1

Tema: ar meluojat tevams?

ar jus meluojate tevams kai norite vakare kru iseiti tik jusu neleidzia?ar buvote kada nors per savo melus ikliuve..?papasakokite savo istorijas wink

2

Re: ar meluojat tevams?

meluot tekdavo, ir ikliut taipat.. tik kad jau neasimenu apie ka melavau smile

3

meluodavau ir net issitiesus ;D
buvo karta bajeris kai as buvau su bachurais parke, nu aisku, ne vienintele merga buvau wink tevai mane kad esu sokiuos o sokiai 11h baigdavosi. 12, manes dar ner. tevam nesakiau kur varau ir nemelavau ;D pasakiau: "iseinu". 12h, skambina mama, klausia kur esu, sakau, kad dar simtas metru ir bussiu namie. patikejo. klibinau visus varyt jau namo, nieks nenori! bliamb, galvoju ka daryt big_smile siaip taip prizyziau, kad namo veztu. dar mentai sustabde... na, zodziu namuos buvau po kokiu 20 min po mamos skambucio. galvoju ragai bus, juk sakiau, kad jau uz keliu zingsniu esu. taciau pasirodo jie pas kaimynus buvo, tai 5 minutem pirmiaus spejau grizt nei jie ;D
ot mano sekme buvo ta pavasari... pastoviai nepagaudavo... ;D

4

Na as atsimenu kai mokiausi mokykloj kai reikedavo daugiau pinigu pramogoms tai pripasakodavau kad klases fonda renka pinigus paskiau zaliuzems langams ten tai tos tai tos mokytojos gimtadienis o buvo susirinkimas ir pasake aukletoja kad tevai kiekvienas duotu uz puse metu viena karta klases fondan o as kas menesi imdavau:)Mama atsimenu susirinkime sedi ateina namo sako kad nemaciau as zaliuziu ant langu jokiu:D

5

ir ka tu? big_smile gal sakei, kad ne tam kabinete jiem susirinkimas buvo? big_smile

6

na man dar geriau yra buve..
na viena vakara su tevais isvariau i baliu, pasedejau ten ir isvariau pas drauge.. tevams sakiau, kad varau biski i miesta o poto i namus leksiu.. tevai dar abejodami sako, mes dar nezinom ar vaziuosim namo, ar pasiliksim sveciuose miegoti.. na ka as islekiu pas drauge, pasivaiksciojom poto pas mane uzejom, paraso sms mamukas, istrauk rakta is duru pries einant miegoti.. nu ka galvoju tevai grys uz kokiu poros h.. o tada buvo ~12h.. drauge sako einam tada palydesi mane iki namu, dar pas mane trumpam uzsuksi.. pas ja ir nieko nebuvo.. nu ka, bunam pas ja ziuriu, kad uzsisedejau.. jau 2h.. galvoju pareis tevai, neras manes, kur galvos as esu.. hm.. sumasciau parasyti sms, kad isejau pasivaikcioti su drauge 2h nakties big_smile na ka tevai jau nieko nebeatrase.. tai dar toliau pas drauge bunu.. tai prabuvau ziuriu jau 6ryto.. nu blem ka dabar tevams reisk pasakyti, drauge sako parasyt tevams, kad miegosi pas mane.. gal maziau pyks ;D nu ka taip ir parasiau.. galvoju kas bus tas.. ryte pabudes visas persisikes, staigiai tik i namus ka saunu.. pareinu 10h ryto.. rakinu duris.. o tevai net nebuvo gryze.. big_smile nu ir sakes, kad susivarciau.. ;D 

7

aš tai nemeluodavau, aš tik visos tiesos nesakydavau big_smile
o dabar geriausia.. kada nori, tada grįžti. niekam nereik atsiskaitinėt wink

8

.. meluoti sekesi sunkiai, mama visad ikirsdavo, kad trinu jai....  :::734..
... shiaip tevams meluoju, bet baltu melu.... taaaip nepiktybishkai;)

