Tema: nemegstami dainininkai
na man tai yva, mokinukes, mango ir dar kitos fyfos:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → nemegstami dainininkai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na man tai yva, mokinukes, mango ir dar kitos fyfos:)
Riaubiskyte...
yva mokinukes 69 danguj **** i jas paziureti per tv )) o nemegstamiausias tai cicinas, balius ir t.t.
cycis ricina,kaimo kapelos....
minedas ir jo draugai visi tie kiti.. mano teliko verte krenta, jei rodo juos
cicinas,visokios kapelos,rimiskis,69 danguj ir yva
visokiu "dainu daineles" cicinas ner tox blogas ypac kaj per tusus uztraukia "lietuje..."
mokinukes -be komentaru...
ywa
aj isvis beveik visos lietuviskos dainos neko gero nerodo
Minedas, ywa...
ZASu negaliu pakęst...
mango , yva ir minedas
visa lietuviska muzika, iskyrus sel, foje, pieno lazerius bei g&g, visa kita meshlas
visa lietuviska muzika, iskyrus sel, foje, pieno lazerius bei g&g, visa kita meshlas
Pritariu + keletas undergroundo atlikėjų
Yva ir minedas ;D jau jeigu klausyt tai nebent ant prikolo ;D bet minedo daina iki galo reik daug nervu kad isklausyt ;D
minedas ir kaimo kapelos
man ir visa lietuviska muzikike ne prie sirdies. . .isskyrus keleta ramiu pavykusiu romantisku gabaleliu nuo kai kuriu atlikeju. . .arba tokiu linksmai nuteikianciu. . .
minedo ne neminiu . . ;D;D;D
Tokio Hotel...tikri nevykeliai
Minedas pacioi apacioj,jau ty tai:D
as irgi manau, kad lietuviska muzika nekokia, bet paklausau kartais... kai ner ka veikt....arba norisi ant ko nors pabambet...
niu neskaitant minedo ,antano ir visu kitu , tai man nepatinka deivis ir zas labai ziauriai nemegstu
Man isvis nepatinka popsuka kurioja dainuoja vyrai mano nuomone popsa dainuot tik merginom, o ne vyram kaukti )
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → nemegstami dainininkai