Re: mergina su cigarete ir bokalu
ne cia nesupratau ka tu ziurai y merginas kakojances ar kaip cia ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → mergina su cigarete ir bokalu
>>ne cia nesupratau ka tu ziurai y merginas kakojances ar kaip cia
Taip, tikrai nesupratai.
nu tai mazdag paaiskint galetai
Ok, jei taip tai taip.. Šitą bajerį reikia skaityti "tarp eilučių". Jei mergina stovi su bokalu ir cigarete rankoje, tai dėl to, kad ji geria ir rūko tuo metu, o ne dėl to, kad gražiai atrodytų ar kad kažkokie idiotai vertintų kaip ji tuo metu atrodo ir lystų i ne savo reikalus aiškindami ar jai galima tai daryti ar ne. Ji tai daro SAU ir tai yra JOS reikalas, todėl jau vien diskusijas apie tai vest yra kvaila. Dabar aiškiau?
Ok, jei taip tai taip.. Šitą bajerį reikia skaityti "tarp eilučių". Jei mergina stovi su bokalu ir cigarete rankoje, tai dėl to, kad ji geria ir rūko tuo metu, o ne dėl to, kad gražiai atrodytų ar kad kažkokie idiotai vertintų kaip ji tuo metu atrodo ir lystų i ne savo reikalus aiškindami ar jai galima tai daryti ar ne. Ji tai daro SAU ir tai yra JOS reikalas, todėl jau vien diskusijas apie tai vest yra kvaila. Dabar aiškiau?
na dar supratau yra tiesos tavo zodzuose
rolandai, nesirsk, cia tiesiog kiekvienas turi parasyti, kaip ju akimis toks vaizdas atrodo...man tai viskas ok su siuo deriniu, bet noriu paziet, kiek zmoniu - uz, kiek pries
cia tipo toks baeris biski nekoks buvo.....
Irmantas, 20 пишет:ne cia nesupratau ka tu ziurai y merginas kakojances ar kaip cia ?
cia tipo toks baeris biski nekoks buvo.....
cia as parasciause nesupratau rolando minties tai paklausiau jo poto jis viska paaiskinopo ir teik joks ten bajeris nematau uz ka cia sirst ir kurioj cia vieoj matai bajery
nu as sakiau kad tik tipo baeris.... bet pamirsk nematau prasmes apie toki kvaila pasakyma kalbet....
okis dokis
aga butent
paprasciausia as savo merginai pirkciau kaip cia buvo issireiksta moteriska bokala,taip cia yra smulkmena,kaip kam patinka, bet merginoms malonu kada apie tai galvojama,negersi juk vyno is kupkelio restorane,.biskeli paprasciau reikia apie tai kalbet .nu ir kokio cia ...........cia reikejo sita veja kelt?idiooootai,galima negalima,lenda ne i savo reikalus,seksas su guminem mergom:=) cielas kovinis filmas gavos
nelabai patinka kada tavo nuomone iskraipo ,apvercia tema aukstyn kojom ir dar islazdavoja ,taip kad siulyciau kai kuriems vurukams lengviau kvepuot
>>paprasciausia as savo merginai pirkciau kaip cia buvo issireiksta moteriska bokala
Vat man tik įdomu nuo kada bokalai į moteriškus ir vyriškus pradėti skirstyti.
Dėl ko aš pykstų - dėl to kad tarp lyčių skirtumų užtenkamai yra akivaizdžių, kam dar prigalvot naujų visokių. Siulyčiau geriau ieškoti tarpusavio panašumų, kas manau padėtų merginoms ir vaikinams suartėt ir vienas kitą pagaliau pradėt suprast, o ne dar labiau vienas nuo kito tolti, nes jau ir taip jaučiamos artėjančio lyčių karo užuomazgos (visiškai rimtai).
>>paprasciausia as savo merginai pirkciau kaip cia buvo issireiksta moteriska bokala
Vat man tik įdomu nuo kada bokalai į moteriškus ir vyriškus pradėti skirstyti.
Dėl ko aš pykstų - dėl to kad tarp lyčių skirtumų užtenkamai yra akivaizdžių, kam dar prigalvot naujų visokių. Siulyčiau geriau ieškoti tarpusavio panašumų, kas manau padėtų merginoms ir vaikinams suartėt ir vienas kitą pagaliau pradėt suprast, o ne dar labiau vienas nuo kito tolti, nes jau ir taip jaučiamos artėjančio lyčių karo užuomazgos (visiškai rimtai).
Skirstoma kiekviename bare jeigu ka pati dirbau ir tikrai zinau... nes uzsakovai klausdavo jei pritrugdavo bokalu ar jum vyrisku ar moterisku reikia tai va jei kalbant apie bokalus, o seip klausimas temos buvo kitoks truputi .....
Aš žinau kad skirstomi (bet iš tiesų nežinau nuo kada ). Tačiau būtent tą ir turėjau omeny.. kurių velnių juo skirstyt.. Na neesmė, nenoriu labai giliai šnekėti tuometu kai niekas daugiau nenori gilintis, nes gausis bereikalingi paistalai. Teskit toliau , tik žiūrėkit kad vyriškų ir moteriškų lovų nesugalvotų kas nors kurti..
o man moteriski bokalai nepatinka.. geri kaip is vazos kokios... visa laika paprasau, kad man i normalu ipiltu.. na nebent svyturio balta kai geriu, tada is tos "firmines taures" ir tik su siaudeliu..
viskas cia gerai iki saiko... tegul geria tegul ruko tos panos kam patiks tas ir nusikabins kam ne tas susiras kita...man bent tai netrugdo kad panos geria ar ruko tik jei per gatve eitu su alaus bokalu ir cigarete rankoi pana tai man nekox vaizdelis butu
bet va jei bahuras tai cia jau gautusi kaip prikolas geras:)
pasiilgau svyturio balto.......
hm.. man tas vaizdas kai mergina su cigarete rankose.. tai ghm... gal todel,kad pati nerukau... bet esu tolerantiska:) Jeigu noriT rukyKit.. tegul.. manes tai neliecia
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → mergina su cigarete ir bokalu