9

Na teko ir kai i ekskursijas vazineti mus veziodavo po ekskursijas nemokamai remdavo mokykla kazkokie uzsienio zmones.O kai tik ekskursija budavo mama i ekskursija klases dvi vaziuoja duok 50 litu ir dar kokiu 20 kokio limonado ar ko nusipirkti:D Oj geri laikai pamenu budavo.Nusiperki bonke limonado vaziuoji sau ekskursijoj ir tiesiog kvepia pinigeliai kisenej kaip is dangaus:D Del zaliuziu Diana17 tai pasakiau kad neistate dar remontininkai nespejo:DTai ir kabejo uzuolaidos:D bet geriausias pelnas tai mokytojos kokios nors gimtadienis arba klases fondas.Buvau susimaises suklydau pasakiau kad aukletojos  gimtadienis ji sako tai kad pries 3 menesius jau buvo kaip suprasti:::844 Arba gimtadienis kieno nors klasej kiekvienas tai kokiu sausainiu ten su limonadu ar kokiu nors saldumynu visuomet.Mano buvo gimtadienis sakau mama pats nupirksiu kam pirksi  as kazkokiu pigiu saldainiu likusius pinigus nemazai sau ant baliuku:DCia ne as vienas taip pamenu darydavome.Buvo geri laikai ir puikus kai kioske perki kazko vis tai po 20 tai po 50lt keiti o kiti valgyklose ant bandeliu centus krapstydavo:D

10

:DD ****;em smagu skaityti...pasakokit pasakokit.

11

Laimis, 23 parašė:

Na teko ir kai i ekskursijas vazineti mus veziodavo po ekskursijas nemokamai remdavo mokykla kazkokie uzsienio zmones.O kai tik ekskursija budavo mama i ekskursija klases dvi vaziuoja duok 50 litu ir dar kokiu 20 kokio limonado ar ko nusipirkti:D Oj geri laikai pamenu budavo.Nusiperki bonke limonado vaziuoji sau ekskursijoj ir tiesiog kvepia pinigeliai kisenej kaip is dangaus:D Del zaliuziu Diana17 tai pasakiau kad neistate dar remontininkai nespejo:DTai ir kabejo uzuolaidos:D bet geriausias pelnas tai mokytojos kokios nors gimtadienis arba klases fondas.Buvau susimaises suklydau pasakiau kad aukletojos  gimtadienis ji sako tai kad pries 3 menesius jau buvo kaip suprasti:::844 Arba gimtadienis kieno nors klasej kiekvienas tai kokiu sausainiu ten su limonadu ar kokiu nors saldumynu visuomet.Mano buvo gimtadienis sakau mama pats nupirksiu kam pirksi  as kazkokiu pigiu saldainiu likusius pinigus nemazai sau ant baliuku:DCia ne as vienas taip pamenu darydavome.Buvo geri laikai ir puikus kai kioske perki kazko vis tai po 20 tai po 50lt keiti o kiti valgyklose ant bandeliu centus krapstydavo:D

nu taip meluot tai jau truputį žiauru, sakyčiau...

12

:DDD

13

Ernesta, 18 parašė:
Laimis, 23 parašė:

nu taip meluot tai jau truputį žiauru, sakyčiau...

pritariu...

14

as nemeluoju tevams tik paprasciause nepasakau visos tiesos ir tiek smile

15

buna buna bet kolkas nepaciupo, bet seip mano tevai geri taigi retai tenka meluoti ir taip pasitiki ir viska leidzia.....

16

tenka meluot jei nera kt iseities bet ikliuvusi nesu

17

as tai nemeluoju tevams kaskaip nera ko jiems meluoti..na kartais tik nuslepiu tiesa bet ai labai retai..va mano brolis tai  meluoti nuo mazens moka ...cia kai mazi dar buvome tai jis kaip seniau labai buvo populiaru kirpciukai tai jis juos nusikirpo ir mane apkaltino zinau uz tai gavau taip riebiai i subine....na neseniai ir tevams pradejo skelti kad as rukau(nors is tikro as net ne bandzius) tai sako norit irodysiu ir is mano kuprines cigaretes isttrauke kuris kaip bare dirbo kaskas paliko ir parsinese...et daug kartu del jo melu esu kentejusi...

18

dabar tai neturiu del ko meluot, zino mama viska, bet kai buvau apie 15m, truputi sumeluodavau del to, kur einu, ar kur buvau :? nenoredavau visko sakyti :? kad maziau rupintusi wink

19

As tai niekad meluot nemokejau... jei bandydavau, tai iskart pastebedavo... big_smile Geriausia isvis nesakydavau kas kur kaip arba nusiteikdavau ir pasakydavau viska kaip yra...

20

Nemeluoju beveik:D
Geriausia tiesą sakyti,nes vistiek sužinos:}