Tema: Kode beveik visi galvoje kad blondines kvailos??
man jau nusibodo kad is blondiniu sajpomas...blondines ir kajp ir visi zmones:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Kode beveik visi galvoje kad blondines kvailos??
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Iki šiol nesišaipiau, bet kai su klaidom temos pavadinimą parašei.. tai..
Man tai asmeniškai jau seniai nebejuokingi anekdotai apie blondines, praeis ir visiems kitiems ta stadija su laiku.. Ramiakas.
pati esi blondine ir dar stebies kodel is jusu tyciojasi???pasiziurek kiek gramatiniu klaidu jau padarei..
vien pavadinime tokiame zodyje kaip galvojA parasei galvojE
Kaip tai kodel?! Taigi pasiziurek, negana to kad kvaila tema sugalvojai tai ta tema dar ir kartojasi...
Xix...As buwau wisokia bet blondine buti labiausiai patiko nes plauku spalwa tokia sexowa ir nemanau kad durna buwau ir esu....
nu jo bet visi mano kad durnos:D
na jau tox liaudy ir pasauly prilipes dalykas nieko cia jau nepakeisi tuo
kas butu, jei blondines smegenis idetum wistai?
atsakymas: barshkutis
kas butu, jei blondines smegenis idetum wistai?
atsakymas: barshkutis
geras
nu jo cia geras:D
geras pastebėjimas... iš kitų žmonių, beje, irgi šaipomasi. Nepastebėjai? Apskritai šaipytis žmonėms patinka. O dar ypaę, jei randa už ko užsikabint... pagavai mintį?
nu taip:)
jei rimtai, tai blondines nors ir nelabai protingos, bet uztat grazios.
>>jei rimtai, tai blondines nors ir nelabai protingos, bet uztat grazios
O visi kiti žmonės negražūs? Negražių blondinių nebūna? Aš galvojau kad čia plauku spalvos, o ne išvaizdumo apibūdinimas..
na man siaip blondines yra patrauklesnes fiziskai nors tokios y zmonas neimciau:D
Niu nzn kodel bet as pvz retai isgirstu kad esu kvaila vien del to kad esu blandine (tiesa dabar jau patamsejau) o seip cia geras pasiteisinimas jei ko nesupratai, sori esu blandine todel nepagavau baerio ir pn, o seip tai as neimu i galva tu juoku juk cia nieko tokio tik juokas
gediminaj aciu:D:)
NU ZN bet vistiek smalu kode tajp galvoja:D:)
cia i si klausimuka atsakyti neimanoma,gaudu kartais kad zmones taip masto apie kitus zmones nepazine...ir yra uzklijuojama etikete ne tokia kokia turi buti
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Kode beveik visi galvoje kad blondines kvailos??