Re: Gėjų ir lesbiečių santuokos
tegu tuokiasi gejai ir lezbietes pries santuoka nieko pries neturiu, bet pries i vaikinima tai visikai pries
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Gėjų ir lesbiečių santuokos
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tegu tuokiasi gejai ir lezbietes pries santuoka nieko pries neturiu, bet pries i vaikinima tai visikai pries
pritariu,mindaugai..
baikit tuos lyginimus!kuo gejai ar lesbietes blogesni uz kitus?!nori-tegu tuokiasi!!!jie irgi zmones,ir visus reikia gerbti...!
o kalbant apie isivaikinima, tikriausiai niekam net i galva nesove pasidomet pvz jau esamais tyrimais sia tema? pvz kad APA priklausantys psichologai beveik 10 metu tyre ar tevu homoseksualumas turi itakos vaiku seksualinei orientacijai? o rezultatai tai buvo gan idomus, nes tyrimo esme ir buvo irodyt sita "visiems zinoma tiesa", bet deja, mielieji, gavosi gi visiskai priesingai ;]
tai tipo,kad vaikai kurie gyvena su netos orientacijos tevais(arba mamomis),netampa tokiais...?
na gejaj taj ne zmones.o lezbiets man netrugdo:Ddar geriua kad ju yra:Do pamates geju porele kaj wiesaj ten kazka daro taj gali iskarto sudauzyti abu.
O butent tau kas nuo to geriau?Gi kuo daugiau lesbieciu, tuo maziau jums panu lieka:D)
tai tipo,kad vaikai kurie gyvena su netos orientacijos tevais(arba mamomis),netampa tokiais...?
Na isvis dar mokslas tik spelioja ar lyti orientacija apsprendziama dar gimdoje ar iprociai susiformuoja augant.....
Manyciau, kad tai daugiau psichologine priezastis, nes gamtoje paprastai homoseksualumas pasireiskia ytin retai.
pro sali homoseksualizmas tarp gyvunu rusiu paplites tiek pat kiek ir tarp zmoniu kai kuriais atvejais netgi daugiau ;] esama tokiu rusiu, kurios visiskai biseksualios pvz ;]
i tai ziuriu tolerantiskai
As manau ,kad tai gamtos piktas pokstas.Man asmeniskai jie netrukdo iki kol nesumasto kabutese sukurti normalia seima,to jau perdaug.Na esme ta,reikia toleruoti kitu pasirinkima,kol tai netampa visuomenes klausimu....nes cia jau musu kartos ateitis
As manau ,kad tai gamtos piktas pokstas.Man asmeniskai jie netrukdo iki kol nesumasto kabutese sukurti normalia seima,to jau perdaug.Na esme ta,reikia toleruoti kitu pasirinkima,kol tai netampa visuomenes klausimu....nes cia jau musu kartos ateitis
hmm, o kodel gi jie negali (noret) suskurt normalios seimos? kas konkreciai tau trukdo - tiksliau?
as uz..jeigu myli tai prasom...
visokiu zmoniu buvo ir bus,vieni ta issigalvoja kiti kitka.tegul fantazuoja jai jiems gerai musu tai neliecia tada saunu.ira kaip ira to nepakeisim.kiekvieno reikalas ko jis nori tai jo gyvenimas.nemanau kad uz tai reikia smergti.
as nesu priesiskai nusiteikusi, taciau man tai nukrypimas, ir as nelabai isivaizduociau tokioje seimoje augancio vaiko, kaip jis susivoktu kas prie ko ir kaip, o be to mano manymu, jei jie nori tegul gyvuoja taciau nereikaluja viesai teisiu, santuokai ir t.t. man tai nesuprantama:=(
as uz..
esu pries.... kodel reikia iteisinti anomalijas ir iskrypimus? tai tada gal ir zeofiilu santuokas iteisinkim? pvz su ozka....
ar jauti kaip vaikiskai nusisneki :? totali stagnatike... :}
mano nuomone tai tegul gyvena kaip nori...
Sonata jei pasidometum tai gamtoj tiek pedofilijos tiek nekrofilijos tiek homosexualumo apstu... (cia apie gyvunu pasauli kalbu)
tai tau gal homosexualumas skamba kaip gripas :?
as asmeniskai uzjauciu ir suprantu tuos kuriem tikrai ten susisuke turi pautus bet nori but merga
bet kada kaip linas sako skamba kaip gripas is tikro pradeda skambeti visuotine manija oo jis geju ir tas gejus as ir noriu but gejum cia vos ne taip gaunas manau visuomene isigimsta oo del manes jie gali tuoktis ir pan tegul tik nedaro ytakos normaliai visuomeniai
as asmeniskai uzjauciu ir suprantu tuos kuriem tikrai ten susisuke turi pautus bet nori but merga
bet kada kaip linas sako skamba kaip gripas is tikro pradeda skambeti visuotine manija oo jis geju ir tas gejus as ir noriu but gejum cia vos ne taip gaunas manau visuomene isigimsta oo del manes jie gali tuoktis ir pan tegul tik nedaro ytakos normaliai visuomeniai
na nemanau kad ims kas nors ir sumastys: "busiu gejum ar lesbiete"
>>>na nemanau kad ims kas nors ir sumastys: "busiu gejum ar lesbiete"
Nebent išgarsėti norės..
>>>na nemanau kad ims kas nors ir sumastys: "busiu gejum ar lesbiete"
Nebent išgarsėti norės..
tai jau cia sitas pokstas nuvalkiotas gi i Tatu tas ruskaijtes pasiziurek ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Gėjų ir lesbiečių santuokos