei vienos paneles wink

4

Aa.. na ką aš žinau.. aš per daug neliūdžiu kai taip būna, bet man visad smagiau kai yra merginų. Na nebent tame baliuje vien bukaprotės "fyfos" būtų, tuomet aš geriau jau "briedžių balių" rinkčiausi. big_smile

5

o ar daznai tenka but briedziu baliuj?

6

Aš nežinau kiek konkrečiai tau yra tas "dažnai" bet sakyčiau kažkur 50/50.. Nors būna ilgų laikotarpių kai tokių balių išvis nebūna, tad čia sunku net apytiksliai atsakyt.

7

na teko kelis kartus gerti tik su lb geru draugu.. na lb smagu buvo big_smile

pliusas kad nekalba apie nesamones panos.. na tos moteriskos temos kartais nervina.. :-)

8

Rolandas, 21 parašė:

Aš nežinau kiek konkrečiai tau yra tas "dažnai" bet sakyčiau kažkur 50/50.. Nors būna ilgų laikotarpių kai tokių balių išvis nebūna, tad čia sunku net apytiksliai atsakyt.

tavo geras santykis.. mano butu kazkur 95/5 kazkaip visada gaunasi, kad sugebu dalyvaut butent ten kur arba merginu taip mazai, akd ju net nesimato, arba vien vaikinai..
na o koki pliusai? sunku pasakyt dar normaliai nepribaliavojus ir ten kur mergu yra.. na pliusai gal kad galima pacanu temom kalbet.. daaug daaaug poshlint.. ir daugiau nbzn.. wink
ai vat dar minusu reikejo.. nu jus vaikinai juk.. na suprantat koks minusas.. merginu truukumas jau vien minusas.. wink ir viskas tuom pasakyta..

9

Tokie baliai zymiai dazniau baigiasi mustynem, arba kazkokiom nesamonem..Nes kai prigeri ir nera salia mergos, pridarai nesamoniu..Todel tokie baliai yra pavojingi ir sau ir aplinkiniams..:D

10

>>> Nes kai prigeri ir nera salia mergos, pridarai nesamoniu..

Todėl reik ganja rukyt, o ne gert, kai panų nėra. big_smile

11

Nu nezinau, kai mes geriam su briedziais tai nesamoniu nekyla, kazkaip pries savus niekam rankos nekyla, o su svetimais briedziais ner jokio noro svest.

12

Briedziu balius gerai bet kaip pasitaiko gert su pasiutlige susirgusiais briedziais tai ne kas big_smile